Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט נושא קשה מנשוא. בתור מגדל חתולים אתחיל להשגיח עליהם יותר.

באשר לביו דלק. אקדיש כתבה אחרי תרגומה מצרפתית.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

רעיון מצויין.

אני מנדב את החתולים אצלינו בבנין ששורטים לי כל יום את האוטו.

ואנשים ששמציאים אלטרנטיבות לנפט צריך להפך לתת להם סבסוד ולא להגיד שהם עושים דברים נוראיים.

ותגידו, מיליוני פרות, תרנוגולות וכל מיני חיות שרק מגדלים כדי להרוג זה לא נורא?

קצת לא אנשוי אולי כן אבל רק כי התרגלנו לראות את החתול בבית ולא על הצלחת.

פורסם
רעיון מצויין.

אני מנדב את החתולים אצלינו בבנין ששורטים לי כל יום את האוטו. .

זה לא השירשור הראשון שבו אתה מביע דעות שניזונות משמעות ודעות קדומות אשר לא בדוקות ומבוססות מצידך.

1K ש"ח על כל שריטה שחתול שרט לך את האוטו, מתאים? מתנה ממני!

באמת. חתול שורט מכוניות. המצאה חדשה.

אה, אולי כשהוא בא להוציא את האוטו לידך מהחניה, הוא שורט בטעות את שלך עם המפתחות של האוטו שלו או עם הסלים מהסופר, זה באמת ייתכן. אבל בכוונה? מה יש לחתול נגדך? ואיך לדעתך הוא בדיוק שורט את האוטו?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין מחיר לחיים ואני אעדיף לשלם 8 ש"ח לליטר ואמשיך לינסוע בבנזין מזוקק מנפט ולא על בנזין שמקורו מחייה שמתה או שהמיתו אותה,לאנשים פשוט אין שום ערך לחיים ולא משנה אם זה חתול או כלב זהו יצור חיי שיש לו חיים ואסור לאף אחד לקחת לו את החיים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
זה לא השירשור הראשון שבו אתה מביע דעות שניזונות משמעות ודעות קדומות אשר לא בדוקות ומבוססות מצידך.

1K ש"ח על כל שריטה שחתול שרט לך את האוטו, מתאים? מתנה ממני!

באמת. חתול שורט מכוניות. המצאה חדשה.

אה, אולי כשהוא בא להוציא את האוטו לידך מהחניה, הוא שורט בטעות את שלך עם המפתחות של האוטו שלו או עם הסלים מהסופר, זה באמת ייתכן. אבל בכוונה? מה יש לחתול נגדך? ואיך לדעתך הוא בדיוק שורט את האוטו?

יניב

גם אצלנו בבניין הבעיה נפוצה

כמעט על כל הרכבים יש שריטות של חתולים על הגגות ומיכסי המנוע

לא קשה להבחין שזה מהחתולים, השריטות הן בצורת 4 פסים ארוכים ודקים

SENA לשעבר

פורסם

פעם הבאה שאתה רואה חתול עם מברג ביד, פשוט תפוס אותו ותכניס אותו למיכל דלק שלך...אה, ואל תשכח לקחת לו את המברג.

פורסם

תראו,

ברגע שאני מת, אתם יכולים לקחת את מה שנשאר ממני, ולעשות ממנו דלק, סבון או אפילו אבקת כביסה.

ממש לא אכפת לי, ואני מוכן גם לחתום על זה.

מסיבה זו, גם לא מעורר אצלי שום גועל מוחשי הסיפור הזה.

אבל מכאן ועד להמית חתולים על מנת ליצור קצת דלק, אני אהיה הראשון שישמח לשלוח בנאדם כזה ל10 שנים בכלא.

פורסם

הייתי עושה דלק בשמחה ממי שעושה דלק מחתולים. לוקח את הגרמני הזה וטוחן לו את האיברים אחד אחד בעודו בחיים.

פשוט ככה.

מחזק את כל המתנגדים, הייתי הולך ברגל ולא מתדלק בחתולים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולגדל תרנגולות ופרות למען המטרה היחידה של הפיכתן לשניצלים ומקדונלדס זה יותר "הומני"?!

או שזה סתם פחות גרמני?

מה שהוא עושה הרבה יותר הומני מכל תעשיית הבקר וגם מספק שירות לסביבה במניעת הפיכת הגופות הלו למדגרות לחרקים ומחלות...

והוא גם לא מגדל אותן למטרה זו, הוא "מנצל" משאב זמין.

תתמודדו עם זה, כולכם מתעלמים מהעובדה שבעלי חיים כבר מזמן נהפכו למוצרי צריכה בחברה הזאת, ורק מתי שמשפשפים לכם את זה בפרצוף אתם פתאום רואים את הרוע שבדבר.

ולאלו מכם שיעלו את סוגיית כבוד המת, אף אחד לא העלה את זה מתי שעוד 50 צמיגים רמסו את הגופה הזאת.

אז למה עכשיו כן?

לא הרעיון היפה ביותר,אבל תצטרכו להתאמץ קצת יותר לשכנע אותי שיש פה פסול.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...