Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחח איזה יום... הלוואי וכולם היו כאלו.

ראשית, לולא הפורום, הסוד היום במקרה הטוב הייתה משמשת בתוך פחית גולדסטאר.

שימו לב מהיכן הכל התחיל, אז עוד הייתי אופטימי בעניין החלודות... :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=35850

התוצאה טובה מאוד. אמנם לא מושלמת, אך משביעת רצון לחלוטין בהתאם למחיר ששולם.

המהפך שהגומיות היבשות עברו פשוט מדהים, תודות לבן-אדם הכי גבר בפורום - חן פרחי!

לירון - הצבעי הוא אכן איציק, אדם זהב! ואת הפחחות עשינו אצל הפחח שעובד איתו, אברהם הפרסי.

כמה פאדיחות שקראו לנו: לפני שהכנסנו את הרכב לפחחות, ניסינו להוריד את הדשבורד.

פתחנו את כל הברגים, אבל הדשבורד חוץ מלזוז אחורה 3-4 ס"מ לא זז מ"מ יותר מזה.

היום באים לחבר חזרה את הלוח שעונים, והופ כל הדשבורד נופל עלי - איחר בחודש המניוק...

מגיעים היום להרכיב שמשות, הרכב עומד בניוטרל אצל הזגג מספר דקות, אבל המאוורר רדיאטור לא נכנס לפעולה.

מסתכלים על הפיוזים וכולם נראים שלמים. מנסים לקצר את היוניט, והמאוורר עדיין לא עובד :!:

אה, וגם אי-אפשר לכבות את האוטו, כי המצבר לא מניע... אז עוקבים אחרי החיבורים שיוצאים מהמאוורר.

ומה מגלים? שפתחנו את הבורג שמחזיק את הפנס ראשי הימני, הוצאנו איתו ביחד גם את ההארקה של המאוורר.

בני.ל, שלא תגיד שאני לא מנסה לסדר לך כמה ג'ובות לבלטות חדשות :wink:

No worries 8)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב יצא יפיפה!!

אין מילים בפי :) סתםם

תתחדש על האוטו החדש(ישן) :) שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך כי כמו שאני רואה עוד משוגע יש לנו כאן וכמובן אתה הולך לחדש את כל מכלולי הרכב.

העיקר תשמור עליה ותבוא כבר לאיזה מפגשון נראה את היפיופה במציאות

מה שיש להגיד זה רק שתהנה ממנה :)

יקי!!!

פורסם
כמה פאדיחות שקראו לנו:
זאת גם פאדיחה לא קטנה...

כמובן אתה הולך לחדש את כל מכלולי הרכב.
את רוב המכלולים המכאניים הבלויים החלפתי שהרכב היה אצלי, ואת המעט שנשאר אלי סידר אצל בני.ל לאחר הקניה.

הרכב נוסע באמינות מוחלטת! למרות שיש עוד כמה דברים קטנטנים לסדר, וגם טיפול במתלים יכול לעשות רק טוב

(חוץ מלחשבון בנק של אלי...)

כעת נשאר לצבוע את החלקים השחורים, לסדר ריפודי גג, דלתות וכיסאות, להבריק את הניקלים,

להשיג פנסים קדמיים Carello ואחוריים אמצעיים במצב טוב, ויאללה... להרכיב הכל.

No worries 8)

פורסם
אלי,קודם כל מזל טוב.

שיחקת אותה עם האלפא,כל הכבוד.

ראיתי בתמונות שעשית את הצבעות אצל איציק,נכון?

חבר טוב ,את הצבע לקורטינה הראשונה(משמשת לחלקים כרגע,בעקבות קניית שתי הקורטינות האחרות) עשינו אצלו,תשאל אותו על הקורטינה הצהובה, מאמין שיזכור.

שוב,תתחדש על הישנה:wink: ,

לירון

???????????!!!???? מה??????????????:shock: :shock: :shock: אתה מתבלבל, נכון??? לא פירקתם את הקורטינה הצהובה, אני מקווה??? כי, זה מה שיוצא ממה שכתבת, תקרא טוב אח החלקים המודגשים, ותבין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

צחי ואלי, בשרשור של השוק העתיק (או איך שקראו לו) נתקלתי ביחידה האחורית

אמצעית (רוורס וערפל) חדשה לגמרי.

זה אחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=540932#post540932

ואולי גם פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=513689#post513689

בהצלחה! תודיעו לי אם יש מהו מעניין...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בשעה טובה ותתחדש! התמונות יפות מאוד, ואני מחכה לראות את הכלה במציאות.

הספור של האוטו שכמעט נגרט ולבסוף שוקם שווה פרסום, והמקום הטבעי הוא כמובן האבטומוביל. מה אתה אומר? ננסה לשכנע את העורכים? (אגלה לך בסוד איך אפשר ליצור איתם קשר :wink: ).

נמרוד

פורסם
???????????!!!???? מה??????????????:shock: :shock: :shock: אתה מתבלבל, נכון??? לא פירקתם את הקורטינה הצהובה, אני מקווה??? כי, זה מה שיוצא ממה שכתבת, תקרא טוב אח החלקים המודגשים, ותבין!
כנראה לא הבנת.

היתה עוד קורטינה לבנה( שנצבעה לצהובה אצל איציק ), שאותה קנינו ראשונה ,והיא התחילה שיפוץ אך לא גמרה אותו.

אל דאג,עוד מספר שבועות מתחילים לטפל באנג'לינה GXL 76 ואז יבוא סיפור על כל הקורטינות שעברו דרכינו בשלוש שנים האחרונות ,והסיפור על אנג'לינה המלא:wink: .

בינתיים, לא נתעלק לשירשור המדהים הזה של אלי ,שכאמור שיחק אותה בגדול.

לירון

פורסם

תודה נמרוד! אני אשמח כמובן (בקשר לאבטומוביל) , למרות שקצת קטונתי : הסוד היא עוד לא אספנות, וגם לא שופצה לרמת קונקורס אלא לרמת שימוש יום יומי בידי ובידי צחי, שאמנם נהנים מזה מאוד, אבל איננו מקצוענים אלא חובבים בלבד. השיפוץ גם לא הסתיים עדיין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הערותי בכחול בגוף ההודעה,

בהערכה רבה, ובהצלחה בסיום הפרוייקט,

קובי

תודה נמרוד! אני אשמח כמובן (בקשר לאבטומוביל) , למרות שקצת קטונתי : אני דווקא חושב שלא קטונת בכלל - להפך - יופי של פרוייקט. הסוד היא עוד לא אספנות, אז מה? זו מכונית מיוחדת שהיתה מובילת-דרך בתחומה, ובישראל היא אפילו כבר נדירה... בהחלט מכונית ששוה להשקיע כדי לשמר אותה. וגם לא שופצה לרמת קונקורס אלא לרמת שימוש יום יומי בידי ובידי צחי, שאמנם נהנים מזה מאוד, אבל איננו מקצוענים אלא חובבים בלבד.יש מעט מאד מכוניות בארץ ששופצו לרמת קונקורס, אם בכלל. לעניות דעתי יש יופי מיוחד במכונית שמשופצת למצב יום-יומי, ותשמש את בעלי באופן תדיר. מכונית קלאסית לא צריכה להיות מוצג מוזיאוני - צריך לנהוג בה! לגבי ה"מקצוענות" - רובנו הגדול חובבים מוחלטים, וזה חלק מהיופי של העסק. רוב הכתבות היפות שהיו ב"אבטומוביל" עסקו באנשים כמוכם, "מן הישוב", שהרימו פרוייקט מעשי ויפה, ולא איזה שיפוץ אקזוטי שאינו בהשג ידם של רובנו. השיפוץ גם לא הסתיים עדיין. אז יאללה, תגמרו כבר כדי שאפשר יהיה להכניס כתבה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אם כבר פרקת שמשות, למה שלא תחליף גומיות לחדשות, זה לא עסק יקר.

במקרה של אליבאבא ממש אין צורך.

ניקיון יסודי במיים וסבון,ייבוש ומריחת סיליקון נוזלי מרוכז-והגומיות ממש כמו חדשות.

סט גומיות מושלם לאלפא סוד הוא סיפור לא זול כלל.

שלום

החלפתי לפני כשנתיים את גומיות השמשה הקדמית והאחורית לחדשות- ומאז בכל שטיפה של הרכב יורד מהם צבע שחור-האם מריחת סיליקון נוזלי כנ"ל תפתור את הבעייה? .

אם כן-איפה אפשר להשיג? והאם יש סוג מסויים מומלץ? .

בתודה.

ניר.

NIR .Y

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה כמה תמונות שמראות את ההתקדמות עד עתה וגם את הפאשלות :

אומרת שלום!

front2.jpg

למי יש פנסי קארלו נורמליים במקום העקמומיות הזו ? צריך ללכת לגל-אור שוב...

front1.jpg

תראי צד שמאל...

left.jpg

ועכשיו צד ימין...

right.jpg

הלו, את עם הקרניבל - זהירות על הצבע החדש !

rightside.jpg

איכס, נדבקה לי קאיה מאחורה...

wingclosup.jpg

איזה טוסיק! ועכשיו הוא גם יודע להיפתח ולהישאר פתוח על שתי תמוכות חדשות.

backleft.jpg

מי צבע לי את קצה האגזוז מי ? ומתי

כבר תשים לי סמלים ?

backclosup.jpg

הפגוש (גם הקדמי) צבוע בעבודה עצמית, ושני הפנסים הפינתיים חדשים מהקופסה

back.jpg

פורסם

ועכשיו קצת פאשלות וסתם תמונות חושפניות , כמו שהבטחתי :

לא יודע אם תראו, אבל פה יש בועות בצבע (קטנות וכהות קצת). זה יתוקן בקרוב.

bubbles.jpg

זו הקורה שנבנתה מחדש כמעט, היא היתה ישרה לגמרי אבל הצבעי שם עליה יותר מדי מהחומר שלו ולא יישר טוב מספיק. יש שם עקמומיות אבל זה לא כל כך נורא כי על המקום הזה בא ניקל.

הגומיה היתה צבועה עוד ממקודם...

akum.jpg

הצבע הצהוב הזה, יימח שמו! אפשר לראות שרידים עדיין מתחת למד הסל"ד ובמנהרת הספידומטר

inwheel.jpg

נזילה בצבע שאני לא בטוח מי גרם לה, יכול שאני התזתי שם מדלל בטעות :( יתוקן.

leak.jpg

נראה לי שצריך כאן פרוייקט בנוסח איתי סמוראי.

rightwheel.jpg

פנים הדלתות הורכב היום, שכחתי שיש לי להרכיב מראת צד אז ממילא הכל ירד שוב בצד הנהג.

in1.jpg

חלק מהריפודים של פנים הבגאז' הורכבו היום, כמו שבוודאי שמתם לב כרגע הרכב דו מושבי :)

inback.jpg

• אחראי פורום
פורסם

אלי - כל הכבוד!!!

אני מבין את האכזבה מהפשלות הקטנות אבל אתה (וצחי) צריכים

להיות גאים בעצמכם. היא נראית נהדר ואני ממש שמח על עוד אחת

שטופלה ושופצה באהבה.

הפס השחור בתחתית - :mm_yeah:

הייתי שולח את ריפוד רצפת הרכב לניקוי רציני.

בקשר לגלגלים אני מוכן לעזור בכיף.

ויש עוד כמה דברים שאני יכול לעזור...

יש לי נזילת צבע בדיוק באותו מקום...אולי זה בא מהחברה? :-)

השקעת המון והגיע הזמן לקבל קצת חזרה!

אני מאחל לך המון המון נחת וכיף!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...