Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עוברים לגז". האם יצליח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיתכן איבוד כח של מספר אחוזים, אבל חברים, תדעו את הנתון הבא: חלק מהעלות שכלולה ב-6K, זה הבדיקות והטסט שבלי זה אין טסט לאוטו, והוא לא חוקי. ואם יש איבוד כח של יותר מ-5% בין כשהוא מופעל על בנזין לבין גז, הוא לא עובר טסט! כך אמר לי בעל חברה של המערכות האלה.

פורסם
הוא בטח לחוץ אבל מכמה דברים,

דבר ראשון זה בלאי, אם המנוע מקבל בלאי מזה, כי אח שלי נגיד אומר שכן.

ובכלל זה להתחיל להתעסק עם נושא מאוד מפוקפוק שעוד לא שמעו עליו..

כאילו זה להכנס ל uncharted waters (אזור לא ממופה).

הרי אנו שומעים כל שני וחמישי על מהילות בדלק, בגז אין כזה דבר!! והגז הרבה יותר נקי! אולי תשתמש בדלק 96 מבטבח שלך? תצטרך להתקין וונטה. ואדרבה, משתמשים מדווחים על שיפור במצב המנוע, בגלל שהגז כ"כ נקי, ולאט לאט הלכלוך יוצא ואין דלק מסריח לספק ג'יפה חדשה.

איזור לא ממופה? זה אמור להיות מצחיק? למה שבאירופה זה יהיה מצויין ובארץ לא? אולי אפילו בארץ השינוי בין בנזין לגז גדול יותר!! איפה הישראלים חושבים שהם חיים? לא, חוקי הפיזיקה בארץ ישראל זהים לאילה שבארופה. ההבדלים הם בשכל..

פורסם

אני אגיד רק דבר אחד, אם סבא שלי כאשר עלה לארץ ב91 נסע על לאדה מוסבת לגז, הוא עבר אם רכב עמוס את כל אירופה ללא שום תקלה אז אני די סומך על זה שגז לא מזיק או מוריד מהתפוקה של המנוע.אבל פעם נוספת, אני לא מתכוון לנסוע 20 ק"מ לתחנת גז הכי קרובה אליי!!!

פורסם

אבא שלי שוקל לעבור לגז זה פשוט יחסוף לו עשרות אלפי שקלים בשנה (2 מנויות) , אחת המוניות זה מרצדס E 2002 והיא כנראה תוחלף , עכשיו החלו החיפושים אחרי רכב בנזין בלי טורבו גדול אמין ומרווח.

זה פשוט יחסוך אלפי שקלים.

הרבה מורי נהיגה בכרמיאל כבר עברו לגז ...

פורסם

שכחתם עוד בעיה אחת- אגרת הטסט!

משרד התחבורה התחייב על זה שלא יעלו את האגרות לטסט של כלי רכב המונעים בגז רק למשך שנתיים!

אז זה יכול להיות תרגיל מסריח כי במשך שנתיים אנשים יעשו לרכבים הסבה לגז ואז כשכבר יהיו הרבה כלי רכב על גז-בום עליית אגרת הטסט, זה כבר שקוף שזה יקרה.

לפני כמה חודשים קראתי על ניסוי שנערך בישראל על סובארו שעברה הסבה לגז ובדקו לה את הביצועים והרכב סחב אותו הדבר כמעט, היו הפרשים של כמה מאיות השניה אבל זה לא משמעותי

• תוכן חדש...