Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי למוסך (רנו :shock: ) לבצע את הטיפול.

חלקים שהוחלפו : שמן,פילטר שמן, פילטר דלק, נוזל בלמים DOT4, נוזל גיר ופלאגים).

את החלפים קניתי מחנות חלפים שמייבאת חלפים חליפיים ומקוריים לכל סוגי הרכב. פילטר השמן ופילטר הדלק שקניתי מקוריים כמובן.

יש לציין שהמחירים בחנות זולים בצורה משמעותית מהמוסך המורשה עד כדי 25% זולים יותר ואף יותר.

העבודה על הרכב הייתה מהירה ויעילה תוך שעה העבודה הסתיימה.

לאחר מכן בדקו לי CO והוא היה בגדר הנורמה (0.6). המערכת הראתה שיש יותר מידי חמצן מה שמעיד על חיישן חמצן גוסס. כ-6% שזה פי 7 או 8 לפחות מעל הנורמה.(ידעתי שהוא גוסס עקב סל"ד סרק לא יציב).

בנתיים אין לי כסף להחליף את חיישן החמצן וגם מכוון שמצבו עדיין סביר וניתן לסבול את סל"ד הסרק שבסה"כ מזייף בכ-50 סיבובים (950 במקום 1000).

יוצאים לכביש :D

מנסיעה של 40 ק"מ מנהריה לאוניברסיטה שבחיפה הורגש שיפור קל בהעברות הגיר,יותר חלק ויותר חד גם לאחר מאמץ מתמשך.

בנוגע לבלימה,יש שיפור בבלימה, לא בצורה מדהימה אך יש.

דוושת הבלם רגישה יותר ופחות ספוגית משהייתה קודם לכן.

המנוע מתחמם פחות ולא מגיע לקו הרבע האחרון כמו בעבר,רק בעליות כאשר מתבצעת משיכת הילוכים קיצונית הוא מגיע לשם אך יורד מהר לאחר מנוחה קצרה מהמצערת :p .

יציאה למלחמה,פשוט כך אי אפשר לקרוא לזה יציאה לכביש.

בצומת קריית אתא בירידה מהגשר לכיוון הקריות תאונה מחרידה שבה מעורבת

פיאט אונו מעוכה.

אני נוסע בנתיב השמאלי ליד בתי הזיקוק לכיוון חיפה.(אל תדאגו עקפתי ולא סתם נמנמתי על השמאלי). מימיני נוסע רכב מנהלים לא זוכר איזה,לא מאותת וחותך אותי בגסות עד כדי כך הוא היה קרוב שכמעט הוא הוריד לי את הכנף הימנית.

אני צופר לו על מנת להזהירו והוא מצידו מוציא לי יד ועושה לי תנועות של תהיה סבלני. :shock: כאילו אני אשם. לאחר מכן אותו רכב נכנס לבתי הזיקוק.

לאחר מכן אני נוסע בנשר,מלפני נוסעת טויוטה מסחרית ומזגזגת בין הנתיבים כאילו הנהג שיכור,אני מצליח לעקוף אותו ומגלה שבמקום בקבוק של JB יש לו מכשיר סלולרי ביד. (ת'כלס אותו דבר).

בקיצור אנשים זה טירוף מה שהולך בכבישים שלנו. זה כמו לצאת למלחמה באפגניסטן,או שאתה חוזר או שאתה חוזר בארון. :roll:

בכל אופן רק רציתי לשתף אתכם ו......זהו סעו בזהירות. 8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

לא ברורה לי הסיבה לכך שהרכב מתנהג טוב יותר מבחינת חום מנוע ????

לא בוצע טיפול כלשהוא במערכת הקירור ????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תראה זה מה שאני רואה.

ההסבר היחידי שלי הוא שאולי השמן ששמתי עכשיו מקרר טוב יותר את המנוע.

הסבר אחר אין לי,יש פה כרישים שיודעים טוב ממני. 8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אז כולנו שמחים שאתה מוכן ומזומן לקרב.... :D

אז אם תוכל לשתף אותנו גם בכמה כסף הסתכם הטיפול?כולל עבודה?תודה...

כדי שמי שעומד לפני טיפול יוכל לקבל מושג על המחיר..בערך...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אז כולנו שמחים שאתה מוכן ומזומן לקרב.... :D

אז אם תוכל לשתף אותנו גם בכמה כסף הסתכם הטיפול?כולל עבודה?תודה...

כדי שמי שעומד לפני טיפול יוכל לקבל מושג על המחיר..בערך...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• תוכן חדש...