Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תוכניות לשידרוג קיצוני ברכב (לכיוון CARPC ושינוי רמקולים והגברה) מתפנה ציוד שקיים כרגע ברכב.

הרעיון הכללי הוא להעביר לאח הקטן את המערכת לטובת המחשב שלו. אני מחפש ספקי כח AC/DC באיזור ה 30-40 אמפר.

בחיפושי בחניות וחשמל וטלפונים לחשמלאים קיבלתי הצעות מחיר עמוק בתוך ה 1,000 שקל.

חיפוש בEBAY הביא לתוצאות הבאות:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5782124562&rd=1

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5782850528&rd=1

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5781865507&rd=1

הבעיה שהם 110V AC ולא יפעלו בארץ.

מישהו יודע על/שמע על מקור לספקים דומים במחירים שעד 650 שקל?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אתה יכול לשנות את הספק של המחשב שיעבוד על 110

יש כפותר כזה בספק

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הספקים כח של המחשבים חלשים ביותר, הגדולים בינהם יתנו עם קצת כח רצון ועידוד 5 אמפר ב 14.4VDC.

אני יודע שאפשר לשרשר ספקי 12V של נורות ביתיות אבל אני נגד אילתורי חשמל.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Guest תמיר .א.
פורסם

זה לא בעיה בכלל

אתה יכול לבנות ספק 14V ב50A ב300 שקלים.

לא בעיה בכלל ובכול מקום תמצא את השנאיים האילו. רק תחבר גשר דיודות מסויים ובנק קבלים.

זה שנאי עיגול של ספוטים 500VA. זול וחזק.

אם תהייה רציני אני יתן פרטים יותר מעשיים.

תמיר

פורסם

עקב קבלת נייד מהעבודה (ושדרוג מצב הנזילות הפיננסית...) מתפנה מחשב נייד לצורך ניסוי הרעיון של הCARPC.

במקום למכור ציוד קיים למשומש חשבתי להיות לארג' ולהעביר אותו לצורך שימוש כמערכת לחדר לאח שלי (עוד מעט בן 12). אני מחפש ספק כח שיהיה פיתרון "turn key" רציני ולא הרכבה פארש כי זה נכנס לחדר של ילד.

אני יחדד את השאלה שלי:

האם זה ריאלי להשיג שנאי/ספק כח שיספק לי לפחות 30 אמפר בטווח מתח 12-14.4VDC במחיר עד איזור ה 600 שקל או שעדיף למכור הכל יד שניה ולהשתמש בכסף כדי לרכוש מערכת חלקים/מיני כמתנה.

מותקן כרגע TNT600 של earthquake סט אקסטרמה של מגנט וסאב "10 של פייז.

עוד משהו...

אם למישהו יש ניסיון מעשי בהתקנת CARPC או שיכול לשפוך אור על מידת היישימות של רעיון כזה במיוחד בנוגע לבעיות הבאות:

1. עמידות של מחשב נייד למשך שעות באוטו חונה בשמש -> טווח הפעולה המוגדר של המחשב הו עד 40 צלסיוס.

2. רעיון לאינטרפייס נוח לשימוש, זאת מאחר ומדובר בנייד רגיל ולא ב TABLET.

3. אמצעי קיבוע/התקנה למחשב נייד בסביבה נגישה ליד הנהג -> בניית פיבר?

4. כרטיס קול לשימוש. מעבר לכרטיסי האקטיג'י האם קיימים יחידות חיצוניות איכותיות אחרות בממשק USB. כרטיסים איכותיים אחרים הם PCI ולא מתחברים לנייד.

5. האם סתם "משעמם" לי ועדיף לרדת מהרעיון ולהסתפק במערכת סטנדרטית?

Guest תמיר .א.
פורסם

ריאלי. במחיר של 250-350. ספק מעולה. אבל תצטרך לבנות אותו בעצמך

תמיר

פורסם

היום מערכת דולבי 5.1 זולה עולה באיזור ה 1000 ש"ח.

כמה החלקים שלך שווים ?

תעשה חושבים ותראה מה יותר משתלם, גם מבחינה כספית וגם מבחינה אסטטית איך שזה יראה.

• תוכן חדש...