Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של KW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לקבל חוות דעת על הבולמים הנ'ל.

הבנתי שהם מכווננים את עצמם ,כלומר כמו בילשטיין. זה נכון?

האם הם עושים את העבודה כמו שצריך ,או שעדיף לקנות קוני צהוב?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

KW מייצרים בולמים ברמה גבוהה מאוד אך אם אתה מתכנן לקנות מתכווננים הייתי ממליץ לך בחום לצרף את נתוני הדגם הספציפי שאתה מתכנן לקנות, יש כאלו שלא הייתי ממליץ עליהם כי הם יותר מדי מסובכים לכיוונון (וגם אוברקיל טוטאלי לרכב כביש).

אין דבר כזה בולמים שמכווננים את עצמם, יש לא מתכווננים או כן מתכווננים :idea:

מוטי.

פורסם

ממה שהבנתי מוטי, לבולם הזה אין ברז כיון והוא מכוון את עצמו לפי הקשיחות שמופעלת עליו.(כמו בילשטיין)

מחר אני הולך לפיט סטופ ואני יברר את הגדם הספציפי הזה.

תודה:)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

רועי, אין חיה כזו בולם שמכוון את עצמו, גם לא לבילשטיין.

יש בולמים לא מתכווננים ויש בולמים שכן מתכווננים, וזהו... מי שמכר לך את הסיפור של בולם שמכוון את עצמו מדבר שטויות.

מוטי.

פורסם

גם לא קיים, לקפיצים עשויים מפלדה קפיצית שיש לה רייטינג קבוע, אין חיה כזו Spring rate משתנה... אולי אתה מדבר על קפיצים פרוגרסיביים לעומת ליניאריים.

במאמר הגדול שלי על מיתלים ואחיזה מוסבר ההבדל ביניהם.

מוטי.

פורסם

למען הסדר הטוב,

בולמים של בילשטיין לא "מכוונים" את עצמם.

הם פרוגרסיביים -מה שאומר שהם מגיבים לפי העומס שמופעל עליהם.

בנסיעה איטית/מהמורות קטנות הבולם רך.ובעומס גבוה הבולם מתקשה.

גם הבולמים של weitec/kw עוכדים באותה צורה.

יום טוב,

נתי

• תוכן חדש...