Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על הת'רדים פה... מי בעניינים של סטראט, מי בקטע של פלאגים מרובי אלקטרודות ומי בקטע של צביעת פנסים או שטיחים ממתכת... בכל מקרה, לא יכלתי להתעלם מהעובדה שאיציק (אני מרשה לעצמי לקרוא לאדם בשמו..) כתב על פלאגים של NGK שעולים 10 שקלים לפלאג????.

ובכן. כבעלים הגאה מאוד של רנו Zופר חמש (קוראים לה זואי) שמאוד אוהבת פלאגים חדשים ובכלל אהבה וטיפול, נראה לי מעט קורץ. האם המחיר הוא לאנשים מסויימים בלבד? האם זו חנות שאוכל גם אני ללכת ולקנות פלאגים ב-10 שקלים לפלאג???

(מיותר לומר שסט פלאגים שלרנו שלי עלה לי 80 ש"ח בפעם האחרונה שקניתי.. של NGK מן הסתם...) - וגם הם היו הרבה יותר טובים מפלאגים של צ'מפיון שהיו לי קודם ושגרמו לזואי לשתות 1 ל-10 במקרה הטוב או 1ל-8 במקרה הרע (היום היא עושה 1 ל15 כמו גדולה...)

בכל מקרה. מה שאני מנסה לומר הוא "אני רוצה גם....."

אשמח לקבל תגובות.

ובעניין הרפידות... יש למישהו מושג כמה צריכות לעלות לי רפידות בלמים לצרפתיה שלי? פשוט עושה רושם שאני משלם לשווא את מיטב כספי בעוד במרחק של אותו איזור חיוג ממני אנשים קונים חלפים מפתיעים במחירים מפתיעים....

רון.

במידה ואי אפשר אז גם סבבא... אבל אני רוצה להיות בטוח שניסיתי....

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עברתי על הת'רדים פה... מי בעניינים של סטראט, מי בקטע של פלאגים מרובי אלקטרודות ומי בקטע של צביעת פנסים או שטיחים ממתכת... בכל מקרה, לא יכלתי להתעלם מהעובדה שאיציק (אני מרשה לעצמי לקרוא לאדם בשמו..) כתב על פלאגים של NGK שעולים 10 שקלים לפלאג????.

ובכן. כבעלים הגאה מאוד של רנו Zופר חמש (קוראים לה זואי) שמאוד אוהבת פלאגים חדשים ובכלל אהבה וטיפול, נראה לי מעט קורץ. האם המחיר הוא לאנשים מסויימים בלבד? האם זו חנות שאוכל גם אני ללכת ולקנות פלאגים ב-10 שקלים לפלאג???

(מיותר לומר שסט פלאגים שלרנו שלי עלה לי 80 ש"ח בפעם האחרונה שקניתי.. של NGK מן הסתם...) - וגם הם היו הרבה יותר טובים מפלאגים של צ'מפיון שהיו לי קודם ושגרמו לזואי לשתות 1 ל-10 במקרה הטוב או 1ל-8 במקרה הרע (היום היא עושה 1 ל15 כמו גדולה...)

אשמח לקבל תגובות.

ובעניין הרפידות... יש למישהו מושג כמה צריכות לעלות לי רפידות בלמים לצרפתיה שלי? פשוט עושה רושם שאני משלם לשווא את מיטב כספי בעוד במרחק של אותו איזור חיוג ממני אנשים קונים חלפים מפתיעים במחירים מפתיעים....

רון.

קודם כל ברוך הבא לקארספורום, אנחנו עוד מכירים מתפוז . . .

בשביל להשוות מחירים, קפוץ לחנות החלפים הקרובים לביתך (אם אני לא טועה אמרת שאתה גר בירושלים או לומד שם) וברר שם מחירים. אם אתה מחליף פלאגים ושמנים לבד אז מצבך מצויין, תוכל להחליף לבד. אם לא אז תצטרך לקחת את החלקים למוסכניק שלך ולשלם לו תוספת עבודה, פה כבר נראה לי שהעסק יתאזן או יצא לא משתלם מכיוון שלמוסכים יש אוטומטית 30% הנחה על כל המוצרים (וזה עוד לפני כל מני קומבינות בין המוסך לספק חלקים) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אשמח לקבל תגובות.

רון.

אין בעיה.

ברנו סופר-5 אין פלאגים מיוחדים/מרובי אלקטרודות/פלטיניום אלא פלאגים "רגילים" (לרוב של VALEO או NGK).

אתה עובר מידי פעם באיזור המרכז ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...