Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר יהיה דומה למספר הסוסים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מעניין, לא מזמן הוצגה הקליאו החדשה (דור 3, או C אם תרצו), אבל עדיין לא הוצגה לה גרסת רנוספורט... כך שגם אם תגיע ה-182, זה לא יהיה לזמן רב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מקור בכיר באולם התצוגה הראשי

פורסם
מקור בכיר באולם התצוגה הראשי

איש התחזוקה? עובדת הניקיון?

בכל מקרה, המחיר כמו מספר הסוסים? 182000 ש"ח? רק לצורך העניין - מחיר קליאו ספורט בבריטניה הוא 14800 ליש"ט. זהה למחירה של רנו מגאן 1.6 ליטר אוטומטית בגרסה המאובזרת. כן, אותה אחת שעולה כאן 140000 ש"ח. גרסת ה-2.0 ליטר המאובזרת עולה שם כ-2000 ליש"ט יותר. כאן היא עולה 153000. רנו לגונה 2.0 אוטומטית מאובזרת כמו בארץ עולה שם 19000 פאונד בערך. בארץ? 170000... מה אני מנסה להגיד? גונבים אותנו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לצורך העניין אני מדבר על גורם בכיר מאוד - לא עובדי ניקיון ולא בדיחה...

המחיר שצויין בפני היה "כ 170K ש"ח" - (כן ואני יודע שיש לה 182 סוסונים)

ממליץ למעוניינים לפנות בצורה רצינית לסוכנות ולהשאיר טלפון

פורסם
לצורך העניין אני מדבר על גורם בכיר מאוד - לא עובדי ניקיון ולא בדיחה...

המחיר שצויין בפני היה "כ 170K ש"ח" - (כן ואני יודע שיש לה 182 סוסונים)

ממליץ למעוניינים לפנות בצורה רצינית לסוכנות ולהשאיר טלפון

מי שלא רציני פה זה קרסו.

יש להם את כל הטלפונים של מי שכבר פנו אליהם בעבר בעניין בשנים האחרונות וקיבלו את שלל התשובות מ-"כן" דרך "אולי", "נראה" ו-"עוד אין תשובה" ועד "לא". איך אמרו חז"ל: "Talk is cheap"

בכל מקרה, כפי שציין רוני, 170 אלף זה מחיר הרבה יותר מדי גבוה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מקווה שהמקורות של אותו יודע דבר אכן נכונים. ובכל מקרה, גם אם לתקופה קצרה הרי שמדובר בתוספת מבורכת בהחלט.

אגב, לטעמי הקליאו החדשה איבדה מהשובבות שלה בצורה ניכרת. גרסת הספורט אני מקווה, תהיה בעלת סמננים ספורטיבים יותר ומשמעותיים מהדגם הסטדנרטי ולא תאבד מהחדות שלה.

אולי גם את המגאן ספורט 222 החדשה נזכה לראות פה? היא עברה מכלול שינויים מעניין לעומת הדגם הקודם ולא מדובר עוד בצפרדע שלא קופצת.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

אתה יודע מה, עניינת אותי מספיק בשביל לבדוק את הנושא גם כן (בנוגע לקליאו ספורט). בקשר למגאן ספורט, בבריטניה היא עולה כ-20000 ליש"ט, קצת יותר מלגונה שעולה בארץ 170000, כך שהמחיר המתאים בשבילה בארץ יהיה כ-180000-190000 ש"ח. כמה היא באמת תעלה, אם תגיע? בטח הרבה מעל 200000...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...