Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפשים SUV פרימיום בתקציב של 200K +-

בגלל שאני נוטה להחליף רכבים מהר (שנתיים בערך) אני מעדיף רכב שכבר חטף את ירידת הערך הקשה.

נראה שמתוך השלישייה הגרמנית האופציה הטובה ביותר היא הBMW IX1.

מדובר על הגרסא החזקה XDrive 30 ברמת גימור M Sport.

משהו מוזר לי - המחיר רכישה של הגרסאת בנזין הייתה נמוכה מהחשמלית, בטח בגרסא המדוברת ובהרבה. אבל במחירון הן די נפגשו אחרי 3 שנים. למה זה? בגלל הסוללה? האם אני צפוי לבעיה כשארצה למכור?

כרגע יש 2 אופציות:

1. הבטוחה והיקרה - יש רכב דרך הטרייד של דלק מוטורס ב210K 

2. יש סוחר באור יהודה שמוכר ב 182K

שתיהן יד 00, ק״מ דומה.

הבדלים קטנים: דרך הטרייד זה אפור וגלגלים 20׳ ואצל הסוחר לבן וגלגלים 19׳

המחירון 217K

מפחיד אותי לקנות מסוחר, והרכב אצלו מינואר. מצאתי מודעות שלו במחירים יותר גבוהים בעבר. הוא אומר שהרכב עבר פחחות וצבע. בהנחה וסליקה נקייה האם שווה בכלל את הבדיקה או שזה כמעט בטוח חתול בשק? מה הייתם עושים?

עוד שאלה - במפרט טכני של 2023 בנתוני טעינה לא מופיעה טעינת DC ו2024 כן. בכל המבחני רכב שפורסמו כן דובר על טעינת DC. הגיוני שב2023 לא היה והעניין סודר ב2024?

האם יש דברים שצריך לדעת בקשר לרכב הזה? סה״כ מרגיש עסקה טובה… מדובר ברכב שחדש עולה מעל 400K בכללי שהייתי באירופה ראיתי את הX1 והIX1 החדשה בכל מקום, הרכב הולך שם חזק. 

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

הפרש של 35000 ש"ח לא הולך ברגל.

הייתי מבזבז 12 ש"ח ובודק את העבר הביטוחי של הרכב שנמצא אצל הסוחר. מעריך ששם תמצא הסיבה לכך שהרכב נמצא אצל הסוחר הרבה זמן.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 10 שעות, גולדן191 כתב:

אם אני הייתי צריך לבחור, ברור שמשלם 15% יותר על שקט נפשי ואחריות לתקופה ארוכה יותר, בהנחה וגם שם יש סליקה נקייה והרכב תקין.

עכשיו עדכנו מהטרייד של BMW שיש לרכב ירידת ערך 4% עקב החלפת דלת.

לפני שעה, zvit כתב:

הייתי מבזבז 12 ש"ח ובודק את העבר הביטוחי של הרכב שנמצא אצל הסוחר. מעריך ששם תמצא הסיבה לכך שהרכב נמצא אצל הסוחר הרבה זמן.

כן, מנסה, קשה להוציא כשזה סוחר השם הפרטי שלו ברשיון זה סוחר רכב- ע.מ.א. והמערכת לא נותנת בגלל תווים מיוחדים 🫠

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

טוב, היה אבדן להלכה :)

• מצחיק 1
פורסם

כמו שאמרו חכמינו - אין ארוחות חנם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 23.4.2026 בשעה 10:29, AsafRS כתב:

טוב, היה אבדן להלכה :)

אל תדאג היא כבר תמכר לפראייר התורן שיקנה אותה בהתלהבות כי המוכר נתן לו אותה בלי מקדמה ובהסדר תשלומים לכמה שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצד שני...

אני מכיר מקרוב בחור תמים, פנסיונר חביב שבטוח שכל ישראל חברים,

וקנה לפני כמה שנים טויוטה ראב4 ממגרש, במחיר מחירון או אפילו קצת פחות,

כשהרכב הזה נסחר הרבה מעל המחירון.

שאלתי אותו איך, והוא אמר שהרכב אחרי תאונה והחלפת מנוע, אבל "תיקנו הכל כמו חדש..."

העדפתי לשתוק ולא לבאס את הבחור, וטוב שכך כי הוא ממש מרוצה מהאוטו שבאמת נוסע טוב (נהגתי בו קצת).

למעט בעייה אחת של חדירת מים מאחת הדלתות לא הייתה לו שום תקלה או בעייה,

ואותה דליפה תוקנה ע"י הסוחר שלקח אחריות ולא ניסה להתחמק.

אני לא הייתי לוקח את הרכב במקומו, ואני חושב שהסיכון גבוה ובעיקר היה לו מזל, אבל גם זה קורה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...