Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולגדל תרנגולות ופרות למען המטרה היחידה של הפיכתן לשניצלים ומקדונלדס זה יותר "הומני"?!

או שזה סתם פחות גרמני?

לא הרעיון היפה ביותר,אבל תצטרכו להתאמץ קצת יותר לשכנע אותי שיש פה פסול.

יש פסול.

ואם אתה חושב שלגדל חיות למען מקדונלדס זה לא הומני (כמוני) אז אל תקנה מקדונלדס (כמוני!).

ואל תאכל בשר (כמוני!!!).

וז תהיה הומני (כמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תהיה הומני (כמוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

הייתי עושה דלק בשמחה ממי שעושה דלק מחתולים. לוקח את הגרמני הזה וטוחן לו את האיברים אחד אחד בעודו בחיים

ממממ... לא. לא כמוך.

חוץ מזה, כל הסיפור הוא מתיחה או בדיחה.

נמרוד

פורסם

מוכנה לנדב את אמיר (הרכב בצבע לבן שלי), ואת ניקול וסושי(החתולות שלי) למבחן השריטות הגדול, ולהוכיח שהחתולים אינם שורטים רכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חתולים לא שורטים מכוניות בדיוק כמו שגמלים לא אוכלים סוסיתות.

חתולים משחיזים ציפורניים על עץ ולא על מישטחי מתכת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חתולים כן שורטים מכוניות!!!

אחרי שעושים ווקס על הרכב, הוא מאוד חלק! החתולים עולים עליו ומחליקים למטה! כשהם מחליקים הם מחפשים במה להאחז, בציפורניים, וזה שורט!!!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מוכנה לנדב את אמיר (הרכב בצבע לבן שלי), ואת ניקול וסושי(החתולות שלי) למבחן השריטות הגדול, ולהוכיח שהחתולים אינם שורטים רכבים.

ל'

לכי תדעי, אולי יש גרמנים פה בפורום...

הם עוד יעשו מהחתולים דלק!!

אני לא הייתי מנדב חיה שלי לשום דבר!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחרי שעושים ווקס על הרכב, הוא מאוד חלק! החתולים עולים עליו ומחליקים למטה! כשהם מחליקים הם מחפשים במה להאחז, בציפורניים, וזה שורט!!!

בברכה נדב

תאוריה יפה ומנומקת וללא שום אחיזה במציאות.

כל מגדל חתולים מנוסה ידע את זה בשניה.

כנראה שלא גידלת חתולים מעולם.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בברכה נדב

לחתולים יש כריות. הם משתמשים בכריות האלו.

אם החתול יוציא את ציפורניו על משטח מתכת הדבר יגרום לו לכאבים. למה שהוא יעשה דבר כזה?

רק אם יש לו איפה "לתקוע" אותם הוא ישתמש בציפורניו.

המקסימום שחתול ישאיר לך על הרכב זה סימני רגליים שתוריד עם סמרטוט.

פורסם

תראה, לי יש חתולה בבית, ואוטו כהה.

וחתולים שורטים את המכוניות.

הם לא מוציאים את הצפרוניים ושורטין אותן בכוונה.

אבל יש הרבה חתולים אשר אצלן הצפורניים יוצאות קצת מהלחץ על הכריות וכשהם קופצים על המכונית הם שורטים אותה, וגם כשהם מטיילים על הגג או המכסה מנוע.

פורסם

אני שם אוכל לחתולים ברחוב על המכסה מנוע של האוטו שלי, ואין לי שריטה אחת של חתולים...

יש לי 5 בבית ועוד כ40 שאני מאכיל בשכונה, ואני רגוע, אמנם מוציא כ200 ש"ח על אוכל יבש 36 ק"ג ....

החתולים דואגים ששכונת האשפתות שלי תהיה נקייה מעכברושים ומקקים, חדר המדרגות נקי, החניון נקי, השבילים נקיים, חתול היא חיה נקיה, בן אדם הוא חיה מלוכלכת.

כל מי שמשמיץ חיות שוכח שאנו גם בעלי חיים, ובעלי החיים הכי חארות זה אנחנו...

ומי שיגע בחתול אני משסע בו את הלום שלי....

בן אטיאס, נהג, רוכב ומאכיל חתולים סדרתי....

haters will hate

פורסם

אני נגד שימוש בבעלי חיים לצרכים לא הכרחיים,כגון מעילי פרוות ,דלק למכוניות שלנו או מעילי עור,אבל מצד שני אנחנו גם חיות ואנחנו אוכלים בשר,אין שום פסול לאכול פרה או תרנגולת,זה כבר משהו בסיסי.

חתולים אכן מונעים היתרבות חולדות ועכברים וכו' (מקקים לא נראה לי),אבל אם לא ישלטו על קצב ההתרבות שלהם על ידי סירוס וכו',הם יתרבו יותר מידי ופשוט יהפכו למטרד,זה נשמע נורא אבל ככה זה,אם אתה תמשיך להאכיל אותם הם לא יפסיקו להתרבות והנוכחות שלהם כבר לא תהיה כלכך רצויה.

פורסם

20 חתולים שמסתובבים ליד פחי הזבל אני מקריב לנושא, רק שהאוטו לא יתחיל ליילל בנסיעה :)

כל כך הרבה שטויות בגלל התייקרות הדלק בעולם. לאן הגענו.

פורסם

תעשו לי טובה הפכתם את הת'רד למיון מי אוהב חיות ומי לא

לא טוב לכם אל תתדלקו בחתול ואל תאכלו חיות כי אז תיהיו צבועים, אההה וגם לא צמחים כי גם הם יצורים חיים ואתם גורמים כאב רב לצמח כאשר אתם תולשים אותו,פשוט תיזונו מאוויר וזהו.

אני אישית נגד אבל אני לא שופט אנשים אחרים, ולא מבקר אותם.

תעשו מה שאתם מוצאים לנכון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...