Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עוברים לגז". האם יצליח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כן שווה, אלא שייתכן שגם אצל אחרים: רוב החברות מציגות את עצמם כיחידים בשוק, בעוד שיש כבר איזה חמש חברות שמבצעים את זה.

בהצלחה.

פורסם

נסעתי אחרי הונדה אקורד בערך שנת 94\5 מונעת בגז

עם כיתוב מאחור "אני נוסע על גז וחוסך 50% ", משהו כזה.

ברמזור שאלתי את הנהג כמה עולה ערכת התקנה של גז,הוא ענה לי שזה עולה

שבעת אלפים שקלים חדשים.

לדעתי לא שווה להשקיע אלא אם כן אתה מתכוון להחזיק את האוטו שלך כמה שנים טובות,על מנת להרוויח הכל הסיפור.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אפילו אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב במשך שנתיים או שלוש שנים, זה כבר משתלם.

תעשה את החשבון בעצמך..

Twincharger Stratified Injection

פורסם
נסעתי אחרי הונדה אקורד בערך שנת 94\5 מונעת בגז

עם כיתוב מאחור "אני נוסע על גז וחוסך 50% ", משהו כזה.

לדעתי לא שווה להשקיע אלא אם כן אתה מתכוון להחזיק את האוטו שלך כמה שנים טובות,על מנת להרוויח הכל הסיפור.

חייב היה להיות 95 ומעלה, מתחת לזה התחת של המדינה לא מאשרת עדיין, למרות שבאירופה כן וזה הולך מצויין, ואף יותר מכך.
או במילים יותר נבונות או שלא, שווה להשקיע אם אתה רק יכול, אלא אם כן אתה חושב להיפטר מהאוטו בשנה-שנתיים הקרובות.

ברור שקונה פוטנציאלי יוסיף על מחירון הרכב לפחות חצי מעלות ההתקנה!!

בכלל, אתה יכול לחשוב טיפה על זה שיש רק חצי זיהום. ושתוכל להיות יותר נדיב בקיקים ובדלק (גז..) עם פחות מצפון ובלי הצצה חפוזה בין מחוג הדלק לבין הארנק!

פורסם

אנשים שחכתם איפה אתם חיים????? אני יזכיר לכם או יגיד לכם שמחיר הגז התחיל מ1.45 כשהוא יצא לשוק הישראלי....עכשיו במדינה הזאת אם אנשים יעברו לגז, אז מחירי הגז יעלו..כי בארץ במה שמשתמשים יותר עולה יותר כסף!! לא שווה את הגז הזה בכלל, אנשים יתחילו לשים ופתאום הופ...הגז כבר יעלה 3.50 שקל וכו....

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

נכון, הגז יעלה וזה בטוח, אבל זה יצור תחרות בשוק הרכב ואולי יגרום לירידת או לפחות עצירת העלייה של מחירי הדלק!

פורסם

אני משער שלאט לאט יעברו כולם לגז כאשר מחירי הבנזין והסולר יעלו לרמות גבוהות. כי הרי גז לא מייצרים מנפט.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
אני משער שלאט לאט יעברו כולם לגז כאשר מחירי הבנזין והסולר יעלו לרמות גבוהות. כי הרי גז לא מייצרים מנפט.
נקודה חשובה.

מחיר הנפט הגולמי משפיע ישירות על כל הדלקים מלבד הגז הטבעי.

הגז הטבעי מושפע ממחירי השעועית בעולם, ומאחר ושעועית אינה משאב מתכלה והפקתה אינה מנוהלת בקרטל מושחת של מספר מדינות מושחתות - מחיריה יישארו סבירים.

פורסם

נסיעה עם נהג מונית בעלים של סובארו B4 שמוסבת לגז הסביר לי שזה עלה לו 5000

אבל השאלה העיקרית זה יהיה אותו כוח הרכב יסע חזק עם עם בנזין ??????

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אבא שלי גם התעניין בנושא,

וראיתי שבאמת ההתקנה חד פעמית כמובן עולה באזור ה 6אלף (אני חושב), ולאחר מכן פשוט נוסעים על גז (כמובן שצריך לתדלק והכל..) אבל למישהו שנוסע הרבה על הכבישים כמו אבא שלי, שווה להשקיע חד פעמית 6אלף שקל, ובמשך ה2 הקרובות שנותרו לנו על האוטו הוא יכול לחסוך, סתם דוגמא אני חושב שהוא עושה משהו באזור ה 3אלף שקל דלק בחודש.

אז את החישובים המדוייקים עוד לא בדיוק עשיתי, אבל הוא חושב שזה משתלם, הוא בטח לחוץ אבל מכמה דברים,

דבר ראשון זה בלאי, אם המנוע מקבל בלאי מזה, כי אח שלי נגיד אומר שכן.

דבר שני, זה אם האוטו סוחב אותו הדבר, עכשיו ברור שבחברה אומרים.. כן כן בטח, ברור,

אבל אני לא חושב שהוא מכיר מישהו שעשה המרה כזאת ויכול להגיד לו בתכלס איך זה סוחב,

אני מתאר לעצמי שהוא בטח גם שאל את עצמו לגבי העלייה של מחירי הגז.

ובכלל זה להתחיל להתעסק עם נושא מאוד מפוקפוק שעוד לא שמעו עליו..

כאילו זה להכנס ל uncharted waters (אזור לא ממופה).

אם הוא כן יחליט לעשות את זה, אני אשתדל להראות לכם איך זה יושב במאזדה 6 ;-)

ואם האוטו סוחב אותו הדבר.....

פורסם

נסעתי ברכב שעבר הסבה לגז לפני מספר שנים ונוסע על בלונים של גז ממש כמו שיש לכם מתחת לבית... כפתור אדום מעביר את הרכב מבנזין לגז, יש שעון אלקטרוני שמראה את מצב הגז.

הרכב היה וונדורה ארוך והמעבר מבנזין לגז הוא כ"כ טבעי, הגרגור של המנוע הופך עדין יותר, גזי הפליטה פחות מסריחים. והמחיר ממש זול. בלון גז גדול אפשר לקנות ב100. ונסיעה מחולון לחיפה ובחזרה לוקחת קצת יותר מחצי בלון ... בוואנדורה...

גז זה דבר טוב. ולגביי מה שאמרתם על נמחיר שלו - כמו שיש תחנות פירטיות של בנזין וסולר כך גם יש של גז. וזה לא בדיוק משהו שאתה לא יכול לדעת מה אתה מקבל.

haters will hate

• תוכן חדש...