Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסי5 שלי מחפשים כבר שנתיים למה הרכב כבה במהירות נמוכה, בהאטה או זינוק.

אכלנו הרבה קש, ואשפזנו את הרכב לתקופות ארוכות רק לעדכן משהו או להחליף חלק חשוד, ולהמשיך להיות שפן ניסיונות.

היום, בביקור השביעי בנושא זה, מחשב הדיאגנוזה הואיל בטובו להודיע שיש משהו תפוס בחיישן שקשור לסיבובי סרק. זה לא ממש מפתיע, כי המחשב הזה לא ממש מצליח למצוא הכל. כבר קרה לנו שתקלה מוכחת שהופיעה בצג לא התגלתה בסריקת המערכות. גם ריקוד הרכב בחניה לא נפתר עד היום, מסיבה דומה.

עכשיו מחליפים לי את החלק הזה. מחירו לא גבוה, באופן יחסי. הוא עולה כמו מסילה למושב הנהג, כלומר אלף שקל בערך.

אם זה יעבוד, זה נותן תקווה לכל מי שיש לו בעיה דומה. אשמח לדווח עוד חודש שזה הצליח...

לפי מה ששמעתי, גם ב- 307 ו- 407 יש כמה שסובלים מתופעה דומה.

פורסם

ממה שאני הבנתי מכמה מהנדסים, הבעיה היא לא בחיישנים ישירות אלא הם ניזוקים כתוצאה מכשל אחר - המכוניות החדשות משתמשות המון בסיבים אופטיים במקום חוטי הנחושת הפרימיטיביים, והבעיה בכך היא ש"רק" רוב המערכות עובדות עם אותם כבלים אופטיים שבקצה שלהם הם מחוברים שוב לכבל נחושת רגיל על ידי קונקטורים מיוחדים ושם מתחילה הבעיה - במעבר מסיב אופטי חזרה לכבל נחושת.

אני בכל אופן מקווה בשבילך שימצא פיתרון לבעיה.

• תוכן חדש...