Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 626 פרטים ובעיות.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, אני עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה, ובאמת זה אחלה פורום תמשיכו כך.

קניתי מזדה 626 שנת 99 אוטומטית מנוע 2000 סמ"ק לפני מספר ימים. הבעיה

הכי גדולה שלי היא שהטורים של הרכב נמצאים ב בסביבות 400 סל"ד ( גם שהרכב בהילוך - D , R וגם ב ניוטרל -N עים מזגן ובלי מזגן ) מה שלא נראה לי הגיוני, בדרך כלל הטורים צרכים להיות בסביבות ה 900 סל"ד ..... האים זה הגיוני - יכול להיות חיישן חמצן (למדה ) ???.

בנוסף הרכב רועד, במיוחד כאשר הוא משולב בהילוך נסיעה.

למישהוא יש רעיונות והאים יש קשר בין הסל"ד הנמוך לרעידות ניסתי לעלות את הטורים( בחניה ) כאשר הרכב נמצא ב D, ידית בלם מורמת, רגל אחת על דבשת הבלם ורגל שניה נותנת גז בעדינות, אבל כאשר הרכב היה בסביבות 900 סל"ד הרעידות לא הפסיקו אלה התגברו במיקצת ....

דבר אחרון למישהוא יש ספר אחזקה ( לא ספר רכב ) למזדה 626 שנת 99 או יודע היכן ניתן להשיג אותו - הרצתי חיפוש באתר, אבל לצומת ספרים אין את ספרי הרכב של הינס .

תודה

פורסם

יכול מאוד להיות שמקור הרעידות המוגברות הוא תושבות מנוע לקויות כדברי קודמי - תושבות המנוע במאזדה ידועות כלא עמידות במיוחד.

אך בכל אופן, הסל"ד בהחלט נשמע נמוך - גש למוסך שיעלוהו במעט.

אגב, את העלאת הסל"ד יש לעשות בהילוך סרק ולא בהילוך נסיעה, משום שאז יתאמץ המנוע במידה רבה יותר ומכאן הרעידות המוגברות - לטף את הדוושה בהילוך סרק, העלה הסל"ד לכ-750 ואם הרעידות השתפרו, גש למוסך ע"מ שיקבעו את סל"ד הסרק לכזה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תודה על התגובות אבל :

בקשר לרעידות - מישהוא יודע בסביבות כמה עולה החלפת סט תשבות מנוע מקורים או תחליפים, ומה עדיף.

בקשר לסל"ד הנמוך - השעלה איך הגיע הרכב למצב שהסל"ד כול כך נמוך, הרי הוא נקבע ע"י מחשב הרכב, ואני לא מאמין שמישהוא הוריד אותו בכוונה, אולי 'ש בעיה באחד החישנים במיוחד חיישן החמצן, אולי כדאי לנקות אותו ( לפני זה היתה לי בעיה עים דוושת הגז שהייתה קשה ללחיצה - סידרתי זאת ע"י ניקוי עים ספרי קרבורטורים כפי שראיתי באחד השירשורים כאן :smile: ) .

בקשר לספר הרכב - כאשר חיפשתי בEBAY ספר רכב של הינס למזדה 626 ,לא הצלחתי למצוא ספר המתאים למזדה 626 שיש בארץ, הדגם האמרקאי שונה ( לפחות חיצונית ) ואני לא חושב שכדאי להוציא כסף על ספר שאולי יתאים ואולי לא .

אז אים למישהוא יש או יודע היכן ניתן להשיג כזה ספר בארץ השמח לדעת .

פורסם

הבעיות של הטורים הנמוכים והרעידות הוא נפוץ בקרב ה-626.

עד כמה שזכור לי, אבא שלי לקח את הרכב שלו למוסך מאזדה (כן,גם לו יש 626):wink:

והם התעקשו שזה לא דורש בדיקה אפילו. זה פשוט ככה!

אז...

תתמודד! :-D

אין שום סיכון לרכב שלך.

• תוכן חדש...