Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי להתעייץ איתכם לגבי הפיינליסטים לרכב הראשון שלי.

ובכן, המועמדים:

סיאט איביזה (99-01)

רנו מגאן קופה

306 קבריולט

פונטו קבריולט

פורד אסקורט קבריולט (מישהו מככיר??)

כל אלה נכנסות בערך לתקציב של 30K.

אני רוצה את חוות דעתכם בקשר לרכבים הנ"ל..וגם ועם יש לכם הערות וכ'ו (במיוחד על ה306 והאיביזה)

אגב אני מעוניין ברכב עם גיר ידני במרכב 3 דלתות\קבריולה\קופה בתקציב של עד 30k/

סליחה שאני משגע אותכם.

ניב 8)

חתימה לא יכולה להיות מעל 3 שורות.

פורסם

על רכב ראשון לא הייתי ממליצה ללכת על רכב קבריולט.

מעבר לרכישת הרכב יש לך ביטוח, ואחזקה.

ביטוח רכב קבריולט יקר יותר מביטוח רכבים רגילים, כמו כן אחזקה של הרכב גבוהה יותר במיוחד אם צריך להחליף את הגג או לתקן אותו.

בכל אופן אני הייתי פוסלת את האפשרות הזו לרכב ראשון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על רכב ראשון לא הייתי ממליצה ללכת על רכב קבריולט.

מעבר לרכישת הרכב יש לך ביטוח, ואחזקה.

ביטוח רכב קבריולט יקר יותר מביטוח רכבים רגילים, כמו כן אחזקה של הרכב גבוהה יותר במיוחד אם צריך להחליף את הגג או לתקן אותו.

בכל אופן אני הייתי פוסלת את האפשרות הזו לרכב ראשון.

ל'אני מסכים עם הנהגת שודים,אחזקה של הגג של רכב פתוח בגלל הגג מאוד יקרה ודורשת תשומת לב יתר לאוטו.דבר שבד"כ גורם להרבה אנשים להפטר מאוטו פתוח שכבר אי אפשר ליסוע בו שהוא פתוח (כלומר חורף).

רק אם אתה ממש "מורעל" קבריולטים (כמוני :wink: ) ויש לך כסף בצד לתיקונים על הגג הייתי ממליץ לך ליקנות אוטו פתוח.

אני במקומך הייתי הולך על civic hatchback , אוטו חמוד ביותר עם אמינות יוצאת דופן ועם מגוון מטורף של שיפורים שרק עומק הכיס שלך הוא הגבול ...:twisted:

וגם בלי מגדש טורבו אפשר לעשות עם המנוע שלה דברים מאוד נחמדים!!

יוגב 205

פורסם

שלום לכולם זה שוב אני

חזרתי אליכם עם שאלה קטנה

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסיאט קורדובה קופרה(2דלתות)?

מבחינת אמינות,אחזקה,דלק, וכ'ו

תודה מראש

ניב

פורסם

אתה מתכוון לקורדובה sx? כי לא ניראה לי שיש קורדובה קופרה בארץ (וגם לא שמעתי על אחת כזאת בעולם אבל אולי יש ואני לא יודע) אם כן אז היא איביזה עם בגאג'. הם גם יחסית נדירות ורובן שחוטות כי ילדים חושבים שהן רכבי ספורט. הדגם הספציפי הזה גם מגיע עם סאן רוף ופגושים בצבע הרכב...

פורסם

שמע אם אבא שלך מקציב לך 50 אלף שקל לרכב, אז לא נראה לי שיש לכם בעיות שתיהיו בריאים.

בכל אופן אני ממליץ לך על גולף gti שנת 99 ב 50 אלף שקל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

טוב אז החלטתי החלטה אחת לגבי הרכב הראשון שלי

והיא :

סיאט איביזה

החלטתי החלטה זו בגלל שהרכב מוצא חן בעיני וכ'ו והוא גם מאובזר...ואפשר להשיג אותו בתקציב הנתון לי....

עכשיו >> אני מחפש את הצורה הישנה של הדגם שעברה מתיחת פנים.

עם אני לא טועה זה הדגם בין השנים 2000-2002.

עכשיו השאלה האם יש סיכוי בעולם שאני יכול למצוא דגם 3 דלתות ידני ב30-40K ?

והאם אחרי שאני יתגייס אני יוכל למכור אותו במחיר טוב......והאם הוא אמין והביטוח יקר...והוא צורך הרבה דלק?

אקיצר האם בכלל הרכב הזה מומלץ בישבילי

מצפה לתגובות ותודה מראש

ניב

פורסם

רב הרכבים שם גדולים עליך לדעתי...

אתה חושב שרכב קבריולט מסתכם בקניה שלו ב30 אלף וזהו? ועוד שהנ"ל כמו אסקורט יהיו במצב טוב שלא דורש טיפול? והכי גדול- חשבת על ביטוחים לקבריולט...

מגאן קופה 1.6 תיהיה הכי סבירה בשבילך.. אל תקפוץ מעל הפופיק שלא תסתבך, למרות שגם ממנה אני ממליץ להתרחק, חרא אמינות במיוחד בגלל בעליה הקודמים, אני גם חושש שאתה מסוג הטיפוסים שיוכל לקנות אחת במצב ממש לא טוב רק מהתרגשות וקפיצה על ה"מציאה" ולהדפק בסוף... חבל- רובן דפוקות.

עריכה- אופס, לא שמתי לב שכבר החלטת.. בכל מקרה זו באמת ההחלטה הכי שפויה כנראה, יהיה לך הרבה סיכוי למצוא אותה במצב טוב, אבל תשקיע בחיפושים.

פורסם
שמע אם אבא שלך מקציב לך 50 אלף שקל לרכב, אז לא נראה לי שיש לכם בעיות שתיהיו בריאים.

בכל אופן אני ממליץ לך על גולף gti שנת 99 ב 50 אלף שקל.

תגיד אתה הזוי ? קודם אתה ממליץ על אוטו שהמחירון שלו באיזור ה65 לבן אדם שרוצה אוטו ב50 - מבלי לדעת שהביטוח של רכב כזה יקר אש, מבלי לדעת ששנת 99 יש בודדות והן נסחרות מעל המחירון, אז על סמך מה אתה זורק לבן אדם עם 50 אוטו שכדי שרק יתחיל לנסוע על הכביש המינימום שבמינימום זה לשים עליו 70

ואני מדבר על ביטוח חובה+מקיף מעל 6 אלף שקל, א-ם תמצא חברה שתסכים לבטח לא ממש כולם מסכימות,

וזה במידה ותמצא אחת נורמאלית והוא גם לא ירצה 5 מעל המחירון...

פורסם

לא נעים לי להגיד חבר'ה הבחור שפתח את הת'רד עוד אין לו רשיון והוא כבר מחפש לקנות אוטו ספורטיבי קבריולטי אוטומטי ולשפר אותו בעוד 10K משהו פיצוץ ג'אנטים לפנים ספוילר גבוה ומפחיד ואגזוז שעושה הרבה רעש

ואתם מצעים לו גולף גי טי איי נפלתם על הראש???

תסתכלו לתר'ד שהבחור כתב לפניי שבוע אני חושב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81230

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81434

ממש מצחיק אותי כל הנושאים שהוא פותח לגביי רכישה של מכונית

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...