Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, זה קצת אופטופיקי, אבל יש פה הרבה דיבורים על מכוניות ומסלול... בקיצור, אני מקווה שתהנו מהסיפור :-).

הרעיון כבר רץ כמה חודשים בראש ובטלפונים בין חברי הטוב גולן שגר בפורטלנד וביני - לגרור את המיאטה למסלול המקומי בפורטלנד ובכלל לבוא לבקר, כדי לחסוך מכם את הצורך לשאול - אנחנו כבר חברים טובים כמה שנים טובות, עוד מהארץ.

המיאטה הייתה עדיין בבניה וגם אחרי שהבניה הסתיימה עדיין התמודדתי עם כל מיני בעיות קטנות כמו חיישנים ומגעים, בעיקר אלקטרוניקה מעצבנת ומייגעת... בכל אופן, החיפוש אחר הגרמלינס האלקטרוניים שתקפו את המיאטה הסתיים באופן סופי רק לפני שלושה שבועות לאחר שלוח האם של המחשב עצמו נלקח למעבדת אלקטרוניקה והולחם כולו מחדש, מסתבר שלמרות המיקום שלו רחוק ממקורות חום כלשהם, הרעידות של האוטו על המסלול הספיקו כדי ליצור סדקים מיקרוניים בהלחמות.

לא עוד.

לקחתי את האוטו לבדיקה סופית על המסלול לפני שבועיים ואחרי הרצה של 20 דקות לוודא הריגה שהבעיה אכן לא קיימת יותר החלטנו שזה יהיה הזמן לטיול לצפון.

טלפון לגולן והוא ישר התחיל לחפש לנו יום מסלול שנוכל להצטרף אליו, אחרי כמה בירורים הסתבר שמועדון השלבי של פורטלנד מארח יום מסלול בזמן שיהיה לנו נוח להגיע.

נרשמנו.

תמיד כיף להתעלל במכוניות עם יותר מדי צילינדרים :twisted:.

חברת Shelby של קרול שלבי, למי שלא מכיר, הם יצרני הקוברה האגדית ומשפרים של מוסטאנג, ההיא מ"עקיצה בשישים שניות" היא מוסטאנג שלבי GT500.

נסיעה לצפון במונחים אמריקאיים זה לא בדיוק מאשקלון לכנרת... אפילו אם נוסעים בקו ישר מהבית שלי לבית של גולן מדובר בנסיעה של קרוב ל-1500 ק"מ, וזה לפני שעושים סיבובים לתחנות דלק (הרבה סיבובים :shock:) ואם נוסיף לזה את העובדה שהמהירות החוקית לגרירה בארה"ב היא 90 קמ"ש ולא 112 קמ"ש כמו לרכב נורמלי, הרי שמדובר במשהו שכדאי לעשות ביומיים.

העצירה תוכננה אצל האח של חברה שלי, בסקרמנטו בירת קליפורניה, בערך אחרי 40% מהדרך, סביר.

בלילה שלפני אני מעמיס את המיאטה על הטריילר, ציוד וחלפים כמו אחלה סדנת מירוצים למיאטות כולל סט צמיגי מירוץ חדשים של קומהו, כל סוג של אום ובורג שנמצאים אצלי באוטו, כל השמנים ונוזלים שאני משתמש בהם למיאטה וכמובן כל כלי העבודה שלי עד האחרון שבהם... אני מוכן לא רק ליום מסלול אלא לשבוע של תחרויות... לא לוקח צ'אנס - מעל 3000 ק"מ של גרירה הלוך וחזור זו דרך מאוד ארוכה כדי להתקע בלי הבורג הנכון בסופו של דבר :idea:.

גם ה-GMC שלי שמחכה לה דרך ארוכה וקשה של גרירה עברה טיפול מונע ונבדקה היטב ובין החלפים שאני לוקח איתי אני גם מכניס לאוסף סט ברקסים שלם של GMC.

יצאנו לדרך חמושים באיזה 150 דיסקים :lol:... (כן, אני יודע שהמציאו את ה-MP3... זה בערך במקום ה-238 בסולם העדיפויות אחרי 237 דברים אחרים שקשורים למיאטה).

תדלוק ראשון ממש ליד הבית ואיפוס מונה הק"מ ואנחנו כבר מתגלגלים צפונה... עד העצירה בסקרמנטו כבר אנחנו על נוסעים על הטנק השני :shock: .. אאוץ'!

בבוקר השני הנסיעה הופכת למעניינת יותר, הדרך לסקרמנטו היא ישרה ומשעממת ורובה עוברת בנוף חדגוני שרובו מדברי למדי.

הנוף הופך ליפה במיוחד כשמתקרבים לגבול עם מדינת אורגון, התמונה נלקחה בצפון קליפורניה כשברקע הר שאסטה עם ראשו המושלג (עוד עצירת תדלוק :oops:) -

Shasta.jpg

כמה עשרות ק"מ לפני גבול אורגון גולן מרים טלפון לשאול לאיפה הגענו כבר ואם נכנסנו ל"אפור הגדול" כמו שהוא קורא למדינת אורגון, אני מגחך ואומר לו שעוד מעט אנחנו חוצים את הגבול בין קליפורניה לאורגון... עד עכשיו כל הדרך עוברת במזג אויר מושלם, שמש נעימה, ממוצע של 28 מעלות בחוץ... אנחנו חוצים את הגבול ואני מגלה שגולן לא צחק - אין טיפת שמיים כחולים אחת באורגון! השמיים רצופים בעננים אפורים :puzzled:.

אני נוהג את מעבר ההרים בכניסה לאורגון וכבר מתחיל להתעייף משעות רבות של נהיגה, כל מי שגרר פעם טריילר לאורך זמן יודע שהנהיגה דורשת יותר ריכוז ומאמץ מנטלי מנהיגה נורמלית באוטו.

החברה שלי מציעה לנהוג, ואני, למרות החרדה הטבעית לגורלה של המיאטה מחליט לתת לה את הצ'אנס.. היא רק מבקשת שאני אוציא אותנו ממעבר ההרים הזה כדי שהיא תוכל ללמוד את רזי הנהיגה עם נגרר בכביש יותר ישר ושטוח, מקובל עליי.

אנחנו עוצרים בעיירה הבאה שנמצאת על כביש ישר ושטוח למדי (עוד תדלוק, איך לא..) והיא עולה על ההגה :mmangel:.

אחרי עשר דקות אנחנו מגיעים לעוד מעבר הרים... :mm_eek:

אחרי עוד כמה דקות גם מתחיל לטפטף לה גשם... :mm_surpri

לחץ הדם שלי מטפס בזמן שאני עובר למצב קליני שמשלב עירנות של פנתר והיסטריה מוחבאת חלקית.

היא עוברת את המבחן בגבורה למרות שאני בטוח שהיה איזה נהג בפונטיאק שאמר כמה דברים לא יפים עליה בזמן שהוא בא לעקוף והיא זזה טיפה מהנתיב שלה לתוך זה שלו.. איך אומרים - Oh well..

הנוף באורגון יפה מאוד לאורך הנסיעה, כנראה שהגשם שיורד פה לאורך רוב השנה עושה רק טוב לצמחיה והכל מלא בעצים ובכלל ירוק ונהדר.

אני מנצל את ההזדמנות לתמונות חצי אומנותיות של כל מיני בקתות מתפרקות וכדומה, עם ובלי המיאטה :wink: -

Oregon.jpg

החברה נוהגת משהו כמו 300 ק"מ לפני שאני חוזר להגה בשביל החלק האחרון ואנחנו מגיעים לפורטלנד ממש לפני סיום מיכל הדלק הרביעי (:2gunfire: )בעשר בלילה.

ארוחת ערב ובירות באדיבות אשתו של גולן (המון תודה!) ואנחנו מתפרקים לשינה.

למחרת מטיילים קצת בעיר בפורטלנד ומתעסקים עם המכוניות טיפה לוודא הריגה על הפרטים, שנינו כבר מתים לעלות למסלול...יאללה שיבוא כבר מחר, אני כל כך מת לאקשן... לא נהגתי במיאטה שלי יום שלם כבר שבעה חודשים כי הייתי עסוק בפיתרון תקלות, אני חלוד להחריד בנהיגה על האוטו שלי שגם השתנה מאוד במהלך התקופה הזו, ירד במשקל ונוסף לו כוח, הצמיגים שעליו ראו ימים יפים יותר אבל זה צריך להספיק לי בשביל יום אחד בעיקר במסלול שאני לא מכיר כי אני מן הסתם אהיה טיפה יותר איטי מהמצב הנורמלי שלי..

מה שכן, לאורך כל היום יש טיפטוף מעצבן של גשם שמ-מ-ש לא מבשר טובות - המיאטה שלי מוכנה לנסיעה על יבש והיא מכונית מפחידה למדי לנהיגה בגשם, ובנוסף לעובדה שכל שמונה הצמיגים שנמצאים איתי הם לשימוש על מסלול יבש ולא רטוב גם אין לה וישרים בכלל...

מה שכן, אישתו של גולן מבטיחה לנו מחר יום יפה ויבש ואנחנו מחזיקים אותה במילה שלה :-o... עד הרגע אין טיפת שמיים כחולים לרפואה וגם אם מסתננת איזו קרן שמש במקרה לאדמה אנחנו מציינים בסרקסטיות את הצורך בכובע וקרם הגנה :?.

למחרת, השכמה מוקדמת, קפה קצר ויאללה למסלול.

גולן הסתדר בחיים - המסלול נמצא במרחק של 20 דקות ממנו בלבד... אצלי המסלולים נמצאים במרחק שעה וחצי של גרירה מינימום.. מה שכן, באיזור של גולן יש מסלול אחד בלבד בעוד שאיזור שלי יש ארבעה :-P.

מגיעים למסלול ואחרי פריקה ופריסה של כל הציוד בקונפיגורציית מסלול מחנה המיאטה נראה כך -

Camp.jpg

גיבורה אחת כבר הוכתרה להיום - אישתו של גולן! וואלה שיחקה אותה עם מזג האויר! שמיים כחולים וטמפרטורות נעימות - יום מושלם למסלול.

הבטיחה וקיימה :ok:.

אחרי משהו כמו שעה וקצת של התארגנות של כולם כולל בדיקה טכנית של תקינות לכל הרכבים מגיע מפגש הנהגים הסטנדרטי של הבוקר, חזרה על נהלי בטיחות, דגלים כללי עקיפה בקבוצות השונות של הנהגים שמחולקות לפי רמת הנהיגה, גולן משתלב בקבוצה שמעל למתחילים בשביל נהגים שכבר יש להם בסיס, אני נכנס לקבוצה המתקדמת.

מועדון השלבי מורכב ברובו מאנשים בגילאי 40-50 שאוהבים מנועי V8 עם צליל נהדר אבל מגיעים למסלול כדי להראות יותר כמה ווקס הם מרחו על האוטו יותר מאשר כמה עשן הם משאירים אחד לשני ומפגש הנהגים נראה בהתאם, הדובר / מארגן האירועים שלהם מורח את הסיפור והופך את העניין לאיזה מפגש חברתי... מזל שלא התחילו לשחק בינגו :sleeping:.

אוף כמה שהם מדברים... אני עולה בינתיים על מדי א' החדשים שלי בפעם הראשונה, חליפת ספארקו TOP5 וביגוד תחתון מלא מנומקס (כן, כולל גרביים ותחתונים..) -

Uniform.jpg

כשמגיע סופסוף התור של הקבוצה שלי לנהוג, גולן עולה איתי כדי לתת לי קצת טיפים... אהמממ... במידה ונצליח לשמוע אחד את השני כי האוטו רועש מוות.

אני יוצא מהפיטס להקפה הראשונה, עובר את השיקאן, פנייה ימינה, עוד אחת ימינה, ישורת קצרה שאני חוזר בה לגז... לא! בעצם אין פה שום ישורת, זה נראה טיפה מטעה במכה ראשונה, המסלול ממשיך שמאלה ואני ממשיך ישר :oops:... אני לא מספיק לבלום את התאוצה של המיאטה לפני שאנחנו יורדים לבקר את הדשא, אופססס..

חוזר למסלול עם רגל קלה יותר, אני לוקח את הסשן הראשון ברוח לימודית ומסכם אותו בעקיפה בודדת על פורשה 911 של סוף שנות השמונים ובקורבט Z06 אחת שחולפת על פניי.

המסלול עצמו נחמד ומשלב כמה פניות מעניינות כולל שתי בלימות עצבניות בסוף הישורת הקדמית והישורת האחורית, בשתיהן המיאטה חוצה את קו 200 הקילומטרים בשעה.

כמה דקות אחרי שאני מסיים את התרגול הראשון שלי מגיע הסשן הראשון של גולן ואני צולל למושב הנוסע ב-M3 שלו.

ה-M3 מרגישה מצויין על המסלול, שלדה נהדרת שמבצעת בלי תלונות ונותנת אזהרות לנהג לפני המגבלות, והן - המגבלות, רחוקות מאוד.

גולן מראה לי מה הוא למד מאז הפעם האחרונה שהוא עלה על מסלול איתי, שהייתה גם הפעם הראשונה שלו לא רק על מסלול אלא גם בנהיגה של המיאטה שלי, והבחור למד הרבה מאוד מאז ומפגין יכולות נהיגה טובות מאוד בשביל כמות הניסיון שהוא צבר ומראה לכמה וכמה מכוניות בקבוצה שלו את האגזוזים הגרמניים מתרחקים.

Golan.jpg

גם אני מנצל את ההזדמנות ללמוד מגולן את קו הנהיגה במסלול הביתי שלו שהוא כבר מכיר, ולסשן הבא אני כבר עולה חמוש בביטחון בידע החדש ומתחיל להראות למקומיים מה עושים עם חצי מכמות הצילינדרים :biglaugh:.

מהירות הפנייה של המיאטה גבוהה כ"כ שאני מוצא את עצמי בולם הרבה פעמים באיזורים שאני אמור להיות על הגז סתם כדי לא להיכנס באנשים מאחורה... קוברות? נו באמת... מוסטאנגים? נו אל תצחיקו אותי... NSX? אהה, הייתי כבר בסרט הזה... אין צורך לציין כל מיני עגלות כמו ניסאן 300ZX או 350Z.

החגיגה נקטעת בפתאומיות אחרי שאני רואה שמאחד הפתחים שעל מכסה המנוע שלי, ממש מול העיניים, פורצות להבות קטנות :onfire:!

כמה שניות אח"כ אני נכנס לפיטס בזריזות, גולן שנמצא איתי באוטו משחרר את המטף שנמצא ממש ליד הרגליים שלו ואנחנו נעצרים בפיטס ליד מטף נוסף ליתר ביטחון.

אני מדומם את המנוע ושנינו קופצים מהאוטו החוצה ומסתערים על המנוע במטרה לכבות את האש אם ישנה אבל אין אש.

מסתבר שהאומים (כן כן, אומים מיוחדים לנעילה בטמפ' גבוהות שמיועדים לטורבו... עאלק) השתחררו והלהבות פרצו למעלה מבין הסעפת לטורבו... אין ברירה, צריך לתת למנוע להתקרר, אין שום סיכוי לגעת בטורבו כשהוא רותח.

בינתיים גולן יוצא לסשן נוסף וצובר אף הוא ביטחון נוסף ומראה להרבה מאוד מכוניות את הזנב.

בין הקורבנות שני דורות של M3 (מדור ה-E36 וגם E46!), מוסטאנג קוברה חדשה, ניסאן 300ZX טווין טורבו ועוד... נהיגה משובחת ללא ספק :mm_yeah:.

אני מחכה עוד כמעט שעה שיהיה אפשר לעבוד על האוטו, במהלך שעה זו החברה שלי מצטרפת לגולן לסשן נוסף שלו וגולן שוב מפגין נהיגה מצויינת שכוללת עקיפות רבות.

בתמונה עם החברה שלי באוטו -

Golan1.jpg

גם אצלו החגיגה נקטעת מוקדם יותר עקב צמיג מפונצ'ר... הלכו זוג TOYO T1-S קדמיים.. לא נעים, לא נורא, העיקר שחזרו לפיטס בלי שקרה כלום - צמיג מפוצץ בזמן נסיעה על מסלול יכול להיות עסק לא נעים בכלל.

בינתיים אני מתחיל לנסות להחזיר את האום הסורר למקומו, הטורבו עדיין חם מאוד אבל ניתן לעבוד לידו עם כפפות.. לא מצליח... הטורבו בינתיים מתקרר טיפה יותר וניתן לעבוד עליו בלי כפפות... גולן מנסה, אני מנסה.. לא הולך.

בסוף חברה שלי מודיעה שיש לה אצבעות קטנות מספיק כדי להכניס את האום הסורר למקום ואנחנו נותנים לה את הצ'אנס תוך כדי שאני אומר לה שלפי חוקי מרפי היא תצליח במכה ראשונה והאום הזה בחיים לא ייפול שוב.

מרפי לא פראייר.

היא מלבישה את האום במכה ראשונה והוא לא נופל אח"כ :roflmao:...

יש לבחורות כאלו כינוי באנגלית - "Marriage Material" (חומר לנישואים) :inlove: :inlove: :inlove:

אני חוזר למסלול, הפעם החברה שלי איתי, פעם ראשונה שלה איתי על המסלול הזה ופעם שניה שלה איתי באוטו בכלל -

SD.jpg

אנחנו מזנקים החוצה מהפיטס אחרי מוסטאנג שלבי GT350 עם הרבה מאוד סוסים.

המוסטאנג בורח לי קדימה ואני אחריו, אנחנו רק מתחממים וכבר מתחילים לעקוף מכוניות אחרות - קורבט, קוברות, דאטסון 510, ואפילו בחור אחד עם BMW סדרה 7 ישנה שהושתל בה מגדש טורבו והיא דווקא נוסעת לא רע :lol:...

טוב, הבנתי את הקטע עם לעקוף מכוניות אחרות, עכשיו כבר אין כלום לפנינו והשלבי הזו סתם זוחלת לי בפניות ומאיטה אותי.

לא רק אני חושב ככה, גם הדגלנים מסביב למסלול חושבים ככה ומיד לפני הישורת הראשית הם מוציאים לו את הדגל שמסמן לו לתת לרכב מהיר ממנו שנמצא אחריו לעקוף אותו, הנביילה מחליט להתעלם מהדגל, לא נאה לו להיעקף בישורת הראשית ע"י מיאטה לפני כל חברי המועדון הצופים, הוא דורך על הדוושה ופשוט בורח קדימה.

המיאטה שלי מהירה מאוד, מספיק מהירה בשביל לעקוף בישורת המון מכוניות עם V8 ו-400 כ"ס וכו' אבל השלבי הזו משופרת ויש לה המון סוסים כי שום דבר עם פחות מ-500-600 כ"ס לא בורח לי כ"כ הרבה קדימה, ממש הפרש גדול... אבל מה, בפניה הראשונה אני כבר מדביק אותו ולכל סט הפניות שמגיע אחריה אני פשוט משייט על הזנב שלו היות ומארגני היום של המועדון הנ"ל לא מאפשרים לעקוף בפניות אלא רק בישורות.

החוצפן ממשיך להתעלם מהדגלים שמונפים לו ע"י כל הדגלנים ולברוח לי בישורות רק כדי לתקוע אותי על הזנב שלו בכל פניה באיטיות פאתטית ורואים שהוא מנסה לברוח לי בפניות - הזנב שלה בורח לצדדים כל הזמן והוא עושה המון טעויות סתם כדי למנוע ממני לעקוף :roll:... בסוף לא רק שלי נשבר הזית, גם למארגנים.

הוא מקבל את הדגל השחור שמודיע לו לצאת לפיטס וכשזה קורה הוא כבר מבין איזה אידיוט הוא עשה מעצמו וזז לי מהדרך בישורת האחורית ואני חופשי לשעוט לדרכי ולדרוך על עוד כמה מכוניות לפני שהסשן נגמר:fist:.

כמה דקות אחרי שאני חוזר לפיטס ומחנה את האוטו עם מכסה מנוע פתוח כדי לקרר אותו מגיע בחור מבוגר משופם ובוהה לתוך מכסה המנוע, אני אומר לו אהלן ומוצא אותו עושה לי פרצוף מגעיל ועוזב בלי לומר כלום.. מאוחר יותר אני רואה אותו עומד ליד אותה המוסטאנג שלבי GT350 שלו, מסתבר שהוא הנהג... איזה אידיוט :screwy:.

Canopy.jpg

אחרי שנגמר הסשן הרביעי והאחרון של היום אני מחליט שהגיע הזמן שהחברה שלי תנהג קצת על המיאטה ותלמד להכיר אותה טיפה, יש למסלול משטח ניסוי שניתן סתם לעלות עליו בלי שום הסברים מוקדמים או קסדה ואני שולח אותה לדרכה.

היא חוזרת אחרי סדרת תאוצות, בלימות ופניות ואני יוצא לבצע סדרת דונאטס ודריפטים עם המיאטה, אני צוחק, הצמיגים בוכים :twisted:.

נגמר היום.

לימדנו את המקומיים שני לקחים -

1 - לא להתעסק עם נהגים מישראל :wink:

2 - בטח ובטח לא עם נהגים מישראל על מיאטה מוגדשת :-P

האשה של גולן שיחקה אותה עם מזג האויר, האשה שלי שיחקה אותה עם כישוריי המכונאות שלה :-D.

הדרך הבייתה לוקחת שוב יומיים והרבה דלק :snipersmi... יוצא בסוף משהו כמו +$400 רק בדלק ו-3320 ק"מ, אבל מה זה לעומת שעה ומשהו על המסלול בלפרק למכוניות עם יותר מדי צילינדרים את הת*ת :lol:.

קטן עלינו.

Border.jpg

סיבוב שני בקליפורניה.

גולן, מתי אתה בא?

עוד תמונות מהדרך ומהמסלול, אני אערוך את הסרטים בקרוב ואעלה גם אותם -

Noble M12 שהגיע למסלול, אוטו שקט באופן חולני -

Noble.jpg

NSX שלקח את עניין הכנף ברצינות תהומית -

NSX.jpg

ה-M3 E46 שגולן עקף מחכה לאישור המראה, המכונית אחריה היא מכונית מירוץ של חברת פאנוז -

M3Panoz.jpg

קוברות ומוסטאנגים של שלבי (והרבה רפליקות) הגיעו בערימות -

Cobras.jpg

GT350.jpg

כל הצבעים היפים מתחת למכסה המנוע לא הצילו את הבעלים של הניסאן (300ZX מדור ה-Z32) שבתמונה מלקבל עקיפה מגולן -

300ZX.jpg

עד הפעם הבאה,

מוטי.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדעה של כולם,כיף לקרוא,מקנא ברמות ורוצה להרוג אותך

:smile:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

איזה כיף לך,אני פה ואתה שם...

אני נזכר בתקופה שהייתי בחו"ל,במיאמי ביץ חצי שנה, אני לא אשכח פעם אחת הסעתי את קרובת משפחה שלי לבית הספר(וולוו C70), כשהגעתי לבית ספר הזה הייתי בשוק, קודם כל יש שם נחל ונוף מדהים כאילו זה פארק נופש, בכיתות לכל תלמיד שולחן נפרד עם מחשב אישי ומסך דק, קיר שלם שקוף עם נוף של הנחל הזה....הכל נקי ומסודר...אבל המכוניות שיש שם לתלמידים זה משהו מדהים, כולם באים בבוקר עם קבריולטים,רכבים משופרים,מוסטנגים,פורש....ילדים...פשוט מדהים...

פורסם

אתה גם בקטגוריה של המתקדמים בעניין הכתיבה? ;)

אחלה סיפור, אחלה חוויה, אחלה ייצוג לישראלים.

בקרוב אצלינו,

משכנתא זה קל

פורסם

אחלה כתבה מוטי!!נהנתי ליקרוא

תמיד כיף לדעת שיש חיים איפשהו שמה בכדו"הא...:?

ואני בטוח שאם תבוא לארץ עם המיאטה , אז אף ערס לא יגנוב לך את הספויילר כי זה לא מתאים לסיוויק:wink:

יוגב 205

פורסם

פשוט תענוג!!

נהנתי מכל רגע בקריאת הסיפור...

השמח לעוד תמונות וסירטונים!!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אחלה סיפור

מחכים לסרטונים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מדהים מדהים :-D

נהנתי מכל מילה. ונראה לי שאתה נהנית מספיק בשביל כולנו פה...

חברה שלך גם בקטע של מכוניות?

איפה נפגשתם? באירוע מוטורי כלשהו?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

סתם שאלה קטנה:

הם יודעים שאתה ישראלי?

אחלה של כתיבה מוטי, מאוד נהנתי!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...