Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה>על אימפרזה ושטח...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול האם איפרזה מסוגלת לנסוע בשטח כמו ג'יפ בחול (כמו של ים)??

ואם בא לכם סתם לתת מידע על אימפרזה לא אתנגד כי אני חולה עליהההההההה!!!

רעם כחול מ'ס 1!http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=377&SubjectID=141

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם מדברים על אימפרזה אז זהו רכב ספורטיבי

היא לא מיועדת לסוע בחול או במיוחד לא בחול ים

הרכב ראלי עבר שינויים רבים ואי אפשר להשוות אותו לרכב הסדרתי הוא עם מערכות הרבה יותר משוכללות ועמידות ועדין לא מיועד לנסיעה בחול

לנסיעה בחול רצוי רכב מוגבה עם הנעה כפולה (שיש את זה בערך באימפרזה אבל לא בדיוק AWD זה לא הנעה כפולה קבועה) וצמיגים רחבים והרבה תנופה כדי גם להשאר במהירות גבוהה לאורך כל הנסיעה מכיון שאם תעצור לא יהיה לך סיכויי להתחיל את הנסיעה (אתה תחליק)

אם צפית פעם בפריז-דאקר רוב השטח בראלי הוא דיונות וחול ולא שטח טכני

היה אדון נחמד שקוראים לו שלסר שבנה באגי 2*4 של רנו והוכיח לכולם שהוא מסוגל לסיים את בראלי ברכב לא 4*4 הוא הצליח לא רע ואפילו זכה במקום הראשון

הההצלחה שלו נבעה מכך שברוב השטחים החוליים הוא נסע במהירות גבוהה מאוד הצמיגים שלו היו רכבים והאחיזה הייתה טובה מאוד

האימפרזה לא מיועדת לזה...

על הכביש זה רכב נהדר יחסית למכוניות הספורטיביות באותו סגנון

פורסם

אך הוא, לבד, אינו מספיק לנסיעה על בחול עמוק יחסית - כמו שיש בים.

בעיקר בגלל מחסור של צמיגים רחבים, כמו-כן רכב כזה צריך הרבה מומנט בסל"ד נמוך - כדי לא לחפור, הלא כן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם מדברים על יכולת זה אפשרי ולא פעם נראו אימפרזות ובי 4 למיניהם משייטות בחופים ... אם נכנסים לבריאות זה כבר סיפור אחר

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

בשנת 95 היתה הפעם הראשונה שראיתי אימפרזה מימיי, היא היתה לבנה וזה היה בחוף הקשתות באשדוד...

אני זוכר שלא הבנתי מה רכב פרטי עושה בחול ים עמוק מפני שהוטא יתחפר עמוק ואז הוא יהיה בבעיה..

אבל אחרי כחצי שעה של מטקטת לפתע נכנס בחור לרכב הניע ופשוט נסע לו חיציאה הלא כל כך קרובה.. (500-600 מטר) ממש בחול ואם יורשה לי להוסיף, במהירות גבוה(!) אליה הגיע מעמידה מוחלטת על החול!!!

מאז לא זכיתי לראות אימפרזה משייטת לה בחולות אבל זה כנראה בהחלט אפשרי...

דרך אגב...

היא לא היתה מוגבהת ולא היו לה צמיגי שטח ולא כלום!

אימפרזה טורבו רגילה.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אפשרי בהחלט.

היא עושה את זה די בקלות.

לא ממש בריא למכלולים מאחר והרכב מכוייל לכביש.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

לא יעזור כלום קח בחשבון שאתה צריך קלאצ' חדש

זה לא משתלם (מנסיון)

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
אך הוא, לבד, אינו מספיק לנסיעה על בחול עמוק יחסית - כמו שיש בים.

בעיקר בגלל מחסור של צמיגים רחבים, כמו-כן רכב כזה צריך הרבה מומנט בסל"ד נמוך - כדי לא לחפור, הלא כן?

זה מה שאני חשבתי עד שראיתי B4 דור קודם נוסעת על החוף. מה זה נוסעת? מחליקה כמו סכין על חמאה. אם B4 יכולה אני מאמין שגם לאימפרזה זה אפשרי...

פורסם

טכנית זה כנראה אפשרי אבל ממש לא מומלץ! לחול של ים צריך הילוך כוח. ארבע על ארבע קבוע זה לא מספיק במיוחד לחול של ים. אני אומר את זה מניסיון.

פורסם

פעם התחרה חבר שלי שיש לו גיף דהיאצו פירוזא עם סובארו אימפרזה סתישן בחוף הים בנתניה מי יעבור את החול הזה ולא האמנו למראה עינינו האימפרזה עברה בקלי קלות אבל הפירוזה קצת התקשה

פורסם

לא מזמן היינו בים עם אימפרזה 2.0 של חבר

היא נסעה יפה מאוד על החול,

בהשוואה לרכב 2*4 כמובן

s80 T6 . C5 . leon Turbo

פורסם

מניסיוני שהייתי יורד עם חבר לים:

אימפרזה + גיט סקי חוצות 50 מטר חול ים. (מי שמכיר את החוף הירוק בנתניה..)

רק צריך לדעת איפה לעבור , וכמובן לינהוג..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן ראיתי גם אחת שנכנסה לחוף.....אבל ברייס.....היא הייתה AWD.

גם אני נכנסתי פעם לחוף עם טנק, שרבולט אסטרו מנוע 4300.

יש לרכב צמיגים 245. הורדתי אויר קצת ונכנסתי.... זה מדליק, הרבה אנשים מסתכלים ולא מבינים איך

נכנסתי לחוף בכלל, אבל גם נתתי רייס, וזה היה מין סיבוב כזה עם מלא צמחים ובשוליים של הסיבוב זה היה

נחל, פעם אחרונה אני עושה שטות כזאת.

תמיר

• תוכן חדש...