Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלים חדשות לצרפתיה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בורקס ? איכסססססססססססססס זה הדבר הכי דוחה\ערבי\מגעיל\אפגניסטאני (תבחר את הרצוי) שיש

ולא יזיק לפרגן קצת....כל הזמן בפורום הזה רק מחפשים לעשות רע לאנשים אחרים, בן אדם מעלה שקנה ג'נטים הוא מבסוט, מיילא אם היה מעלה בקשה ליעוץ אבל הוא העלה את זה שהוא כבר קנה, תגידו לו תתחדש\ג'נט יפה\אם אתה מרוצה הכי חשוב...או שאל תגיבו בכלל להודעה

אבל למה לבלבל את המוח פה שעה סטייל "ג'נט מכוער, ג'נט מגעיל, איכס" במיוחד שיש פה מספר אנשים שענו על ההודעות האלו (ואני לא אגיד מי) שיש להם מכוניות שהיו בכיף בקלילות לזכות במלכות הכיעור של הפורום וישראל בכלל...אז מה אתם עושים פוזות (אותם אנשים שלא מפרגנים) הריי גם אתכם אפשר להושיב בלול עם מוצץ בפה !

פורסם

יא חבורת נקניקים, אוכלי שמנת

אני לא שאלתי איך זה נראה לכם, מתאים או לא!?

כל אחד והטעם שלו, קשה לכם לפרגן

מי שלא מוצא חן בעינו, שישים פתק בכותל

אני מרוצה וזהו.

סתם בצחוק חברה

פורסם

SK , לא הכל באוטו לטעמי - אבל מה שכן הוא נראה לא רע בכלל :) לטעמי - תחליף את הגריל המקורי - הוא הדבר האפור היחידי שקופץ לעין כשרואים את האוטו - משהו בסגנון ה306 דור ראשון לדעתי ייפה מאוד את האוטו מקדימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נירא אחלה!!! תתחדש! גם לי היה את הקטע שהחלפתי את הג'אנטים ואנשים אחרים לא אהבו אותם אז אמרתי שילכו כולם ל.... אבל לבסוף נשברתי וחזרתי לג'אנט לבן. תתחדש שוב פעם ותהנה מהם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לדעתי הג'אנטים מאוד יפים והאוטו בכלל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...