Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה ששמעתי הקליאו ספורט תגיע רק בדור השלישי של הקליו בדגמי 2007

בנתיים מוכרים רק קליאו קלאסיק, ובאתר של מוטוקאר ראיתי בניסאן שהמיקרה מופיעה אבל מחיר עדין אין לה, מהלך שנראה די חכם אצל קרסו אחרי שהקליאו זכתה לביקורת בידיעות אחרונות כי היא מיושנת והמיקרה בחו"ל זוכה לשבחים אז קרסו מחליפים את המיקרה בקליאו עד לדגמי 2007 (אולי שתי הקטנות אז תוושקנה יחד)

אילן אני אישית לא הייתי מאשים את הייבואן אלא את הצרכנים ואת הממשלה שגורמת בארץ למחירי שחיטה של רכבים ומונעת תחרות בין ייבואנים

וכעת אני שואל אותך, בתור חובב רכב שדיברת על רנוספורט מלא פעמים, האם יש את הכסף בידך לרכוש אחת כזאת

ומכאן זאת הבעיה לדעתי יש מלא חובבי רכב שרוצים שהרכב הנ"ל יהיה בארץ, אך מה לעשות ידם אינה משגת בגלל המחירים ה"זולים" בארצנו של כלי רכב, ולכן להוט האץ' אין מספר גדול של לקוחות ועובדה מינואר עד יוני אצל יפנאוטו למשל נמכרו רק 21 אימפרזות טורבו, דלק מוטורס מכרו רק 22 מיאטות, ויונדאי הספתקו ב-23 קופה בלבד

מה שהופך את ההוט האץ' לא לחובבי רכב אלא רק לאנשים העשירים מביניהם

ומי כמוך וכמוני (שגם אותי מצער המצב בארץ של כלי הרכב שיש לו הרבה ללמוד מחו"ל) אבל אני עם רגלים על הקרקע ויודע שבנתיים עם מחירים כאלה והכמויות שנמכרות של מה שיש אז אין מקום לריבוי ספורטיביות בארצנו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
... ולכן להוט האץ' אין מספר גדול של לקוחות ועובדה מינואר עד יוני אצל יפנאוטו למשל נמכרו רק 21 אימפרזות טורבו, דלק מוטורס מכרו רק 22 מיאטות, ויונדאי הספתקו ב-23 קופה בלבד

מה שהופך את ההוט האץ' לא לחובבי רכב אלא רק לאנשים העשירים מביניהם

זה אולי לא פורסם בכתבה המגוחכת של motocar (איזה רכבים נכנסו ואיזה לא נכנסו לקטגוריה ספורטיביות/קבריולט :? ), אבל סיאט איביזה טורבו ( FR ) נמכרה טוב מאוד בזכות מחיר תחרותי (באופן יחסי להיום :roll: ) של 130K .

אומנם לא כדאי להכנס לויכוח של איביזה טורבו כנגד קליאו ספורט, אבל אם המחיר של הקליאו ספורט היה באותו אזור חיוג כמו האיביזה (ואין שום סיבה שלא יהיה לאור המחיר שלו בחו"ל) אז היא הייתה נחטפת מידיהם כפויות הטובה של קרסו.

פורסם

אוף, אילן, אתה כותב כל כך הרבה ובעצם לא אומר כלום. :wink:

אז עד שלא נראה קליאו ספורט באולם התצוגה, או לפחות במחירון,

לא נפתח את בקבוקי השמפניה. מוסכם? :wink:

(דאבל-קריצה, להזכירכם)

MCS 2008

• תוכן חדש...