Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

עשיתי חקר משמעותי לפני קניית הרכב 7 מקומות מכיוון שלא היו הרבה בתקציב , כל הגרמניות והאחרות היו עם בעיות מודעות ושוק שרק מת להיפטר מהרכבים

היחידים ששידרו אמינות היה אוטלנדר לכן קניתי אחד 2021 מהחברה כולל בדיקה מקיפה ונראה שהוא מצוין

התחילו לא מזמן בעיות 

1. הודעת סוללת שלט חלשה (Key Fob Battery Low): ההודעה קופצת קבוע בלוח המחוונים. החלפתי כבר כמה סוללות חדשות (ואיכותיות) וזה פשוט לא עוזר ולפעמים לוקח כמה פעמים לפתוח ולסגור את הרכב, כמובן שבדקנו ואין שום דבר עם קליטה ליד שיכול למנוע.

2. הודעת Engine Malfunction / Power Reduced לסירוגין: פעם בכמה שבועות קופצת ההודעה הזו במהלך נסיעה או הנעה. ברגע שאני מכבה את הרכב ומניע מחדש – השגיאה נעלמת לחלוטין והרכב נוסע כרגיל.

במוסך המורשה מרימים ידיים ואומרים שאי אפשר לאבחן אלא אם כן אני מגיע אליהם בדיוק כשהתקלה דולקת (מה שכמעט בלתי אפשרי כי היא נעלמת בכיבוי). מחיפושים ברשת הבנתי שאלו בעיות מוכרות יחסית, כנראה בגלל השילוב של מערכות ניסאן בדגמים האלו.

מישהו נתקל? יודע להצביע על פתרון, או לפחות איזה קוד תקלה (DTC) נשמר בדרך כלל במחשב מאחורי ה-Engine Malfunction הזה? תודה מראש לעוזרים!

בחו''ל נראה שהרבה חוו את זה גם עם הרכב חדש מהנילונים חלק המוסך מורשה לא ידע מה לעשות כל פעם אמר תקלה אחרת

פורסם
לפני 16 דקות, Chmimo כתב:

לגבי 1

עברתי את זה

מצבר שקרוב לסוף לחייו 

אני גם חשבתי כך כי ברכב השני היה לי אותו דבר 

החלפתי מצבר לחדש  ועדיין לא עזר 😕

פורסם

לבנתיים התקלה של השלט עברה נשארנו רק עם engine malfunction לסירוגין

המוסך הרשמי אומר שאם אין שגיאה ואין כשאני סוגר את הרכב ומדליק לא מופיעה שגיאה לא צריך להתייחס

נראה שיש משהו במנועים של ניסאן וכו שעושה את זה 

פורסם

אם אכן מדובר במיצובישי שנת 2021 מהצורה הקודמת זהו רכב מיצובישי "בלבד", ללא תוספות ניסאן כל-שהן בתוכו. 

לגבי הצורה החדשה, [שנמכרת גם היום], המנוע שם מיוצר ע"י ניסאן .

האם הודעות אלו נשמרו בזיכרון המחשב, כאשר עשו דיאנוסטיקה במוסך ?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yossiaviel כתב:

אם אכן מדובר במיצובישי שנת 2021 מהצורה הקודמת זהו רכב מיצובישי "בלבד", ללא תוספות ניסאן כל-שהן בתוכו. 

לגבי הצורה החדשה, [שנמכרת גם היום], המנוע שם מיוצר ע"י ניסאן .

האם הודעות אלו נשמרו בזיכרון המחשב, כאשר עשו דיאנוסטיקה במוסך ?

מדובר בדגם החדש ומקריאה באינטרנט מסתבר שזה משהו שקורה בדגמים החדשים של אוטלנדר וזה בעיקר בגלל השיתוף פעולה עם ניסאן  וגם ברכבי  ניסאן יש את הבעיה הזו.

אנשים אחרי כמות זמן קצרה קיבלו התראה כזו 

מישהו בפייסבוק רשם 

''בהודעה של השגיאה נתקלתי כשלוש פעמים לאורך שנתיים שיש לי את הרכב. היא תמיד נעלמה אחרי כיבוי הרכב ובמוסך תמיד לא התייחסו ואמרו שאם היא נעלמת אחרי כיבוי אין מה לטרוח לבדוק. זה קצת נראה לי חוסר מקצועיות אבל שחררתי אחרי הפעם השלישית שקיבלתי את אותה תשובה. הרכב ככלל אמין ולא הייתה לי בו שום תקלה של ממש אבל כן יש לו כל מיני תופעות קטנות כאלה מה שהביא אותו למסקנה שזה רכב שעלול להזדקן לא יפה אז אין מה לבנות על להשאר איתו הרבה שנים''

ניסתי לקנות OBD אבל לא הולך לקרוא את התקלה או להתחבר כמו שצריך למחשב של הרכב

איך אפשר לשמור אותם בזיכרון? במוסך מורשה אמרו שהכל בסדר...

עריכה אחרונה על ידי דרדס אבא

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...