Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני כנראה קונה גולף 01', שיש לה כמה כתמים על הריפוד המקורי.

אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מקום טוב שיוכלו לעשות ניקוי פנים יסודי של הריפוד, לא משנה הכסף, באזור המרכז (עדיף חדרה או פ"ת אבל לא בהכרח).

תודה רבה!

פורסם

לפני שאתה רץ לכל מיני מקצוענים, קח חתיכת בד לבנה (הכי טובים הם הגלילים האלה מכותנה, שנראים כמו נייר טואלט גדול, אפשר להשיג אותם ברמלה-לוד בקריות ביום שני), שים עליה 3-4 טיפות קליה (הנוזל הורוד של הכביסה), תרטיב במעט מים ותשפשף את האיזור המלוכלך (יווצר קצף). אחר-כך קח מטלית חדשה, הרטב אותה במים, הספג טוב טוב את חומר הניקוי והלכלוך מהמושב ותשאיר את הרכב לשעתיים עם חלונות פתוחים (ביום כמובן).

כמובן, לפני-כן תנסה את זה בפינה נסתרת כדי לוודא שלא תיווצר תגובה מיותרת. מהנסיון שלי על המושבים של הפולו זה ניקה מצוין.

פורסם

ליד פ"ת במושב מזור יש מקום שמנקה רכבים בצורה מאוד יסודית (באזור ה-300 ש"ח)

שם יוציאו את כל המושבים החוצה ויחדשו את הפנים בצורה רצינית.

אין לי את הטלפון אבל קל למצוא בתוך המושב.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

יש חומר ניקוי פשוט שנקרא upolstry cleaner ועולה 35 ש"ח בחנויות לרכב-חומר בצבע כחול,הוא מנקה כאילו אין מחר.הוא הוריד לי מהאוטו לכלוך שלא ידעתי שיש לי!!!הוא נועד לריפוד אבל מנקה מעולה גם פלסטיק ופח,אבל לא משהוא לזכוכית.ריסוס נדיב על המושב,שיפשוף קל עם מברשת וניגוב עם סמרטוט-וזהו,הכל נקי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...