Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 17.4.2026 בשעה 22:57, נירו72 כתב:

בנוסף מבין שיש לך סקאנר כלשהו, תתחבר כשהרכב מונע ובטמפ' עבודה ותצלם מסך של כל הפרמטרים, ואקבל כיוון לעזור לך מנין נובעת הבעיה. 

לשכן שלי מוסכניק יש, אבל גובה כסף כל פעם אז אם כבר אטפל אלך למוסך מסודר

תודה בכל אופן

• מצחיק 1

משתדל לעזור

פורסם

מה אתה צוחק? אני לא לקוח שלו ואין לי כח לשלם לו על כולה חיבור OBD מזורגג

בכל אופן הכיוון שיצא לי פה זה קוילים פלאגים, ונשאלת השאלה: אם אכן כל מדוע הרכב מניע בקלות ''בנגיעה'' ממש? 

הרי אמורה להיות תקלת הצתה, לא?

שאלה למומחים..

משתדל לעזור

פורסם

קראת את מה שנירו72 רשם?

הפנמת?

אם כן,

אז למה להמשיך להתפלפל?

הכלל המנחה הוא:

"מן הקל אל הכבד".

לכן,

מומלץ קודם לבדוק נוכחות שמן בקוילים ובפלגים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כל מוסך. והמחיר אינו סמלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכן שלו, אחי.

קרוב משפחה של שכנה שלי מכונאי עזר לי בחינם ב 11 בלילה למצוא את המכסה הפנימי של נורת הפרונט

חצי שעה עבודה עד שהוצאנו את הבורג פלסטיק השטוח BMW סטייל של הביטנה בצד ימין וזה יצא. 

11 בלילה. חצי שעה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה צודק גולדן אציין לטובה את מוסך דניאל במתתיהו שבעבר חיבר ואיפס לי נורת מנוע ולא גבה כסף

אבל השכן אומר שבדיקת מחשב עולה כסף וזה הפרנסה שלו

אגב ביישוב החרדי ברכפלד במודיעין עילית יש גמ''ח של אדם יקר שמאפס נורת מנוע למי שצריך ב 20 ש''ח סמלי

משתדל לעזור

פורסם

קח, תזמין מעלי אקספרס סורק OBD ותוריד לטלפון את האפליקציה car scanner.

יפתור לך את העניין עם השכן ותוכל לפתור ולאבחן לעצמך, או להעלות לפורום לוגים/צילומי מסך שנוכל לדייק לך את העזרה.

הייתי בטוח שלמישהו שמתעסק ברכב כמוך יש כבר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, PASHUT כתב:

תודה, לא כ''כ רלוונטי לבחור ללא פלא' חכם [ענין אידאולוגי.   רק מחשב נייד, אולי יש גם חיבור למחשב?]

למחשב יש  בלוטות' ומתקינים forscan שזה הרבה יותר טוב לפורד, אבל צריך לבדוק אם המתאם הזה יעבוד איתה, או משהו אחר.

בעיקרון לדיאגנוסטיקה בסיסית לא אמורה להיות בעיה, לתקשורת דו כיוונית שמאפשרת גם עדכון תוכנה ועוד אופציות מתקדמות צריך מתאם מיוחד. @PASHUT מצרף לך לינק למתאם מיוחד לפורד מאזדה שיאפשר לך הכל.

מתאם OBD-USB פורד מאזדה

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, PASHUT כתב:

אגב ביישוב החרדי ברכפלד במודיעין עילית יש גמ''ח של אדם יקר שמאפס נורת מנוע למי שצריך ב 20 ש''ח סמלי

כמו שאומרים:

"תורתם - תחמנותם"  🍋 🙂

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

לא חושב, מדובר באדם יקר שרוצה לעזור, 20 ש''ח זה נטו עבור כאב הראש.

אני דווקא רואה בזה את היופי והלב היהודי [כפי שגולדן תיאר גם אצל לא דתיים].

משתדל לעזור

פורסם
לפני 6 שעות, נירו72 כתב:

למחשב יש  בלוטות' ומתקינים forscan שזה הרבה יותר טוב לפורד, אבל צריך לבדוק אם המתאם הזה יעבוד איתה, או משהו אחר.

מניסיון שלי, גם המתאמים הפשוטים בדולרים בודדים עובדים עם FORScan.

רק חשוב לציין שהתוכנה מורכבת בהשוואה לאפליקציות, וצריך ללמוד עליה קצת (לקרוא/לראות סרטונים) לפני שמתחברים לרכב על מנת לא לעשות נזקים.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...