Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש טויוטה קורולה 2004.

ראיתי אותה היום, ק"מ 30,000

הרכב ניראה מצויין, בלי שום דברים מחשידים, עבר שני טיפולים בחברה.

יד פרטית, בלי סיפורים (מכיר את המוכר בעקיפין)

דגם GLI

שאלתי אליכם:

דגשים לפני בדיקה?

בעיות אופייניות לרכב הנ"ל?

מחירון 107000...?

האם המחירון באמת משקף את המחיר? (שלא כמו באמריקאיות למשל)

ואם יש משהו להוסיף בעניין באמת שאשמח לדעת.

ביום ה' האוטו ילקח לבדיקה.

תודה!

פורסם

שאלתי אליכם:

דגשים לפני בדיקה?

הייתי ממליץ לך שעוד לפני הבדיקה תתקשר לרשם המשכונות או לפנות דרך אתר האינטרנט ולוודא שהרכב נקי משעבוד ושאתה לא מפזר את כספך היקר על רכב שאתה לא יכול לרכוש.

ישנן מספר דרכים, הדרך הזולה היא שהתשובה מגיעה בדואר, והדרך המעט יקרה אך חוסכת זמן היא שהתשובה מגיעה בטלפון אחרי שעתיים בערך. (בסביבות ה- 90 שקלים).

אני חושב ששוה להשקיע את הסכום הנ"ל.

מצורפים כתובת וטלפון לאתר שאני בדקתי בו.

http://www.tabodirect.co.il/IdOrderReg.asp

03 6870035

חוצמיזה להורים שלי יש קורולה והם מאד מרוצים ממנה.

המון בהצלחה טוליק.

פורסם

אפשר לפנות ישירות לרשם המשכונות, אין צורך לשלם 90 שקל לטאבו ישיר. עוד פרטים יש בשירשור עצות בראש הפורום הזה (יעוץ ברכישה)

לקונה, דגשים לפני בדיקה? קרא את השירשורים הדביקים בפורום.

גיא

פורסם

בחירה מוצלחת וחסכון של כ-25 אלף שקל לרכב חדש,כבעליה של הטויוטה (2004) הרביעית במספר אצלי שילוב מנצח של אמינות, ביצועים, צריכת דלק!! ,וסחירות מצוינת.

בעיית הברקסים נפתרת ע"י היבואן בהחלפתם בטיפול 30000 לברקסים לא מקוריים אשר מחזיקים הרבה זמן. בהצלחה.

• תוכן חדש...