Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא רוצה להוסיף הרבה אודות האמפריזה 2.0 ליטר, כל מה שנאמר קודם נכון.

האוטו פשוט תענוג.

בקשר לדלק... אוי הדלק , בתור בעל סובארו שלישית (לגאסי 1.8 99), וגם בתור אחד שמכיר עוד הרבה בעלי סובארו (גם אמפריזה 2.0 ליטר) רוצה להגיד לך דבר אחד - תשכח כבר מסטיגמות.

עדיין לא פגשתי בעל סובארו אטמוספירית (לא טורבו) שהגיע ל 1:8.

אם תיסע כמו שצריך ולא תפמפם בדוושה כל הזמן , סביר להניח שלא תגיע לפחות מ 1:10.

נתוני "אוטו", ו "הגה" מתייחסים לבוחנים שמדביקים את הדוושה לרצפה מתחילת המבחן ועד סופו.

אני מקווה שזה יעזור לך , ואם לא אז רק נסיעת מבחן עם מדידה תוכיח לך, ואף הנאדם אחר.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל היא זוללת מלא!! לפי הנתונים משהו כמו 8.1 ק"מ לליטר!!! אחת הסיבות שאני רוצה להחליף אוטו זה בגלל שהקוואליר גם זוללת הרבה... בערך כמו האימפרזה 2000 סמ"ק...

8 קמ לליטר זה גם מה שתעשה משפחתית 1600 אוטומט בנסיעות עירוניות, אז כאן מדובר במנוע 2 ליטר שיניב את אותה תצרוכת דלק.

מצד שני, נראה לי שאתה צריך רכב כמו סיריון/יאריס/206 עם מנוע 1300-1400 סמק בשביל החיסכון בדלק כי בשבילך 8 קמ לליטר בעיר זה "זוללת"...

לא פירטת פרטים נוספים ודרישות מינימאליות (מי יסע ברכב, כמה פעמים בשבוע, מה הנסועה השנתית, האם צריך תא מטען וכד') ולכן קשה להמליץ מה מתאים לך. לפי מה שמבינים ממך כרגע, אתה מחפש אוטו חסכוני בדלק ושאתה ואמא שלך תסעו בו... בשביל זה אתה לא צריך אימפרזה 2 ליטר או מאזדה 3 ושות', מספיקה לכם יאריס/206/סיריון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב, שאם הסתדרת עם הקוואלר(2.2/2.4 ליטר מנוע), ולא הייתה לך בעיה מבחינת דלק, אז אתה אמור להסתדר עם אימפרזה. הייתי מציע לך ,בכל זאת, לנסות למכור את האוטו, תמיד יהיה מישהו שירצה לקנות אותה.

60 אלף זאת ירידה של 13 אלף! זה המון! נסה לפרסם בכל לוח שרק אפשר, ושיש באינטרנט(מה אכפת לך, זה חינם). אם תצליח למכור ב65 לפחות, שיחקת אותה!

ואז לא תיהיה לך בעיה לקנות קורולה בגלל הבעיה של טריד אין.

נסה לדבר עם סוחר אולי, אולי הוא ישלם לך יותר מ60 אלף.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני מנסה למכור את האוטו כבר 3 או 4 חודשים.בזמן הזה פרסמתי מודעות באינטרנט בכל הלוחות החינמיים שאני מכיר. כמה פעמים אפילו כמעט מכרתי את האוטו (אבל כמעט לא נחשב :\). הגעתי למצב שאני ממש מת להפטר מהאוטו כי כשרק החלטנו למכור אותו החירון שלו היה 77K ועכשיו הוא 73K וחוצמזה אף אחד לא רוצה לקנות במחירון או קרוב למחירון. כל מי שדיברתי איתו באינטרנט דיבר על 65K או 63K. אני מפחד שאם אני לא אצליח למכור אותה בקרוב אני אתקע איתה כי לא יהיה לנו מספיק כסף להוסיף.

אחת הסיבות שאני רוצה להחליף אוטו היא צריכת הדלק הגבוהה יחסית (לדעתנו) של הקוואליר. ושנית כי היא התחילה לעשות מידי פעם.

אין לי טעם לקנות אוטו שזולל כמו הקוואליר אם אני מנסה לחסוך... עפ"י דפי הנתונים (מקור המידע היחיד שלי) האימפרזה עוברת 8 ק"מ על ליטר אחד בכביש עירוני והקורולה למשל עוברת 9.5 ק"מ.

אני לא ממש מבין במכוניות אבל מה שאתם אומרים נראה לי לא ממש הגיוני. איך יכול להיות שאוטו עם מנוע 2000 והנעה כפולה יזלול כמו אוטו עם מנוע 1600 והנעה רגילה?

פורסם

שניה, תענה על השאלה של גיא. אתם צריכים רכב משפחתי? כי אם הצריכה דלק חשובה לך אתה יכול לקחת משהו בסיגנון פג'ו 206/רנו קליאו(מנוע 1.2 ידנית מאוד חסכונית)/יאריס.

לדעתי היית צריך למכור את הרכב למי שהיה מוכן לשלם לך 65 אלף, כי זאת ההצעה הכי גבוהה שקיבלת וגם זה פותח לך הרבה יותר אפשרויות חוץ מסובארו שרק הם מוכנים לטרייד אין

פורסם

אנחנו לא חייבים משפחתית אבל אני גם לא רוצה אוטו חלש. אני לא יודע בדיוק יודע אבל נראה לי שמכוניות הציינת די חלשות כמובן שיש את היאריס TS (אבל לא נקח אותה בגלל ה-3 דלתות - זה לא נוח לאמא שלי) וה-206XS (שגם היא באה רק בגרסת 3 דלתות לפי מה שידוע לי לכן גם היא לא מתאימה). חוץ מהן כל שאר הגרסאות די חלשות לפי מה ששמעתי.

האחיזה של משפחתיות טובה יותר משל קומפקטיות והן יותר נוחות (זאת דעתי, תקנו אותי אם אני טועה)

וההבדל במחיר הוא לא כל-כך משמעותי (118K לפיג'ו 206 עם מנוע 1600 סמ"ק). הבדל של 10K בין שתי מכוניות בקטגוריות שונות.

אם אני כן אחליט ללכת על אחת המכוניות שציינת (יאריס, 206 או קליאו) מי הכי עדיפה? ישבתי ביאריס והיא לא נראית לי ממש נוחה. הפריעה לי שהשעונים לא מול הנהג אל בצד ימין. אז נשארות רק ה206 והקליאו. מה עדיף? (מבחינת שוק,צריכת דלק, הנאה מנהיגה וזריזות,מחיר וכו)

ד"א לא הצלחתי למכור את הקוואליר ב65K. הבן אדם לא יודע לנהוג אז הוא אמר שהיא לא יודעת להאיץ. אצלי משום מה היא יכולה לפרפר ואצלו היא משום מה בקושי זזה...

פורסם

קח נסיעות מבחן בכל ה3. היאריס הכי אמינה מכולן, תשמור על ערכה יותר מכולן(כנראה), אבל לדעתי העיצוב שלה ממש לא יפה וגם אני שונא שהשעון נימצא באמצע(למרות שמתרגלים לזה מהר, אני עדיין נגד זה).

השאלה אם אתה רוצה אוטומטית או ידנית, כי עד כמה שאני יודע אומרים שיש בעיות בתיבות של רנו קליאו(לנו יש אחת ישנית שנת 2002 ואני נהנה לנהוב בה).

אני חושב שאם אני הייתי צריך לבחור, הייתי בוחר בפג'ו 206. לדעתי היא פשוט יפה ומושלמת.

במנוע 1.6 היא גם תהיה זריזה, אם אתה קונה אחת מהסוכנות(חדשה) אז היא אמורה להיות די אמינה.

פורסם
אנחנו לא חייבים משפחתית אבל אני גם לא רוצה אוטו חלש. אני לא יודע בדיוק יודע אבל נראה לי שמכוניות הציינת די חלשות כמובן שיש את היאריס TS (אבל לא נקח אותה בגלל ה-3 דלתות - זה לא נוח לאמא שלי) וה-206XS (שגם היא באה רק בגרסת 3 דלתות לפי מה שידוע לי לכן גם היא לא מתאימה). חוץ מהן כל שאר הגרסאות די חלשות לפי מה ששמעתי.

האחיזה של משפחתיות טובה יותר משל קומפקטיות והן יותר נוחות (זאת דעתי, תקנו אותי אם אני טועה)

וההבדל במחיר הוא לא כל-כך משמעותי (118K לפיג'ו 206 עם מנוע 1600 סמ"ק). הבדל של 10K בין שתי מכוניות בקטגוריות שונות.

אם אני כן אחליט ללכת על אחת המכוניות שציינת (יאריס, 206 או קליאו) מי הכי עדיפה? ישבתי ביאריס והיא לא נראית לי ממש נוחה. הפריעה לי שהשעונים לא מול הנהג אל בצד ימין. אז נשארות רק ה206 והקליאו. מה עדיף? (מבחינת שוק,צריכת דלק, הנאה מנהיגה וזריזות,מחיר וכו)

ד"א לא הצלחתי למכור את הקוואליר ב65K. הבן אדם לא יודע לנהוג אז הוא אמר שהיא לא יודעת להאיץ. אצלי משום מה היא יכולה לפרפר ואצלו היא משום מה בקושי זזה...

אף אחת מהמכוניות שציינת אינה חזקה. לא המאזדה 3, פוקוס, אימפרזה ושות'.

כולן (כולל היאריס, סיריון וכד') עושות 0-100 בסביבות ה 12.5-13 שניות ורק הקורולה RUNX נחשבת ליחסית זריזה (11.8 שניות).

אם אתה רוצה אוטומטי חזק, תצטרך להתפשר על מנוע 2000 סמק והנעה קדמית בלבד (ואז, במקרה הטוב, תגיע לאיזור ה 10-11 שניות ל 100 קמש).

האופציה שהכי הכי קרובה לדרישות שלך: מאזדה 3 מנוע 2 ליטר (כ 10.4 שניות ל 100 קמש).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אף אחת מהמכוניות שציינת אינה חזקה. לא המאזדה 3, פוקוס, אימפרזה ושות'.

כולן (כולל היאריס, סיריון וכד') עושות 0-100 בסביבות ה 12.5-13 שניות ורק הקורולה RUNX נחשבת ליחסית זריזה (11.8 שניות).

אם אתה רוצה אוטומטי חזק, תצטרך להתפשר על מנוע 2000 סמק והנעה קדמית בלבד (ואז, במקרה הטוב, תגיע לאיזור ה 10-11 שניות ל 100 קמש).

האופציה שהכי הכי קרובה לדרישות שלך: מאזדה 3 מנוע 2 ליטר (כ 10.4 שניות ל 100 קמש).

איציק

מה לגבי האימפרזה 2.0L ?

גם מנוע בוקסר גדול וגם הנעה כפולה

SENA לשעבר

פורסם
מה לגבי האימפרזה 2.0L ?

גם מנוע בוקסר גדול וגם הנעה כפולה

כתבתי גם אימפרזה, זה לא היה ברור ? :roll:

נתוני ההאצה שלה (0-100) שקולים לרכב עם מנוע 1600 כתוצאה מגזלת הכוח של מערכת ההנעה הכפולה. ברור שהמומנט שלו עדיף על מנוע 1.6 אך אין לי נתוני האצות ביניים בין האימפרזה 2.0 AWD לשאר המועמדות עם מנוע ה 1.6 וההנעה הקדמית.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני מצטער שאני שואל כל פעם על אוטו אחר ופותח שרשור חדש אבל אני לא מוצא תשובות מספקות בשום מקום.

אחרי שעשיתי נסיעת מבחן על האסטרה 1600 והבנתי שהתיבה ממש על הפנים החלטתי שאולי כדאי ללכת על סובארו. דיברתי עם נציג מכירות והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי את האימפרזה 2 ליטר ב-127,500 ש"ח ועל הקוואליר שלי שנת 2002 60K.

שמעתי שהאימפרזה 1600 די חלשה, אבל אני לא יודע כלום על האימפרזה 2000. איך היא מבחינת יציבות, נוחות, זלילת דלק, התנהגות כביש, בעיות שאוטו עושה וכו, תודה לכל העונים.

אם אתה עולה ל-130K ש"ח אז כדאי לך לשקול כבר את האסטרה 1800 סמ"ק שמגיעה עם גיר אוטומט מלא (אם האסטרה מצאה חן בעינייך ורק הגיר הפריע לך).

בכל מקרה, באזור ה-130K ש"ח הייתי הולך על קורולה (רכב אפור ומשעמם אבל אמין מאוד, ביצועים הכי טובים בקטגוריית ה-1600 אוטומט ושוק הכי טוב שיש) או על מאזדה 3 (אם לא אכפת לך להיות חלק מהעדר, היא טיפה יותר עגלתית מהקורולה אבל מציעה התנהגות חביבה עם הגה נהדר ועיצוב פנים "מקורי").

אני ממש לא ממליץ על האימפרזה, המנוע 2 ליטר עייף בעיקר בגלל הבזבוז אנרגיה (AWD), הרכב מבפנים נראה אפילו יותר גרוע מהקורולה, מאחורה מאוד מאוד צפוף.

בעיות? הבעיה היחידה שאני חושב עליה זה אם יהיה לך תקר אז תצטרך להחליף את כל ארבעת הצמיגים בשביל לא לגרום נזקים לדפרנציאל (כאשר ברכב רגיל אתה מחליף זוג במקרה של תקר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי אז נגיד שעזבנו את האימפרזה. אם אני רוצה חיסכון בדלק אז ללכת על משהו כמו 206 (לפי מה שOpel Astra GSI רשם). נגיד ואני לוקח את גרסת ה1600. איך היא? יש שוק? אמינה? זריזה? יציבה?יתרונות חסרונות וכו...

פורסם

אני מכיר את הקוולאיר ,לפני פחות משנה נהגתי בארה"ב על קוולאיר חדשה לחלוטין ,מדובר במנוע 2.2 לדעתי הסובארו טובה ממנה בכל תחום.

אני ההיתי לוקח נהיגת מבחן באימפרזה 2 ליטר ואז מחליט (תמיד יש את האופציה של הסבה לגז,דובר על כך בעבר בפורום).

אני חובב צרפתיות אבל אני בהחלט לא מזלזל בדגמי סובארו בעלי מנוע 2000 ומעלה.

לגבי אופל, בפורום אספנות ישנם לא מעט מעריצים ,אבל בדגמים חדשים לאופל יש בעיה של מוניטין ושוק שנגדיר אותו לא משהו.

בשורה התחתונה ,לא משנה באיזה רכב תבחר קודם תנהג ורק אז תחליט.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
אוקיי אז נגיד שעזבנו את האימפרזה. אם אני רוצה חיסכון בדלק אז ללכת על משהו כמו 206 (לפי מה שOpel Astra GSI רשם). נגיד ואני לוקח את גרסת ה1600. איך היא? יש שוק? אמינה? זריזה? יציבה?יתרונות חסרונות וכו...

אני מציע לך לחפש בפורום ייעוץ ברכישת רכב משהו שקשור לפג'ו. ניסיתי לחפש בשבילך אבל כשכתובים "פג'ו" או "פג'ו 206" המנוע החיפוש הזה לא רוצה לחפש. צריך לחשוב על מילים אחרות לחיפוש

• תוכן חדש...