Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחילה להבהב נורת הממסרת שבלוח המחוונים שבפיאט מריאה שלי 1.6 אוטומטית, 1998. לא אני נהגתי ברכב, אבל נאמר לי שהורגשה נפילה משמעותית בכח, והרכב לא סחב. בדקתי בספר הרכב וכתוב שם שפירוש הדבר הוא שטמפרטורת שמן הממסרת גבוהה מדי. ישד לכבות את המנוע ולהדליק שוב, ואם הנורה עדיין דולקת לקחת את הרכב למוסך. ובכן, לאחר כיבוי, הנורה כבר לא דלקה, ונראה שהרכב סוחב כרגיל, אבל אני נותרתי מודאג. אגב, לא חסר שמן ממסרת.

מישהו מכיר את התופעה? את הסיבות? האם צריך להיות מודאג (ת'כלס, תמיד כשמדובר בגיר אוטומטי אני מודאג...)?

תודה!

פורסם

בחלק מדגמי מריאה יש מאורר חשמלי קטן ( מתחת לפגוש הקדמי בצד שמאל) האמור לפעול כדי לקרר את שמן תיבת ההילוכים. באם אצלך זה דגם כזה אז יש לבדוק את פעולת המאורר.

אם התופעה תחזור שוב אז אין מנוס אלא מלגשת למוסך כדי שיתחבר עם מחשב/סורק אבחון למחשב ההילוכים כדי לראות איזו תקלה נרשמה בו.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...