Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה היא רכב לנהג חדש בתקציב של 30K-40K, העדיפויות העיקריות הן שנתון ואמינות,

(ואם אפשר,אז עד כמה שאפשר להתחשב במראה של האוטו בסכום הזה :wink: )

עניין נוסף הוא, איזה דברים יש לקחת בחשבון או להזהר מהם שקונים רכב כזה מהשכרה ?

פורסם

אם מדובר בקניה ישר מהשכרה, אני חושב שתצטרך להעלות את התקציב קצת.

עצות כלליות - עשה סקר שוק בין מספר חברות גדולות. אני הייתי נמנע מלקנות אצל סוחרים קטנים , והייתי מעדיף לרכוש מהחברה עצמה. קח לבדיקה שלך! לא להסתמך על הבדיקה שהם מראים לך, גם אם היא נקיה לחלוטין, וגם אם לא. אם אתה צריך המלצה למכון בדיקה, תריץ חיפוש, או שתשאל אם לא תמצא משהו קרוב למקום בו נמצא הרכב. נהל משא ומתן! המחירים ניתנים להורדה ברוב המקרים.

אם אמינות חשובה לך מאוד, כנראה שגטס תהיה עדיפה בסעיף הזה, אבל לדעתי לא תמצא אחת כזו ב40K, אבל שווה לנסות.

גיא

פורסם

אופציה מצויינת לנהג חדש.

בטיחותית וחסכונית.

דרך אגב - הגטס, למרות הפופולריות שלה, אינה בטיחותית (בטח בגרסת הליסינג בעלת כרית אחת) ו"שותה" דלק יחסית לגודלה.

פורסם

הגטס בעלת צריכת דלק גבוהה רק באוטומטית, בידנית אין את הבעיה הזו. הפונטו אכן מגיעה עם מעט יותר איבזור בטיחותי, למרות שמי שרוצה הכי הרבה בטיחות לשקל מהשכרה, שיחפש קליאו 1.2 ידנית.

גיא

פורסם

יש לי תחושה שקילאו לא תתקבל בברכה כאן.

בכל אופן, בנוגע לפונטו, לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי שקיימים 2 גרסאות של מנוע

ה(כמעט) 1.3, בהפרש של 20 כ"ס, מישהו יכול לתקן אותי/לאשר ?

פורסם
יש לי תחושה שקילאו לא תתקבל בברכה כאן.

בכל אופן, בנוגע לפונטו, לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי שקיימים 2 גרסאות של מנוע

ה(כמעט) 1.3, בהפרש של 20 כ"ס, מישהו יכול לתקן אותי/לאשר ?

בודאי

יש מנוע 16 שסתומים עם 80 כ"ס

ומנוע 8 שסתומים עם 60 כ"ס

ההפרש במחיר לא גדול

פורסם

כמובן שבהשכרה זה 60 כ"ס.

בבעלותי קליאו B וברגע שאני עולה בעבודה על פונטו אני מרגיש כאילו דחפו אותו לקרון של הרכבת.

בקיצור קליאו הרבה יותר נוחה מהפונטו וכמובן יותר בטיחותית, הפלוס היחיד לפונטו שטיפולים יהיו יותר זולים מאשר בקליאו.

Zoom-Zoom...

פורסם

השאלה הנשאלת כאן היא מילא מחיר טיפולים, מה לגבי תדירות טיפולים ?

(אגב, הבנתי שלמצוא את גרסאת ה-16V מהשכרה היא לא משהו ריאלי ?)

פורסם

בקליאו טיפולים כל 20,000. לא נראה לי שיש פונטו 16V בהשכרה רק משום שעלות הקנייה לחברה יותר יקר מאשר הדגם החלש אז....

Zoom-Zoom...

• תוכן חדש...