Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דודג D 200

N.Y
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה קראו לו בסלנג הצבאי D200 שזה הדגם ללא הנעה קידמית אבל כולם בצהל היו 4X4 כלומר W200

אני דווקא נהגתי בצה"ל בתחילת שנות ה-80 על D200, כלומר ללא הנעה קדמית. יתכן שאתה מתכוון לשנים מוקדמות יותר.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי קובי

עבדתי בתעשיות רכב (ראה אבטומוביל אחרון) 1977 עד 1980 ולמיטב זיכרוני הרכבנו רק W200

כלומר רק עם הנעה קידמית ולמיטב זיכרוני רק תעשיות רכב סיפקו את ה-200 לצהל, יתכן כי פרקו את ההנעה הקידמית אבל לא נראה לי שעשו זאת בצהל באזרחות עשו זאת הרבה.

דוד נמרי

פורסם

לכל ה D-200 הצה"ליות היו הנעה כפולה,4X4.

היה להם גיר בעל 3 הילוכים,ומנוע כמו של דודג' דארט(סליינט סיקס 3687 סמ"ק).

מאחר ומרכז הכובד של הרכב היה גבוה,יציבותו לא היתה טובה,בלשון המעטה,הוחלט במקח"שר בזמנו להרכיב להם גובל(גוברנר)במאייד,על מנת להקטין את הספק המנוע,ע"י הגבלת סיבובי המנוע, וכפועל יוצא את הביצועים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במקום הקבוע של החניית משומשות בראשון, מגרש העפר שמול מרכז בן גוריון בסוף רוטשילד, חונה למכירה כבר שבוע מעין D200 סגור 4 דלתות שדומה קצת לוואגוניר.

הוא עם לוחיות אספנות, אני אנסה לקלוט את הטלפון ולרשום, נראה לא רע בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

מצאתי דודג D 200 שנת 71 במצב בודי טוב אבל יש בעיה ברשיונות.

אני מחפש רכב דומה -אפשרי רק שילדה ומנוע ללא בודי אבל עם ניירות.

בתודה

ניר.

NIR .Y

פורסם
שלום לכולם

מצאתי דודג D 200 שנת 71 במצב בודי טוב אבל יש בעיה ברשיונות.

אני מחפש רכב דומה -אפשרי רק שילדה ומנוע ללא בודי אבל עם ניירות.

בתודה

ניר.

מה הבעיה עם הניירות?

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נוסעים בכביש 5 ממערב למזרח, יורדים במחלף ירקון, ברמזור פונים ימינה (לכיוון פ"ת) ומייד (20 מטר) אחרי הפניה שוב ימינה (אחרי אולם אירועים, אם אני לא טועה). נוסעים בדרך העפר כמה מאות מטרים, ואז יש פניה שמאלה לדרך עפר קטנה יותר. בקצה שלה יש פירוקיה בה מפוזרות עשרות משאיות Dodge צבאיות (ולא צבאיות) מכל הסוגים, הצבעים (כל עוד הצבע הוא חאקי) והמינים. יש גם ג'יפים צבאיים ורכבים אמריקאיים.

אין לי מושג לגבי השם או הטלפון של בית העסק. הגעתי לשם במקרה בחיפוש אחרי חלקים לפיאט, וציינתי לעצמי שלמישהו, המקום הזה בודאי יוכל להביא תועלת.

פורסם

ארנון שלום

אתה מתכוון לפרוקיה של סמו-הרכבים שם ללא רשיונות ומסמכים-רק לפרוק.

ניר.

NIR .Y

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעלה את השרשור מהאוב בתקווה שלמישהו יש מידע עדכני לגבי מיקום D400 או W200 (מ77 ומטה) שהוא רוצה לשתף אותי בו...

תודה,

אלון.

פורסם

תודה, אבל לא לכך כוונתי; אצל אונגר והפירוקיות בסביבת אזור אני אבקר בפסח, נעשה סיבוב בכל בתי העסק האפשריים בהם אני עשוי למצוא כזה דבר. כוונתי לרכב בבעלות פרטית שמישהו ראה שוכב אי שם.

מבחינת מצב הרכב הכל הולך ובלבד שזה ניתן לשחזור, קרי מצב השלדה חייב להיות בר תיקון. הבודי פחות חשוב לי, אם כי וודאי שעדיף רכב במצב טוב יותר...

תודה.

• אחראי פורום
פורסם

בא.ת חולון , רח' המעיין , חונה טנדר דודג' כלשהו שנראה

משנות ה-60-70. מוזנח אבל די שלם.

מדי פעם הוא חונה מחוץ לעסק אז כנראה שהוא שמיש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש אחת במוסך בירושליים היא שייכת לו, אני אבדוק. הקבינה אפורה. שימשה להובלת בלוניי גז.

עופר בן צבי

• אחראי פורום
פורסם

היי אלון, אין בעד מה.

אני לא מכיר את הנפשות הפועלות , אבל הדודג' חונה רוב

הזמן בתוך החנייה הפרטית של העסק , כך שאין בעיה לאתר בעלים או

לפחות מכר של הבעלים.

אם תרצה מיקום מדוייק - בפרטי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...