Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם המוזיקה הזו אני מציע לך משהו אחר לגמריי.

לך על מגבר ורמקולים קומפוננט מקדימה ו6*9 מאחורה (איזה אוטו זה?) של LIGHTNING AUDIO הצהובים שלהם , וסאב של PHASE או מגנט , ומגבר יותר "ערס" מה JBL , כמו PHANOM של מגנט או אולי לייטיננג אודיו וככה תיהיה יותר מרוצה מהסאונד במוזיקה כזו וגם יהיה לך כסף להשקיע ב HU איכותי יותר.

אורי אם היית קורא עד הסוף היית מבין שהפאנל כבר אצל הבחור..

ובכל אופן, כן אני מסכים עם ההמלצה שלך לקומפוננט, למרות שגם הלנזר וגם הJL יספקו אותו בתחום

הזה.

Race Smart

פורסם

למה סאב של פייז או מאגנט ולא הלאנזר הזה?

למה מגבר אחר מבית פחות טוב בהרבה!

HU כבר יש לו וחבל שיקנה חדש.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

סאב של פייז לבחור שאמר בהודעה לפני שהוא אוהב מוזיקה עם הרבה באס?

מגבר של לייטנינג אודיו שאני בספק מאוד מאוד רציני אם הוא מגרד חצי ממה שהJBL עושה?

לפותח הת'רד אני מאוד מאוד ממליץ לך על הקומפוננט של לייטנינג אודיו סדרת סטרייק הוא מאוד מתאים לרוב המוזיקות שישנן ובמיוחד לכאלה כמו שלך...

אתה לפי דעתי תאהב אותו ואם אתה מחפש עוצמה ורעש מבחוץ הוא עושה את העבודה..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

א.לא שמתי לב כנראה לקטע של הפאנל , זה קורה לכולם אל תיהיו קטנוניים.

ב. למגנט יש אחלה באס .

ג.המערכת שהצעתי היא בערך באותו תקציב כמו החלקים שהוא מדבר עליהם , אני ל מנסה לתת לו משהו יקר יותר , ובארץ ה JBL יקר יותר.

ד.לייטנינג אודיו היא חברת בת של רוקפורד והם המותג העממי לשהם , כמו ש JBL היא המותג העממי יותר של קונצרן HARMAN לרכב.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אני מופתע לגמריי כי לפי עיתוני הסאונד שאני קראתי הם חלק , כנראה הם נפרדו כי בזמנו הדעתי דרך האתר של הרמן ל JMLAB. מוזר ביותר כנראה הייתה היפרדות .

אז המותג על שלהם היום לרכב הוא BECKER

לאינפורמציה נוספת:

http://www.harman.com/brands/index.jsp

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...