Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני עומד לקנות אוטו ראשון בקרוב, וההעדפות שלי הן אוטו קטן, הגיר לא ממש משנה (העדפה קלה לאוטומט), מחיר אחזקה שלא בשמיים, ועד 25 אלף ש''ח (אפשרות לחריגה קלה במקרה מיוחד).

כמו כן, אני לא מעוניין ברכב עם מראה "מבוגר", אלא משהו קליל ונחמד.

תודה רבה לכם.

יום טוב.

פורסם

מאזדב 121 היא הבייצתית נכון?

ומה זה סריון ואטוס? של איזו חברה (אני די בור בזה, מצטער)?

פולו קצת מעבר לתקציב שלי האמת..

יום טוב.

פורסם

דייהטסו סיריון

יונדאי אטוס

אני משוכנע שתמצא פולו שנתון 96 בתקציב שלך :-)

פולו זו מכונית שכשאתה בתוכה אתה מרגיש שאתה נוהג במכונית ולא בצעצועי לגו העונות לשם סיריון ,אטוס

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הקולט מתאימה למי שרוצה פוזה, לא למי שרוצה אחזקה זולה.

הפולו מרגישה טוב יותר מסיריון ואטוס, אבל למי שרוצה אחזקה זולה, עדיף לקנות סיריון 99 על פני פולו 95. לגבי הגיר קח בחשבון שהידניות חסכוניות יותר.

גיא

פורסם
מאזדב 121 היא הבייצתית נכון?

ומה זה סריון ואטוס? של איזו חברה (אני די בור בזה, מצטער)?

פולו קצת מעבר לתקציב שלי האמת..

מזדה 121 היא "כאילו משפחתית" - צורה שמחקה סדאן (רק קטנה הרבה יותר)

סיריון היא הביצתית ואטוס אחת המכוניות המכוערות ביותר שעלו על כבישינו.

פורסם

תריץ חיפוש על המילה רובר, תוציא משם את דיונים על ה216 וה214. תגלה שבעיקר מדובר ברכב לא אמין, עם חלפים יקרים למדי (למרות שחלק טוענים שהם לא כל כך יקרים). לא מומלץ במיוחד.

גיא

פורסם

תשקול גם סיאט איביזה 97-98

האוטו נחמד+ אם תמצא אחד שמור אז האחזקה לא תעלה יותר מידי ורוב הסיכויים שאתה תהנה ממנו יותר משאר האוקראיניות שהציעו פה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...