Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו,פג'ו 206,יאריס,פורד פוקוס,סיאט איביזה,סיאט קורדובה(קצת מוזר על רכב כזה גדול מנוע 1.4 אוטומט),אופל אסטרה,הונדה סיויק(אגב, יש פירסומת שב120 אלף נותנים לך סיויק עם כל התוספות שיש, מן מכירת חיסול כזאת או משהו),ניסן אלמרה,אוקטביה,פאביה,פולו(נראה לי זה בידיוק מה שאתה מחפש. או פולו או פג'ו).

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתוך הרשימה הארוכה מאד שרשמת מה אתה היית מציע?

בדקתי את ההונדה סיויק והיא דווקא נראית לי אופציה ממש טובה. צורכת קצת (1 ל 10 כמו ה206, יחסית מרווחת ומהירה (9.2 שניות מ-0 ל-100). מה אתם חושבים על האוטו? יציב? מהנה? איך הביטוח? שמעתי שהוא די יקר.

icon_smile.gif

יש לה שוק?????????

פורסם

כן, אני גם חושב שהביטוח יקר, אין לי מושג עד כמה. אם זה חלק מהשיקול שלך אז התקשר לסוכנות שלך ותשאל כמה הם יקחו על הונדה סיויק.

אני הייתי חושב על פג'ו 206 או פולו. אם אתה רוצה רכב מרווח יותר אז בכסף הזה כנראה שיהיה משתלם לבדוק את הסיוויק. המבצע ממש משתלם לדעתי

פורסם

המבצע הוא עבור דגם סיוויק 1600 אוטומטית הכי פשוטה ללא כל אבזור מיותר והמחיר עומד על 122K לעומת זאת ישנה אפשרות לטרייד אין המותנת בעמלת טרייד אין הנעה בין 10%-12% ולאחר הורדת העמלה מורידים את כל שאר הפגמים באוטו הדורשים תיקון.

על פי נתוני יצרן ה9.2 שניות מ0 למ100 הוא ע"י נהג מיומן ככה שאצל נהג רגיל זה יהיה +-5 שניות, תנסה נסיעת מבחן רק ככה תוכל לקבוע האם היא באמת מתאימה לך או לא, לגבי הביטוח אחרי בירורים קצרים עם כמה סוכנים הביטוח ינוע בין 7600 ל8800 עבור ביטוח לנהג ראשי בגיל של אמך :-) ועבור כל נהג נוסף כולל צעיר כלומר בלי חדש כי אתה כבר לא (ביטוח נהג חדש בביטוח הוא למשך שנה), הביטוח כולל רכב חלופי+גרר וביטוח עבור שבר שמשות.

עכשיו מיכאל, נותר לך להחליט עם ללכת ולתקדם בכיוון ההונדה מה שנראה לי עדיף מהקורולה שהיית נעול עליה ותדבר איתי כבר בהמשך.

עכשיו יש לי שאלה נוספת בעניין משפחתית בקטגוריה והיא המיצובישי לנסר החדשה ? למה לא מציעים אותה? ומה כל כך נרתעים ממנה, כי נסעתי על לאנסר 2.0 ליטר ספורט וממש ממש אהבתי הכללל בה, אז מה אתם אומרים עליה?

פורסם

אלון, אמרת לי את זה בטלפון לפני חצי שעה ולכן אני לא חושב שהיה טעם לכתוב את זה כאן. אני אחשוב על ללכת על הסיויק אבל רציתי לשמוע דעות של אחרים. תודה...

פורסם

מיצובישי 2.0 ליטר ספורט יש רק ידנית והיא יקרה יותר מהסיויק ב10K.

אם אמו נוהגת ברכב אני חושב שהוא מחפש אוטומטית(בלי סטרואוטיפים כמובן :) )

http://www.motocar.co.il/motocar/mo...odels=0&manuf=0

השוואה בין מיצובישי לנסר 1.6 להונדה 1.6. תראה את ההשואה ותראה מה עדיף...

מוזר icon_confused.gif

עשיתי השוואה בין גירסת הפרמיום 1.6 של לנסר לגירסת 1.6 ספורט של לנסר שיקרה יותר ב1K בידיוק.

ולפי המיפרט היא הרבה פחות מאובזרת! WTF?

אז למה היא יקרה יותר(ספורט) אם היא פחות מאובזרת

פורסם

כי לגרסת הספורט יש כמה תוספות "ספורטיביות" לא שימושיות בעליל שבאות על חשבון איבזור אחר.

פורסם

בגרסת הספורט יש לך שעונים לבנים, ספוילר וגריל שונה מקדימה אבל זה בא על חשבון כריות האויר (2 בגרסת הספורט לעומת 6 בגרסת הפרמיום)

פורסם

הסיוויק והלאנסר הן לא ממובילות הקטגוריה. עדיף לבדוק את ה3, והקורולה (אם לא רוצים צרפתיות) אם לא מפחדים מצרפתיות ,שווה לבדוק גם את המגאן והC4.

נא לא להפוך את השירשור הזה לצ'אט, גם ככה הוא מתפזר לכל כיוון אפשרי.

גיא

פורסם

בבקשה תענו לי... מה אתם חושבים על הסיויק? ביצועים? יציבות? שוק? אמינות? יתרונות חסרונות...

פורסם

אוקיי תודה, הבנתי את ההבדלים וממש מוזר לי מה שעשו שם, בקיצור אני עוד אברר לגביה כי זה לא נראה לי הגיוני.

פורסם
בדקתי את ההונדה סיויק והיא דווקא נראית לי אופציה ממש טובה. צורכת קצת (1 ל 10 כמו ה206, יחסית מרווחת ומהירה (9.2 שניות מ-0 ל-100). מה אתם חושבים על האוטו? יציב? מהנה? איך הביטוח? שמעתי שהוא די יקר.

:-)

יש לה שוק?????????

קודם כל,נתון 0-100 לא תמיד מצביע על ביצועי הרכב,בעיקר בכל הקשור ליכולת של עקיפה או נסיעה בעלייה עם 4 נוסעים+מזגן.אגב,הסיוויק 1.6 אוט' עושה 0-100 ב:11.3 שניות.

לדעתי היום אין טעם לרכוש את ההונדה סיויק,הרכב מאוד מיושן למעשה תוכל לראות באינטרנט תמונות של הדגם החדש שאמור לצאת לשוק האירופאי בעוד 3 חודשים.הרכב לטעמי מכוער,בעל אחיזת כביש סבירה (בהשוואה לפוקוס,3 ואימפרזה 2.0) ולא מהנה לנהיגה,הוא לא נוח בכלל,בגרסה הבסיסית הוא לא מאובזר.אגב מפריע לי שהוא מיוצר בטורקיה,אבל זה כנראה רק לי. בקיצור רכב סתמי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
קודם כל,נתון 0-100 לא תמיד מצביע על ביצועי הרכב,בעיקר בכל הקשור ליכולת של עקיפה או נסיעה בעלייה עם 4 נוסעים+מזגן.אגב,הסיוויק 1.6 אוט' עושה 0-100 ב:11.3 שניות.

לדעתי היום אין טעם לרכוש את ההונדה סיויק,הרכב מאוד מיושן למעשה תוכל לראות באינטרנט תמונות של הדגם החדש שאמור לצאת לשוק האירופאי בעוד 3 חודשים.הרכב לטעמי מכוער,בעל אחיזת כביש סבירה (בהשוואה לפוקוס,3 ואימפרזה 2.0) ולא מהנה לנהיגה,הוא לא נוח בכלל,בגרסה הבסיסית הוא לא מאובזר.אגב מפריע לי שהוא מיוצר בטורקיה,אבל זה כנראה רק לי. בקיצור רכב סתמי.

נכון מאוד, הסיויק עושה 11.3 שניות 0 ל-100, הקורולה עושה 11.8 ועדיין אם תקח קורולה חדשה מהסוכנות וסיויק חדשה מהסוכנות הקורולה תהיה מהירה יותר. גם בכל המגזינים שעשו השוואות בין הקורולה לסיויק רשמו שהנתונים של הונדה אופטימיים מדיי. לכן אל תקח את כל מה שרשום על הדף כתורה מסיני ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...