Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAZDA 323F דור שני - דרוש מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מעוניין כבר זמן מה להחליף את רכבי הנוכחי במאזדה לאנטיס 323F הדור השני, שנתון 97-99 אם אני לא טועה, אוטומטי, הדגם עם הפנסים הצרים (לא הפנסים העולים\יורדים כמו בצורה לפניה). לפי מה שקראתי כאן בפורום הוא אוטו אמין, די ספורטיבי וכמו כל לאנטיס מביא אותך ממקום למקום בלי יותר מדי בעיות. בדקתי בהמון אתרים וגיליתי שלרכב 115 כ"ס ובאשר לביצועיו לא מצאתי יותר מידע.

יש לי 2 שאלות בלבד:

1) בכמה שניות הרכב מאיץ מאפס למאה? (בגרסה האוטומטית בלבד, ידני לא רלוונטי).

2) מהי צריכת הדלק ברכב? (בכל סוגי הנסיעה, עירונית, בינעירוני ובדרכים מהירות), אני מעדיף לראות תגובות של אנשים שהתנסו עם הרכב ונהגו עליו או כאלו שהיה להם או שעדיין יש להם את הרכב ברשותם, פשוט לאחר חיפוש מקיף כאן לא הבנתי כ"כ אם הרכב כן חסכוני או לא ביחס ליפניות עם נפחי מנוע 1.8 ליטרים.

תודה לעונים, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

*למה ציטט אותו? יש סיכוי שאתה מגיב למישהו אחר? קצת היגיון...*

שנות ייצור 94-98. שנות ייבוא 96-98.

ה-323F לא ספורטיבית.

אמין הוא כן.

12.5 שניות מ-0 - 100 בגרסא האוטומטית

צריכת דלק בעיר 1:8 בעיר , בערך 1:12 בבין עירוני

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

12.5?! הופתעתי לרעה...טוב נו..

אגב, ביחס ללאנטיס 1.6 ליטר רגילה, היא בזבזנית יותר באופן משמעותי?

עוד משהו, בינעירוני = משולב?

פורסם
12.5?! הופתעתי לרעה...טוב נו..

אגב, ביחס ללאנטיס 1.6 ליטר רגילה, היא בזבזנית יותר באופן משמעותי?

עוד משהו, בינעירוני = משולב?

לא משמעותי.

אני יודע שבבין עירוני (לפי נתוני יצרן) הרכב עושה 550 ק"מ. משולב, עושה כ-450 למיכל.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מה ההבדל המשמעותי אז ביניהן? בצריכת דלק הן כמעט זהות, ומבחינת ביצועים גם כן?

במה הלאנטיס F עדיפה? רק בצורה המיוחדת שלה?

פורסם

הלנטיס F שוקלת מעט פחות, נראית טוב יותר וכמובן שהביצועים שלה טובים יותר, אך לא בהרבה מהסדאן 1.6.

אני אישית מעדיף את ה-F בגלל הצורה המיוחדת שלה (זכתה בפרס על עיצוב), למרות שגרסא זו היא גרסא משפחתית (קיימת בעולם גרסת ZXI עם מנוע 2000 שהיא משהו אחר לגמרי), אני מעדיף אותה על דגמים אחרים.

אם ככר משפחתית, אז משפחתית עם עיצוב ספורטיבי.

שמוליק

פורסם

הבנתי. אני עדיין מתפלא אבל על צריכת הדלק, 1:8 בעיר זה לא בזבזני מדי?

אני יודע שהמאזדה 3 הנוכחית שרכשנו לפני ימים ספורים, צריכת הדלק שלה היא 1:10 ולפי מבחן של עיתון ידיעות לפני כחודש 1:9.5, בוא נגיד 1:10, 2 ליטרים חיסכון זה משמעותי, לא?

צריכת הדלק של הלאנטיס 1.6 אתה רוצה להגיד לי פחות חסכונית מהמאזדה 3? פשוט לא נשמע לי הגיוני כי היתה לי לאנטיס 1.6 שנת 2000 בעבר והיא היתה חסכונית יותר מהמאזדה 3. (פשוט טענת שצריכת הדלק של הלאנטיס 1.8 וה-1.6 של אותן שנים כמעט זהה).

פורסם

שמע, המנועים השתנו. ל-3 יש מנוע שונה לחלוטין. המנוע מתקדם מבחינה טכנולוגית הרבה מהמנוע BP הישן של הלנטיס דור שני.

שמע, במשפט אחד, צריכת הדלק של הלנטיס F (דור שני) היא ממוצעת. אני בעבר רכשתי את שלי, ונבהלתי בהתחלה מצריכת הדלק שלה, אך התרגלתי ולמדתי לחיות עם זה.

שמוליק

פורסם

די כבר לבכות על הדלק... בחיית, אוטו צורך דלק וזה מה יש. תתחיל לספור ק"מ וליטרים?

מדובר על יפנית 1.6, הנחשבת ל"סופר חסכונית" כאשר יש דיון על "אמריקאית שותה דלק", לא?

אם היא לא חסכונית בנוזל היקר, מי כן? אם היא עושה 1:8 והמאליבו שלנו 1:9, אז תקנה מאליבו עכשיו?

dirty old man

need love too

פורסם
אני יודע שהמאזדה 3 הנוכחית שרכשנו לפני ימים ספורים, צריכת הדלק שלה היא 1:10 ולפי מבחן של עיתון ידיעות לפני כחודש 1:9.5, בוא נגיד 1:10, 2 ליטרים חיסכון זה משמעותי, לא?

זה לא 2 ליטר חסכון, אלה 2 קילומטר יותר לכל ליטר.

• תוכן חדש...