Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי הרבה התלבטויות והרבה שאלות עם עצמי החלטתי שדי אני מעיף את ה 4 אינץ' שלי ומביא קומפוננט ברמה...

ה4 אינת' יצאו במקומם נכנסו בניות מעץ וסקאי בצבע וניל כאשר הקומפוננט שנבחר הוא המאק אודיו פרוטקטור 6 וחצי...

חברה חוץ מהקרוס המאכזב של מאק אודיו הסאונד של הקומפוננט הזה מדהים טוויטר משי רך ונעים לשמיעה מיד באסים מאוד פאנצ'ים...

הרבה ממה שחיפשתי וסוף סוף הבנתי מה לא היה לי...

מיכאל המאוד מרוצה היום וששכח קרוס של מוראל אצל המתקין:wink:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תתחדש, אני מקווה שלא תתאכזב, אולי החברה הזאת יוכיחו את עצמם לפחות בסטים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בכיף אנשים שמעו היה לי את ה 6X9 שלהם ומאוד הייתי מרוצה אז אמרתי למה לא ננסה גם את הקומפוננט היה לו נתונים די טובים ודי מה שחיפשתי אז אמרתי יאלה נלך על זה...

אני בטוח שזו לא אכזבה כמו השאר סוף סוףף מצאתי קומפוננט שענה לי לדרישות

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני בטוח שזו לא אכזבה כמו השאר סוף סוףף מצאתי קומפוננט שענה לי לדרישות

לא פעם שמיכאל אומר את זה. מילה שלי עוד גג 3 חודש הוא מחליט שהם כבר לא ישבילו והוא מחפש משהו שיענה לו לדרישות ..

ניחה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש מיכאל, שמח לשמוע שאתה מרוצה ..... אבל מתי אני שומע אותם ?!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחד הבחורים בצ'יפר לקח מקום שני בתחרות הSQ עם קומפוננט של מק אוודיו אבל אני לא בטוח אם זה ספציפית הדגם הזה- אני חושב שכן...

פורסם

זה בטח היה המקסימוס אבל מה זה חשוב.

העיקר שמיכאל נהנה, זה התראד שלן והסט שלו :)

ערב טוב ו ,EMMA מהנה לכולנו

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אכן היה מדובר ברכב של תומר, (יונדאי קופה), ואכן היה מדובר במקסימום ..

רק רציתי לציין שאם זיכרוני אינו מטעה אותי, לגבי הציון של השמיעה בלבד... הוא היה מקום ראשון בקטגוריה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אתה תמיד מוזמן רק תודיע ואני יכין לנו משהו לנשנש ואיזה מגבר למדוד...

(-:

פורסם

לא די חאלס כבר המזומנים הבאים שאני ישפוך יהיו על איזה טיול לאירופה...

פורסם

אולי מיכאל יסביר איך הוא הצליח לדחוס 6.5 אינץ'?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין דבר שטבעת הגבהה די גדולה והשלמה יפה של תא מצופה סקאי לא יצליחו לעשות איתמר...

חחחחח אסף אתה כבר מכיר אותי טוב...

• תוכן חדש...