Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

דודה שלי מביאה לנו את האוטו לשבוע-שבועיים בערך(עקב נסיעה לחו"ל).

בגלל שעדיין לא קנינו אוטו, חשבתי אולי אני יוכל לעשות ביטוח על האוטו הנ"ל לתקופת זמן הזאת ואז אני יוכל לנסוע עליו.

מישהו יודע אם זה אפשרי?

מה טווח הזמן המינימלי שאפשר לעשות בו ביטוח לאוטו??

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אם יש לה ביטוח ורק צריך להוסיף אותך לביטוח לשבועיים, אז אם הביטוח הוא אצל סוכן ביטוח, לא צכריכה להיות שום בעיה, רק שיחת טלפון וכמה (עשרות אן מאות) שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם יש לה ביטוח ורק צריך להוסיף אותך לביטוח לשבועיים, אז אם הביטוח הוא אצל סוכן ביטוח, לא צכריכה להיות שום בעיה, רק שיחת טלפון וכמה (עשרות אן מאות) שקלים.

יש לה את הביטוח של דוד שלי... אז מה שאתה אומר זה שהוא צריך להתקשר לסוכן ביטוח שלו שיוסיף אותי (נהג חדש) לביטוח של הרכב, רק לשבועיים.

כמה זה יעלה בערך?? יש לך מושג בהתחשב בכך שזה רק שבועיים גג...??

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אני הוספתי את עצמי(נהג חדש) לתקופה של קצת פחות מחודשיים(עד חידוש הפוליסה)...זה עלה 140 ש"ח, אני מאמין שלבועים אם זה אפשרי לא יעלה הרבה...פשוט תיפנה לסוכן שאצלו הרכב מבוטח..יכול ליהיות שתצתרך לשלם עוד 40 ש"ח על זה שזה יכתב בטופס הביטוח חובה, לפי מה שהבנתי זה תלוי באיזה חברה הרכב מבוטח.

• תוכן חדש...