Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער שאני שואל כל פעם על אוטו אחר ופותח שרשור חדש אבל אני לא מוצא תשובות מספקות בשום מקום.

אחרי שעשיתי נסיעת מבחן על האסטרה 1600 והבנתי שהתיבה ממש על הפנים החלטתי שאולי כדאי ללכת על סובארו. דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי את האימפרזה 2 ליטר ב-127,500 ש"ח ועל הקוואליר שלי שנת 2002 60K.

שמעתי שהאימפרזה 1600 די חלשה, אבל אני לא יודע כלום על האימפרזה 2000. איך היא מבחינת יציבות, נוחות, זלילת דלק, התנהגות כביש, בעיות שאוטו עושה וכו, תודה לכל העונים.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצטער שאני שואל כל פעם על אוטו אחר ופותח שרשור חדש אבל אני לא מוצא תשובות מספקות בשום מקום.

אחרי שעשיתי נסיעת מבחן על האסטרה 1600 והבנתי שהתיבה ממש על הפנים החלטתי שאולי כדאי ללכת על סובארו. דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי את האימפרזה 2 ליטר ב-127,500 ש"ח ועל הקוואליר שלי שנת 2002 60K.

שמעתי שהאימפרזה 1600 די חלשה, אבל אני לא יודע כלום על האימפרזה 2000. איך היא מבחינת יציבות, נוחות, זלילת דלק, התנהגות כביש, בעיות שאוטו עושה וכו, תודה לכל העונים.מבחינת תצרוכת דלק - הבדל אפסי.

הנתהגות כביש עדיפה ל 2 ליטר בגלל AWD.

בכל הקשור לשאר הפרמטרים - קח נסיעת מבחן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני נוסע באימפרזה 2004 פעמים רבות,אומנם 1600,אבל האבזור פנים של האוטו פשוט מחפיר וזול.

כמו"כ ירידת הערך שלה צפויה להיות די גבוהה,יחסית ליפניות המקבילות,זה לפחות מה שקרה עם .השנתונים האחרונים

לפי דעתי וותר.

מה המחירון של הקוואליר ,האם הוא ירד בכל כך הרבה ב4 שנים?

פורסם

אימפרזה עברה לאחרונה מתיחת פנים הכוללת שינוי הדשבורד.

דגמי 1600 ו-2000 שונים מאוד בהתנהגותם .

לדעתי ,דגם 2 ליטר (עדיף סטישן) הוא אחד המשפחתיות היותר טובות בשוק.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

המחירון של הקוואליר שלי הוא 73K אבל בגלל שבכלללל אין לה שוק אני צריך לרדת למחירים נמוכים כל כך....

אני לא בקשתי להשוות בין הקוואליר לבין הסובארו אלא שאלתי האם שווה לי לקנות את האימפרזה 2 ליטר...

אני לא יכול לחכות עד שתגיע האימפרזה לאחר מתיחת הפינם החדשה כי המחירון של האוטו שלי יורד ואז פשוט לא יהיה לי מספיק כסף להוסיף...

האימפרזה כמו שהיא עכשיו שווה קניה או לא? אם כן אז למה? ואם לא אז למה?

עוד דבר קטן.. למה עדיף סטיישן?

פורסם

לפי דעתי שווה מאוד לקנות את הרכב הנ"ל, המחיר שלו מאוד מצדיק את הקנייה לעומת רכבים 1.6 מקבילים כגון טויוטה קורולה או מאזדה 3.

תמורת תוספת קטנה במחיר אתה מקבל 4*4 מהחברה שהמציאה את ה 4*4 לפרייבט, בנוסף מנוע בוקסר 2000 סמ"ק.

הרכב אמין ביותר ,חוץ מזה לטעמי הוא מאוד יפה .

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן-אתה לא תתאכזב,אני מבטיח לך.

אחיזה מדהימה , מנוע חזק, אמינות שמירת ערך ומוניטין של סובארו = מתכון להצלחה.

קח לנסיעת מבחן.

פורסם

הסתכלתי על צריכת הדלק שלה וראיתי שהיא זוללת ממש ממש הרבה דלק... אז אם לא ללכת על אימפרזה אולי לאנסר או קורולה? מה יותר עדיף? יש הצעות נוספות?

פורסם

אתה מדבר על גירסת הטורבו, אכן גירסת הטורבו , אתה תצטרך לחבר גורר לרכב עם משאבת דלק צמודה.

בגירסת ה 4*4 2000 לא טורבו, צריכת הדלק מקבילה לקורולה\ניסן\מאזדה.

תבדוק את זה.

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

איזה רכבים בדקת?

האם בדקת את - מאזדה 3, קורולה, מגאן, C4 ?

אם אתה רוצה יפני, בדוק את ה3 והקורולה, רד מהלנסר.

גיא

פורסם

אני מחפש אוטו אמין (הכי חשוב), שיהיה לו שוק, שלא יזלול הרבה, ושיהיה יציב ומהנה... (התכונות מסודרות מהחשוב ביותר להכי פחות חשוב). האוטו הוא בשביל אמא שלי אבל גם אני אסע בו הרבה..

בעיה נוספת היא שאני לא מצליח למכור את הקוואליר שנמצאת עכשיו ברשותנו.. ואם לשמישהו יש רעיונות גם בקשר לזה אני אשמח לשמוע...

בדקתי את המכוניות שציינת. הC4 לא יפה לדעתי (על טעם וריח...) ועל המגאן לא הצלחתי לברר כלום. הטויוטה נחשבת לקניה ממש ממש טובה כי היא אמינה ויש לה שוק אבל בטויוטה לא מוכנים לקחת את האוטו שלי בטרייד אין. ועל הלאנסר שמעתי דברים טובים על גירסת ה-2 ליטר שנמצאת מחוץ לתקציב שלי. הייתי הולך על הקורולה אבל אני לא מצליח למכור את האוטו..

פורסם

יצא לי לנסוע על האימפרזה 2.0 סמ"ק (יש לקרוב משפחה) פעמיים רבות.בעיני מדובר בעיסקה מצוינת בעיקר בהתיחס לחלופות.

במקום לקנות מכונית סטנדרטית ורגילה (מאזדה 3,טויטה קורולה,פורד פוקוס),הרי שאם האימפרזה 2.0 סמ"ק אתה יודע שאתה מקבל משהו אחר,ערך מוסף שלא תוכל לקבל אצל המתחרות.

1.הנעה כפולה,יתרון אדיר בכל הקשור ליציבות ולהנאה מנהיגה,אם האימפרזה 2.0 אתה מקבל מכונית בעלת שולי אחיזה ויכולת תיקון, שלא תוכל למצוא במכוניות אחרות, אלה אם אתה מתכוון להשקיע 200,000ש"ח.

2.מנוע 2.0 סמ"ק,במחיר שציינת, תוכל לקנות מכוניות בעלות מנוע של 1.6 סמ"ק בלבד שחלשות מהאימפרזה בכל הקשור לביצועים של היומיום.

3.האימפרזה 2.0 הרבה יותר מפוארת מהאימפרזה 1.6,בכלל רמת האיבזור שלה לא נמוכה:

גלגלי מגנזיום 16 אינץ,פנסי ערפל,מושבי ספורט מאוד נוחים (לא לשמנים),בקרת אקלים,משענת יד מאחור (אני אישית מאוד אוהב)

4.תערוך נסיעת מבחן ותראה שהסובארו מאוד נוחה ונעימה לנסיעה בעיקר בהתחשב בחלופות(לאנסר,קורולה,פוקוס,אסטרה,3,הונדה).

5.לגבי שוק יד שניה אני לא יודע על סמך מה אנשים מדברים,אני יכול להגיד לך מנסיון (האימפרזה של קרוב משפחתי היא השנייה שלו)שאת האימפרזה 2.0 הראשונה קרוב משפחתי מכר בשבוע וקיבל מחירון.אני חושב שלאימפרזה יש תדמית של שוק יד שנייה טוב מאוד.

בקיצור,אישית אם הייתי צריך לרכוש רכב ב:130,000 אני חושב שבאמת הייתי הולך לכיוון של האימפרזה,בעיקר הסטישן שהיא יותר פרקטית ויפה(לדעתי)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אבל היא זוללת מלא!! לפי הנתונים משהו כמו 8.1 ק"מ לליטר!!! אחת הסיבות שאני רוצה להחליף אוטו זה בגלל שהקוואליר גם זוללת הרבה... בערך כמו האימפרזה 2000 סמ"ק...

פורסם

היא לא שותה 1 ל 8 בוודאות.

לגבי הקוואליר, אין מה לעשות ירידת מחירון עצבנית , בגלל זה הכי משתלם לקנות רק יפני, ישנם אנשים מתחכמים שלא איכפת להם ממכירות ולהפסיד עשרות אלפי שקלים,רוצים רכב נוח עם איכות "אירופאית" או "אמריקאית" א-ל-ק,אך מי שעובד קשה בשביל הכסף ויודע להעריך, אין כמו יפני,הן מבחינת ירידת ערך והן מבחינת אמינות,וההפרש בתחומים אלו משאר המכוניות הוא לא קטן.

תראה בעצמך,למה אתה לא הולך לכיוון קוואליר חדשה, תוכל לעשות טרייד ולקבל מחירון אפילו,לעומת זאת למי שיש יפני ב 99% הוא יישאר על יפני ואף ימשיך עם אותו היצרן.

עכשיו תראה כמה זמן ובאיזה מחיר תמכור את הקוואליר.

פורסם

אז כמה היא שותה? אני לא יודע מתוך נסיון... אני בדקתי בנתונים...

באתר של מוטוקאר http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=1615

ובאתר אוטו כתוב שהיא זוללת אפילו יותר :ttp://www.auto.co.il/Content/Exams/View_Specifications.asp?id=87&Com=&i=1

שים לב שאני מדבר על נהיגה עירונית כי בעיקר אמא שלי נוסעת בעיר.

פורסם

תראה, אבא של חבר היה באותה התלבטות,בסוף הוא רכש את הרכב והוא מבסוט עד לגג.

בעיר יכול מאוד להיות שהיא תשתה לך 1 ל 8 ואף 1 ל 7 אבל מחוץ לעיר 1 ל 10 11.

בתוך העיר כל משפחתית 1.6 אוטומטית תאכל לך 1 ל 8.

אולי תחשוב ללכת על רכב יותר קטן.

"למיטב ידיעתי GM הורידו את הקוואליר מפס היצור לפני כחצי שנה..."

ידוע לי,התכוונתי לרכב אמריקקי באותו סדר גודל.

• תוכן חדש...