Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהכונה בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מחר אני צריך להגיע מהצפון לגני התערוכה, אני יודע שזה פשוט ביותר. אבל כאחד שהיה שם בדיוק פעם אחת בשבילו זאת בעייה.

תודה מראש L.A

פורסם

אם אתה מגיע מכביש החוף, בצומת גלילות פנה שמאלה לכביש 5, ורד ימינה לאיילון בכיוון תל אביב.

עבור את יציאת קק"ל, ורד ביציאת רוקח ימינה, ואז קח שמאלה על רוקח לכיוון גני התערוכה, ואז שוב שמאלה ברמזור הראשון לחניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ להמשיך ישר בצומת גלילות, עד למלון רמת אביב והספורטק, ואז לפנות שמאלה ולהמשיך עד גני התערוכה.

יש לך חניון גדול מצד ימין, מיד לאחד תחנת הדלק של פז.

אולי יקח עוד כמה דקות, אבל מעט יותר פשוט לטעמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מהמר על שדרות רוקח.

וEMAP מסכים איתי.

וגם Nitch מסכים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הדרך הכי קלה לזהות את הפניה שמאלה, היא שמעל הצומת שאתה פונה בה יש גשר גדול למדי עם פרסומות עליו, (שים לב שאני מדבר עם גשר לרכבים, צומת לפני יש גשר להולכי רגל) ובצומת עם הגשר, אתה פונה שמאלה.

גיא

פורסם
הדרך הכי קלה לזהות את הפניה שמאלה, היא שמעל הצומת שאתה פונה בה יש גשר גדול למדי עם פרסומות עליו, (שים לב שאני מדבר עם גשר לרכבים, צומת לפני יש גשר להולכי רגל) ובצומת עם הגשר, אתה פונה שמאלה.

גיא

תחביב חדש?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחרי הניסיון הרכב בפורום, אני מצליח אפילו לדבר עם גשרים :lol: .

זה מה שקורה שמקלידים מהר מדי. ה - ם ליד ה- ל.

גיא

פורסם
אחרי הניסיון הרכב בפורום, אני מצליח אפילו לדבר עם גשרים :lol: .

זה מה שקורה שמקלידים מהר מדי. ה - ם ליד ה- ל.

גיא

אז אתה טוען שיש לך ניסיון בלהיות רכב, ובגלל זה יש לך את הכישרון לדבר לגשרים?

עלה והצלח

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...