Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בשעה טובה קיבלתי את הרכב בשבוע שעבר ואני מרוצה עד השמיים ( מאזדה 3 מנוע 2.0 סאדן )

בכול מקרה בכול פעם שאני מעביר לדוגמא מדרייב לרוורס יש מן רעש מוזר כזה מהתיבת הילוכים ואו כאשר בחלק מהתחלות הנסיעה על דרייב אחרי שהעברת מרוורס לדרייב כאילו משהו נכנס למקום, יש לציין שהתיבה מתפקדת בצורה חלקה ואין איזה שהיא מכה הכאשר מעבירים ולוחצים גז

משהו נתקל ומכיר את התופעה ?

תודה רבה, שחר

פורסם

אני חושב שזה מכיוון הציריות. ישנו חוזר טכני של היבואן שאומר לשים גריז מיוחד על שיני הזחה בציריות.

גש למוסך לאבחון הבעייה.

אל תדאג, זה באחריות (-;

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חבר שלי שעובד במוסך מורשה של מאזדה באשדוד ניתקל בתופעה שאמרת די הרבה

הוא אומר שיש להם מחלה בגיר

גש למוסך שיבדקו ייתכן שיהיה צורך בהחלפת גיר (על חשבון החברה כמובן)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ועוד מדברים על פז'ו סיטרואן כרכבים לא אמינים...

רבאק רכב חדש ועוד כזה שנחשב אמין , גם אם יש ריקול כזה או אחר

היצרן צריך לקחת על עצמו את התיקון עוד לפני מסירת הרכב ללקוח .

פורסם

האוטו חדש עוד לא נסע 5 קילומטר אז ככה שאני לא חושב שגיר צריך להחליף אבל אני מבהחלטת יגש לבדוק את זה

מישהו מכיר מוסך מאזדה באזור המרכז ? ( של בחברה לא מורשה )

שחר

פורסם
ועוד מדברים על פז'ו סיטרואן כרכבים לא אמינים...

רבאק רכב חדש ועוד כזה שנחשב אמין , גם אם יש ריקול כזה או אחר

היצרן צריך לקחת על עצמו את התיקון עוד לפני מסירת הרכב ללקוח .

לירן, אל תבלבל את המח. זה לא ריקול שאומר כל בעלי מאזדה 4 נא לגשת למוסך כדי לתקן את התופעה. היצרן אומר, שיש מס מצומצם של רכבים שבהם נשמע מעין טק בהתחלת נסיעה ועצירה. היצרן אומר במקרה זה לגשת למוסך ובסה"כ לשים גריז מיוחד. אם זה נחשב ללא אמין, אז מה כן.

חוץ מזה, מאזדה 3 הוכיחה את עצמה בשנתיים האחרונות.

אז די לבלבל את המח.

נחכה לעידכון של הבחור.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק, הנני סבור שזה אכן הריקול, גם במאזדה 3 שברשותנו הייתה התופעה, ותוקנה מיידית.

מוסכים מורשים ? יש לך בחולון, ברחוב תמנע את הראשי, וברחוב הסדנא יש את שילובים, שהינו מורשה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...