Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

הבעייה מתחילה פה מאחוריך. 

אלא אם יש לך אפשרות תמרון (והסיכוי שנהג לא מיומן לא ייקפא אלא ישים לב מה מאחוריו, יביא זאת בחשבון ויתמרן בהצלחה, די אפסי), זה לא משנה. עדיין המטרה שלך היא להגיע לפגיעה במינימום מהירות.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

במצבי הצורך בבלימת חירום שהיו לי, אלמלא הייתי מחלק את הקשב גם למה שקורה מאחוריי, כנראה שהייתי מעורב במספר תאונות. 

אתה לא מתייחס למצב שיש מולך עצם (רכב) שאתה עומד לפגוע בו. נקודה. אם יש לך זמן לווסת בלימה ולתת לרכב מאחוריך זמן לבלום גם, זו לא בלימת חירום. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

@ברווז רופין לפני ורדיה, אבא חושי לפני ווטסון (את התאונות ראיתי כשהייתי שני או שלישי ביציאה מווטסון והראשון ספג את החוצה באדום. גם למי שיוצא מווטסון שדה ראיה מוגבל לשמאל), אבא חושי מול בית בירם וכנראה שיש עוד. אני מודע בעיקר לשני האחרונים כי הרבה שנים זו היתה הדרך שלי הביתה.

אגב, אם אתה מאט בהדרגה לפני מקום מועד לפורענות אתה מפחית מאוד את הסיכון גם לפגיעה מאחור. אבל לא לגמרי, אבל משמעותי. לאחד הבנים שלי היו שתי תאונות שרשרת ביציאה מפרויד לגשר לכיוון נאות פרס - אמנם לא רמזור, אבל גיאומטריה דפוקה והרבה נדחפים, והוא טיפוס שמתקשה לחזות את שיתרחש בכביש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, nir eli כתב:

בירידה הזו יש תמרור מוקדם שמהבהב בצהוב כאשר הרמזור אדום

אני שמח שעשו את זה

וזה עוד שרשור בנושא

בקיצור יש פתרון לדברים האלה אז רק ליראות שהוא מיושם בשטח-תודה רבה

פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

אתה לא מתייחס למצב שיש מולך עצם (רכב) שאתה עומד לפגוע בו. נקודה. אם יש לך זמן לווסת בלימה ולתת לרכב מאחוריך זמן לבלום גם, זו לא בלימת חירום. 

כן התייחסתי לזה, וכתבתי במפורש- היה לי רק מצב אחד של בלימה שכזו לאורך שנות רשיוני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 19 שעות, nir eli כתב:

בירידה הזו יש תמרור מוקדם שמהבהב בצהוב כאשר הרמזור אדום

הוא לא עובד ממה שאני רואה כשעובר שם, פעם עבד.

לא דיברתי ספציפית לפות"ש לגבי מהירות נסיעה חוקית, דיברתי על הכלל, ויכולים להיכנס בך מאחור בכל מקום זה לא משנה.

שבוע שעבר בחניה של הבריכה מישהי החליטה להסתובב, נכנסה עד לסוף החניה ואז החליטה להסתובב לכיוון היציאה, זכותה.

אני מחכה בסבלנות והיה רכב אחד לפניי שגם כן חיכה.

הנהגת ברכב שלפניי איבדה סבלנות ופשוט.. החליטה לעשות רוורס, למה שהיא תבדוק אם יש רכב מאחוריה?

עצרה על המילימיטר לאור שצפרתי לה, אני שונא לצפור, היא התעלמה מה100 הבהובים שנתתי לה כשהתחילה ברוורס.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 44 דקות, avizaz כתב:

אני שונא לצפור,

אתה לא כזה מיוחד :lol:

גם אני. די נדיר אצלי.

לפני 44 דקות, avizaz כתב:

היא התעלמה מה100 הבהובים שנתתי לה כשהתחילה ברוורס.

אם היא לא ראתה אותך, איך תראה שאתה מהבהב?! :rofl:

הציפיות שלך זה משהו... 

אישית אני לא מהבהב במצבים כאלו.

תאכל'ס אני גם די שונא להבהב, האמת. 

אבל כן צופר כשהרכב מתקרב אלי בצורה מסוכנת, ומוקדם יותר ממה שהייתי רוצה, בכנות. לקח לחיים- אם הרכב לא ראה אותך, סביר שיקח לו זמן להבין שיש רכב מאחוריו, מה שיאריך עוד את זמן התגובה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...