Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה/איך/בכמה משיגים jack stands

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע ויכול לשתף היכן בארצנו (ובכמה) אפשר להשיג jack stands ?

הכוונה לכאלה. מעולם לא ראיתי באוטו דיפו (ומצד שני, לא באמת חיפשתי).

או שלעולם נגזר עלינו החובבנים לעבוד ככה ?

נ.ב. ואולי מישהו גם יודע איך קוראים להם ב'מוסכניקית'.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

יש שרשור בנושא.

חפש "בוקים".

יש ב-117 ש"ח לזוג בל.כ. , ליד שער יפו בצריפין. המגרעת - הם גבוהים מאוד. צריך להרים את האוטו לשמיים.

ב-130-150 תוכל למצוא זוג בגובה נורמלי ברח' יצחק שדה בת"א.

פורסם

תודה! אני חושב שמצאתי את השרשור האמור.

לעניין הרמת הרכב אפשר להסתפק בג'ק סיני מאוטו דיפו?

והבהרה קטנה נוספת בבקשה בקשר להגיה, כדי לא לצאת מטומטם בחנות: "ב?ו?ק?ים" (כמו רבים של ספר באנגלית)?

פורסם
לא, לא בוק כמו BOOK, כמו BUK.

ואי אפשר להסתפק בג'ק סיני, מתוך הנחה ואתה הולך לשכב מתחת לרכב.

ומה ההבדל בדיוק? את שתי המילים שרשמת מבטאים בעברית באותה צורה.

אפשר להסתפק בג'ק סיני להרמה הרכב לצורך הנחת הבוק בלבד.

פורסם

תודה לכולכם!

ולשאלת ההמשך: האם מכווץ קפיצים זה משהו מספיק זול בשביל לקנות, או שצריך לחפש ממי להשאיל?

לחילופין אפשר (ואולי עדיף :smile:) לענות על השאלה: האם למישהו כאן מאיזור המרכז יש מכווץ קפיצים שאפשר להשאיל ליום? (ה.פ.)

ותשובה לשאלה המתבקשת: כן אני רוצה להחליף בולמים (וקפיצים) (סוף סוף). ולא, אני לא הולך להחליף בולמים וקפיצים קדמיים בעצמי, זה מסובך/מסוכן מדי לרמת הנסיון שלי. אבל אחוריים אצלי זה סיפור שאמור להיות ממש קל ...

פורסם
תודה לכולכם!

ולשאלת ההמשך: האם מכווץ קפיצים זה משהו מספיק זול בשביל לקנות, או שצריך לחפש ממי להשאיל?

לחילופין אפשר (ואולי עדיף :smile:) לענות על השאלה: האם למישהו כאן מאיזור המרכז יש מכווץ קפיצים שאפשר להשאיל ליום? (ה.פ.)

ותשובה לשאלה המתבקשת: כן אני רוצה להחליף בולמים (וקפיצים) (סוף סוף). ולא, אני לא הולך להחליף בולמים וקפיצים קדמיים בעצמי, זה מסובך/מסוכן מדי לרמת הנסיון שלי. אבל אחוריים אצלי זה סיפור שאמור להיות ממש קל ...

זוג מכווצים עולה בין 140 ל-900 שקל לזוג.

תלוי מאיזה צד של יגאל אלון אתה שואל.

בחנות המפוארת של בטא הוא פתח לי קטלוגים, חיפש במחסן את הזוג הכי מעפן שהיה לו שם, עם חלודה מסטוק של לפני קום המדינה, הראה לי את זה כאילו הוא מושיט לי חתיכת חרא של סוס, ואמר : 450 לא כולל מע"מ.

אמרתי תודה והלכתי לחנות שליד הפרסי - 140 שקל לזוג מכווצים, 4 נקודות עיגון, רק מה? הברגה משולשת ולא מרובעת [צורת מסילה לברגים] - אז לא מומלץ ביותר, אבל זה לא לשימוש יומיומי גם ככה - אז לקחתי את הסיכון - בינתיים? הכל עובד כמו שעון...

נ.ב. אני גם מהמרכז - אתה מוזמן ליצור קשר ולבוא לקחת

רון.

-אגב, המון אנשים דאגו להפחיד אותי היטב - אל תתעסק עם זה, זה מסוכן וכו', אבל כמו כל דבר אחר, לאט בזהירות, והכל עובר...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

http://www.lkltd.co.il/

אני קניתי 2 בוקים 4 טון ב108 ש"ח

יש להם ציוד טכני למוסכים בזול , אני לקוח קבוע שלהם .

איך מגיעים למגרש המכירות?

על כביש ת"א-רמלה, כביש 44, נוסעים לכיוון רמלה.

עוברים את הרמזור של כפר חב"ד ואת צומת ראשל"צ מזרח.

פונים בפניה השנייה ימינה לדרך עפר הנמצאת כ-150 מטר

לפני הגשר להולכי רגל של צריפין (שער יפו, ביה"ח אסף הרופא).

בכניסה לדרך העפר יש שלט " ל.כ. בע"מ ".

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

• תוכן חדש...