Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתנתקות - הנה זה מתחיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדלים בין לבנון לבין הרצועה הם:

א.בלבנון התנקנו מהם התנקות מוחלטת המופרדת ע"י גבול ואילו בהתנתקות הנוכחית לטעמי אין בכך כלום,משום שהריכוז של הפלסטינים לא יהיה בגוש אחד,תחת מדינה פלסטינית,כפי שצריך להיות אלא עדיין לא יהיה רצף טריטוריאלי של מדינה פלסטינאית והם עדיין יחיו במובלעות וזו הטעות הגדולה.

ב.לבנון לא רצתה מדינה שבירתה ירושלים........

לכן ההתנתקות מלבנון הייתה מוצדקת,ההתנתקות הזו,אפס,לא ממש תועיל לטווח ארוך לפי ראות עיניי.

הפיתרון היחיד לטעמי הוא הקמת מדינה פלסטינית באזור השומרון,אזור ג'נין בצפון עד רמאללה ושכם דרומה יותר,עם התערבות בינלאומית שתדרוש מירדן לתת שטח מתחומה מצדו השני של הירדן,כאשר הפלסטינים יוצאים מהכפרים דרומית לירושלים(בית לחם ובית ג'אלה),ועם הסדר בינלאומי כלשהו גם לפנות את עזה בכמה שלבים,לכיוון השומרון ולהחזיר את עזה להתיישבות יהודית כפי שהיה לא מזמן-לפני כ55 שנה.

אומנם זה נראה מאוד בלתי ישים,אבל זה הפתרון היחיד-מדינה פלסטינית שיהיה לה גבול עם מדינת ישראל ולא בתוך המדינה,הדבר היחיד שצריך לעשות זה לפנות את בית לחם ובית ג'אלה בהסדר קבע(כמובן עם כוח בינלאומי שיפקח אחרת החיות לא יצאו) ואת עזה בכמה שלבים,בהסדר של הרשות עם התערבות בינלאומית,הם צריכים להבין שזה לא יועיל רק לנו אלא זה יותר בריא להם ויתן להם חלק נכבד משטח א"י המזרחית.

ידוע לי שזה לא רק אופטימי אלא מצחיק אבל רק ככה נראה הפתרון לטווח ארוך באופק.

אם תתבוננו במפה תיראו כמה הם נמצאים בתוכנו,ואת ההיגיון מאחורי דבריי.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אני עדיין אופטימי, שההתנתקות הזו תפסק! נאיבי או לא... הציפיה עדין קיימת...

ב. בהצלחה לחיילים שלנו, שילכו עם צו המצפון ולא עם פקודות לא מוסריות

ג. בהצלחה למתיישבים... שיהיו חזקים, ולא משנה מה תהיה התוצאה.

ד. בהצלחה למושחתים, שהצליחו עד עכשיו להסיט את תשומת הלב מהם... ולתת אותה על חיילים צעירים ומתיישבים מסכנים

ה. בהצלחה לתושבי אשקלון ושדרות (שאני ביניהם - תושב אשקלון) שהולכים לאכול המון קאסמים... למה? כי פה זה לא לבנון\גבול מצריים\ירדן... אלא פה הקמנו מדינת טירור... להזכירכם... שליחי בן לאדן כבר נמצאים בעזה...

ו. בהצלחה בהמשך החיים של האנשים שחושבים שגירוש מהבית זה דבר טוב. להזכירכם גם אצלכם ישבו בעבר ערבים... אז תראו אתם דוגמא ותצאו מתל אביב\יפו\חיפה\אשקלון ועוד ועוד ועוד...

יש לי עוד... אבל מיציתי את נושא הויכוחים...

לצערנו אנחנו לא לומדים מאוסלו א', ב', ג', ד', ה', ו', גם שאנחנו מקבלים ז'.

final.jpg

שיהיה בכיף!

פורסם

ברור, הרי הפיתרון הוא להמשיך לשבת שם, לחטוף קאסמים, לאבד חיילים. זה באמת הפתרון.

ואתם יודעים מה, אין למתנחלים בכלל זכות להתנגד לאותם חיילים שבאים לפנות אותם, אני רוצה לראות מה אותם מתנחלים היו עושים אם אותם חיילים לא היו משמשים חומה אנושית בינם לבין הערבים, מה הם היו עושים אז ? תסלחו לי, אבל כל מה שהם יודעים לעשות זה לבכות, או שהצבא לא שומר אליהם מספיק, או שהוא שומר יותר מדי, חכמים גדולים לעשות בעיות נגד צבא הגנה לישראל. לדעתי פשוט צריך להשאיר את מי שלא רוצה להתפנות משם לבד, בלי צבא. אחרי רבע שעה הוא כבר יהיה ארוז אם המפתחות בסוויץ', בדרך לתל אביב, בלי לבכות בלי לריב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נף נף, כמו שאתה אומר "שיהיה בכיף! "....

נקווה לטוב...

לי עצוב שאנחנו ("המנהיגים", והמרכאות לא באות סתם) לא לומדים מטעויות, חושבים שאנחנו הכי חכמים ויודעים הכל...

וככה נראת הפוליטיקה מכל הצדדים, מישפחות חד הוריות, חוק מוטורי, מיבצעי "קופה רושמת בדרכים", טיפול בקשישים, עידוד ילודה מוגזמת ועוד...

דבר מדהים הוא עם ישראל... אנחנו כמו ילדים קטנים, מאמינים לכל מה שאומרים לנו...

בהתחלה, היו הרבה קולות נגד ההיתנתקות, לאט לאט, הציבור "שוכנע" שזה רע, שאחרי ההיתנתקות החיים יהיו הרבהיותר יפים, קלים, תהיה עבודה, לא יהיה קרע בעם, גשם של פרחים ירד מהשמיים והכל יתכסה בוורוד ודובוני "איכפת לי" יאירו את הרחובות כדי שהפיות יוכלו לפזר את אבקת הקסמים שלהן...

חודש אחרי ההיתנקות, אחרי שכלום לא הישתנה, חוץ מזה שבאמת יצאנו משם ואולי יפסיקו להרג חיילים ואזרחים שם, הציבור יתעורר לאותה מציאות של מיסים גבוהים, כלכלה מחורבנת, אין עבודה, מכונות ל"השרצת ילדים" שמסובסדות ע"י אילו שיש להן 2.3 ילדים... וגם אחרי הבחירות, אולי יבחרו ראש ממשלה (מושחת) אחר, והכל יהיה אותו הדבר... ככה כבר מעל 15 שנה!!!

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

אנקדותה משעשעת... בזמן הפרעות באוקטובר 2000 של העזתים (אני לא קורא להם "פלסטינאים") היתה ירידה של כמעט 90% באחוזי פישעי הרכוש, ולא רק באזור המרכז... למה? האם אחרי הניתוק הזה, האם המצב ישאר ככה? האם לאותם אנשים שבוזזים אותנו ירשו להמשיך ב"עבודתם"? האם נמשיך לשלם בעיקבות זה פרמייה גבוהה? זה גם מראה דבר נוסף, אותם אנשים שפרעו בשוטרים לא היו יכולים לעסוק בעיסוקם... החיבור בין טרור לפשיעה. נק' למחשבה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

פורסם
ברור, הרי הפיתרון הוא להמשיך לשבת שם, לחטוף קאסמים, לאבד חיילים. זה באמת הפתרון.

ואתם יודעים מה, אין למתנחלים בכלל זכות להתנגד לאותם חיילים שבאים לפנות אותם, אני רוצה לראות מה אותם מתנחלים היו עושים אם אותם חיילים לא היו משמשים חומה אנושית בינם לבין הערבים, מה הם היו עושים אז ? תסלחו לי, אבל כל מה שהם יודעים לעשות זה לבכות, או שהצבא לא שומר אליהם מספיק, או שהוא שומר יותר מדי, חכמים גדולים לעשות בעיות נגד צבא הגנה לישראל. לדעתי פשוט צריך להשאיר את מי שלא רוצה להתפנות משם לבד, בלי צבא. אחרי רבע שעה הוא כבר יהיה ארוז אם המפתחות בסוויץ', בדרך לתל אביב, בלי לבכות בלי לריב.

אלון... אתה באמת משעשע... במדינה דמוקרטית לכל אחד יש זכות להביע התנגדות... זה ששרון הרגיל אותנו בחודשים האחרונים שאסור להתנגד... לא אומר שהמדינה הפכה את עורה!

אם תקרא את הדברים שלך ותהפוך אותם רק עם הציטוט של "מתנחלים" ל "תל אביביים". גם שם זה שטח "כבוש" וגם שם הם יכולים להתלונן...

אתה מזכיר לי את הילד בביה"ס שכאשר הבריונים מתחילים איתו, במקום להגיב הוא בורח... ומשם הוא מתחיל להיות ה"משחק" הקבוע של אותם בריונים... במקום לעמוד בנחישות מול הטירור, במקום להקדיש את הכסף של ההתנתקות לטובת מבצע צבאי שיחסל את הטירור (ואל תבלבל במוח שלא ניתן לחסל את הטירור... ניתן ועוד איך!)

במקום לצאת בהצהרה שאדמות שהיו ריקות לפני עשרות שנים וכעת יושבים עליהם בתים של יהודים (לא נכבשו... נבנו!) הם שלנו... אנחנו בוחרים שוב פעם בדרך ה"קלה" - לברוח...

את האפקט אנחנו עוד נקבל...

אגב, בנוגע ללבנון... גם שם עוד נקבל את ההפתעה שלנו...

היינו צריכים לצאת... אבל לא בצורה של בריחה תוך הפקרת ידידינו מצד"ל... אבל עזוב! עכשיו אתה שוגה ששקט שם...

המממממ... מעניין מה יהיה ש10000 קני הקטיושה יחליטו שזה זמן טוב לפעול (לא רק הזמן שארגון הטירור של החיזבאלה יבצע את זה... נקווה שאתבדה...)

אנחנו חיים במזרח התיכון ומנסים להתנהג כמו אירופים (שגם הם אוכלים עכשיו חרא על הסובלנות שלהם כלפי הטירור האיסלאמי...)

מתי נלמד?! לא הספיקו 1100 הרוגים (רובם ע"י מחבלים מתאבדים במרכזי הערים...) בתקופה האחרונה???

שיהיה בכיף!

פורסם

אני בעד למחוק את השרשור הפוליטי הזה לאלתר.

אבל כול עוד הוא פה...

זוכרים אנו איך הלחימה עברה מלבנון לשטחים, שהיו רגועים עד הנסיגה מלבנון.

כל בר דעת, השומע את התבטאויותיהם של נציגי הערבים הקרויים "פלשתינים" (מי בכלל שם אותם לעם? איזה הסטוריה של "עם" יש להם? מאז אוסלו בערך, לא יותר...) מבין שאין להם כל כוונה לעצור בעזה וצפון השומרון. לא רק זאת, כל מי שמקשיב להלך הרוחות בפוליטיקה שלנו מבין שהנסיגה שלנו, על אפנו וחמתנו, לא תעצר כאן.

אלא מה, כל פעם אומרים: "הפעם ניסוג, רק כדי לשמור על הגבול שלנו. ואז, טיל אחד שיגיע לגבולות- נראה להם מה זה...". ככה היה בנסיגה מכל עיר ועיר עד היום, ככה קורה היום, וככה יקרה עוד שנה, שנתיים והלאה.

כל מה שנדרש על מנת לחסל את הטרור ואת ההתנהגות הבזויה שלנו בשנים האחרונות, זה הכרעה צבאית, בשביל זה יש צבא. ראש הממשלה צריך לתת הוראה לרמטכל בנוסח "חסל את הטרור, תודיע לי בסוף המבצע".

לצה"ל זה ייקח אולי שבועיים.

אגב, אפילו ביילין נגד ההתנתקות.

dirty old man

need love too

פורסם

הקסאמים לא נוחתים עלינו כי אנחנו שם, הם נוחתים עלינו כי הערבים יורים אותם. המתנחלים לא שונים ממך כהוא זה. אתה חושב שכן, מוחמד לא. מוחמד יורה טיל עליך, יהודי באשר אתה- מתנחל, שנקינאי, אותו הדבר. זה שאתה מנסה להיבדל מחובשי הכיפה לא ממש יעזור לך ברגע האמת.

כל מה שאתה מתריס היום על המתנחלים מצביע על מחסור חמור בערכים.

ו... שמר... ההפתעה מלבנון זה הקסאמים בשדרות, פינוי גוש קטיף והשומרון. נחש מה תהיה ההפתעה מההתנתקות...?

dirty old man

need love too

פורסם
אלון... אתה באמת משעשע... במדינה דמוקרטית לכל אחד יש זכות להביע התנגדות... זה ששרון הרגיל אותנו בחודשים האחרונים שאסור להתנגד... לא אומר שהמדינה הפכה את עורה!

אם תקרא את הדברים שלך ותהפוך אותם רק עם הציטוט של "מתנחלים" ל "תל אביביים". גם שם זה שטח "כבוש" וגם שם הם יכולים להתלונן... להשוות ישוב של 100 משפחות שנמצא 100 מטר ליד עזה לתל אביב, נו באמת, זה לא רציני.

אתה מזכיר לי את הילד בביה"ס שכאשר הבריונים מתחילים איתו, במקום להגיב הוא בורח... ומשם הוא מתחיל להיות ה"משחק" הקבוע של אותם בריונים... במקום לעמוד בנחישות מול הטירור, במקום להקדיש את הכסף של ההתנתקות לטובת מבצע צבאי שיחסל את הטירור (ואל תבלבל במוח שלא ניתן לחסל את הטירור... ניתן ועוד איך!) כאן אתה בדיוק טועה. הטרור הוא לא בריון, אבל ההתנחלויות ולבנון הם בדיוק המקומות שבהם הוא יכול לפעול נגדנו בצורה הכי טובה, לפיגועים בתל אביב אין שום קשר להיתנחלויות, והם היו ויהיו, אם או בלי התנחלויות כלשהן.

במקום לצאת בהצהרה שאדמות שהיו ריקות לפני עשרות שנים וכעת יושבים עליהם בתים של יהודים (לא נכבשו... נבנו!) הם שלנו... אנחנו בוחרים שוב פעם בדרך ה"קלה" - לברוח... חכמה במקום "קלה". להיות שם זה להיות כמו האמריקאים בוויאטנם, עד היום הם מיצטערים שהם לא "ברחו" משם. ותגיד לי, אתה משחק במשחקי אגו עם הערבים ? לברוח ? אז יופי, ברחנו... מדובר בחיים של חיילים בני 19 !! אז ברחנו.. תקרא לזה איך שאתה רוצה, זה ממש לא משנה.

את האפקט אנחנו עוד נקבל... לא נקבל שום דבר, אתה עוד תראה.

אגב, בנוגע ללבנון... גם שם עוד נקבל את ההפתעה שלנו...

היינו צריכים לצאת... אבל לא בצורה של בריחה תוך הפקרת ידידינו מצד"ל... אבל עזוב! עכשיו אתה שוגה ששקט שם... הפקרת צד"ל, בהחלט דבר נוראי שהמדינה עשתה, בזה אני מסכים איתך. וגם של לא תהיה שום הפתעה.

המממממ... מעניין מה יהיה ש10000 קני הקטיושה יחליטו שזה זמן טוב לפעול (לא רק הזמן שארגון הטירור של החיזבאלה יבצע את זה... נקווה שאתבדה...) כנ"ל, לא יהיה כלום.

אנחנו חיים במזרח התיכון ומנסים להתנהג כמו אירופים (שגם הם אוכלים עכשיו חרא על הסובלנות שלהם כלפי הטירור האיסלאמי...) הגיעה הזמן באמת שנפסיק להתנהג כמו הערבים ונגור להם בחצרות, להתנתק, לשים גדר, אתם פה אנחנו שם, שלום על ישראל.

מתי נלמד?! לא הספיקו 1100 הרוגים (רובם ע"י מחבלים מתאבדים במרכזי הערים...) בתקופה האחרונה??? ואיך ההתנחלויות עזרו למנוע את הפיגועים בדיוק ?

הקסאמים לא נוחתים עלינו כי אנחנו שם, הם נוחתים עלינו כי הערבים יורים אותם. המתנחלים לא שונים ממך כהוא זה. וגם בגלל שהמקום שהם יורים אותם זו שכונה של 100 משפחות 100 מטר מעזה. אתה חושב שכן, מוחמד לא. מוחמד יורה טיל עליך, יהודי באשר אתה- מתנחל, שנקינאי, אותו הדבר. זה שאתה מנסה להיבדל מחובשי הכיפה לא ממש יעזור לך ברגע האמת.

כל מה שאתה מתריס היום על המתנחלים מצביע על מחסור חמור בערכים. אני לא גר במקום שחיילים צריכים לבוא ולשמור עלי במיוחד תוך כדי סיכון מתמיד של החיים שלהם.

ו... שמר... ההפתעה מלבנון זה הקסאמים בשדרות זה רק בגלל שדרות, אין לזה שום קשר ללבנון, פינוי גוש קטיף והשומרון. נחש מה תהיה ההפתעה מההתנתקות.? ההפתעה תהיה שלא תראה עוד כתבה בעיתון על נגמ"ש שהתפוצץ, וחיילים שמחפשים חלקים של חברים שלהם, אחלה הפתעה.

בקיצור חברים, כמובן שהוויכוח הוא לא אישי כלפי אף אחד. בואו כולנו נחזיק אצבעות שלא יהיה בלאגן וחס וחלילה נפגעים כלשהם במהלך הזה.

פורסם
כל מה שנדרש על מנת לחסל את הטרור ואת ההתנהגות הבזויה שלנו בשנים האחרונות, זה הכרעה צבאית, בשביל זה יש צבא. ראש הממשלה צריך לתת הוראה לרמטכל בנוסח "חסל את הטרור, תודיע לי בסוף המבצע".

לצה"ל זה ייקח אולי שבועיים.

בדיוק! מדובר בבעיה צבאית. והבעיה היא שהצבא עסוק בלנסות לתת ל-7500 איש את האפשרות ההזויה לנהל חיים נורמליים במקום לא נורמלי.

אין לנו מה לחפש בעזה. אין לה שום משמעות צבאית. והמשיחיסטים שטוענים שזו אדמה קדושה הם לדעתי אנשים סהרוריים שהדבר האחרון שצריך זה להקשיב להם בענייני מדינה ובטחון.

תגידו לי, אם היו 7500 איש מנסים לנהל חיים נורמליים בישובים עם איכות חיים נפלאה ברצועת הבטחון בלבנון מישהו היה חושב שזה הגיוני? מישהו היה חושב שסביר שגדוד ישמור על כל ישוב?

אז כן, קל להבין מדברי שאני בעד ההתנתקות. אני מבין את הכאב של המפונים, לי היה כואב באותה מידה לעזוב את הבית שלי אם מדינת ישראל הייתה מחליטה להרוס את הרחוב שלי ולסלול בו אוטוסטראדה (7500 איש = בערך רחוב עירוני אחד). היה כואב לי קצת על הזכרונות, אבל הייתי מתפנה בשמחה תמורת הפיצויים המתאימים. וזה בדיוק האישיו שצריך להתייחס אליו - המדינה מפנה אנשים, איזה פיצוי הם יקבלו. זהו.

חלאס להתייחס לזה כאילו מדובר בחורבן בית שלישי! מפנים מספר אנשים ששווה לרחוב עירוני אחד ומספקים להם דיור חלופי, פיצויים, עזרה בהעברה, עזרה בתעסוקה, תמיכה פסיכולוגית ומה לא. זה הרבה יותר מהוגן. ותסלחו לי - זה "קצת" רחוק משואת יהודי אירופה. "קצת". אל המשפחה של סבתא שלי לא באו עם צו שמחייב אותם לעבור דירה לבית קרקע במרחק 20 ק"מ ולקבל על כך פיצויים.

מי שאשם בכל הטרגדיה שמתרחשת עכשיו זה מועצת י"ש (לשעבר מועצת יש"ע) ורבנים משיחיסטים הזויים, שסחפו את כל הציבור שלהם למערבולת של התלהמות וטראומות.

אתמול ראיתי בטלויזיה במו עיני (חדשות ערוץ 10) שני ילדים בהתנחלויות. אחד מהם ייצא מזה שפוי והשניה תבכה לפסיכולוגים כל החיים. אחד סיפר בעיניים נוצצות שהוא עובר לבית חדש, והשניה הוחזקה בשקט בידיים של אמא שלה שאמרה לה "את רואה, זה החייל שבא לזרוק אותנו מהבית. תזכרי אותו". אז יש פה מהלך לא נעים, אבל יש כאלו שמתייחסים אליו בהיסטריה והתלהמות כאילו מדובר בטרגדיה לדורות, ויש כאלו שלוקחים את זה בפרופורציות המתאימות - עוברים דירה למקום שבו החיים יהיו שפויים יותר. ולא, אני לא חושב שלשבת על חוף הים היפה בארץ בזמן שאוגדה שלמה שומרת עליך אישית זה חיים שפויים.

יאללה שיגמר כבר הבית משוגעים הזה. הצרפתים פינו מיליון מתנחלים מאלג'יר יותר בשקט.

פורסם
הצרפתים פינו מיליון מתנחלים מאלג'יר יותר בשקט.
והיום אלג'יר אצלהם בבית!!!

שתי ערי הנמל הכי גדולות שלהן הפכו "רישמית" למוסלמיות...

אלג'יר לא היתה כל כך קרובה לצרפת... עזה כן...

אלג'יר - אחלה להקה...

הבעיה שלנו היא שאנחנו מקשיבים לתיקשורת הישראלית שמושפעת מכל מיני דברים. אם אתם רוצים לשמוע תיקשורת נטרלית, תקשיבו לרדיו שלהם...

יש למישהו מושג איך הם קוראים לאינטיפאדה? "מילחמת השיחרור והכיבוש"

איזה כיבוש אתם שואלים? מרסיי תהיה ת"א אם לא נשים לב!!!

יש את זכות האיחוד, זכות השיבה וכו'... מישהו בתיקשורת שלנו מדבר על זה? אפילו בתיקשורת האמריקאית מדברים על זה כאילו זה לגיטימי... אז זה יהיה לגיטימי...

תיפתחו את העיניים... יום יבוא ויקימו לנו מיסגדים באמצע ת"א וזה יראה לנו הגיוני....

התיקשורת שלנו מאכילה אותנו מה שהם רוצים שנאכל, ואנחנו בולעים את זה, שטיפת מוח זולה, לעם חסר עמוד שידרה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

פורסם

בקיצור, כולם שם חיו באיזה בועה או חלום והם נכנסו לזה יותר מידי וחשבו שהבועה הזאת לא תתפוצץ אף פעם.

טוב שהתפוצצה, הגיע הזמן שהצבא יפסיק לשפוך שם כספים מיותרים על 12 אוגדות בזמן שבלי מתנחלים אפשר לשים רק חיילים שישמרו על הגדר.

אני מאמין גם שברגע שהשערים ינעלו והשטח יהיה של הפלסטינים וכדור אחד יעוף לכיוון שלנו, הצבא פשוט יגיב בחריפות כי הם כבר לא שייכים לנו בשום צורה ואנחנו 2 מדינות נפרדות ובמלחמה מנצח החזק. ככה צריך להיות כבר ממזמן ואני מקווה שזה גם מה שיקרה.

הפלסטינים האלה גם כן חיים באיזו בועה שהם רק התחילו לקבל חלק מישראל ובהמשך יקבלו את השאר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תיפתחו את העיניים... יום יבוא ויקימו לנו מיסגדים באמצע ת"א וזה יראה לנו הגיוני.... התיקשורת שלנו מאכילה אותנו מה שהם רוצים שנאכל, ואנחנו בולעים את זה, שטיפת מוח זולה, לעם חסר עמוד שידרה...

גילי, התקשורת לא מאכילה את אף אחד שום דבר. נכון, היא מעצימה לפעמים דברים ועושה אותם יותר חשובים ממה שהם באמת, אבל זה רק בישביל הרייטינג, התקשורת (ברוב המיקרים) לא נוקטת עמדה פוליטית לטובתו של שום צד. היא מדווחת על הדברים, זה הכל.

מי שכן מאכיל את האזרחים בולשיט זה אותם רבנים שקוראים להתנגד לצבא, להתפרע ולעבור על החוק. אלה מאכילים את כולם בולשיט, הבעיה במדינה שלנו שיש הרבה אנשים שמאמינים לבולשיט הזה במקום לחשוב בצורה עמוקה והגיונית.

פורסם
אני בעד למחוק את השרשור הפוליטי הזה לאלתר.

גם אני,ואף מתחנן בפני המנהלים לעשות זאת,כי זה לא הזמן,ובטח לא המקום.

קספר,תושב אשקלון.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.

• תוכן חדש...