Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הגיע הזמן לקנות תנור חדש...

משתמשים בתנור הרבה - לדגים, עופות, בשרים וגם מעט לאפיית עוגות

התנור יהיה מתחת לשיש כך שאין אפשרות לפירוליטי (וגם לא צריך...) אבל צריכים שיהיה קל לניקוי (יש תנורים עם ניקוי באדים, שווה משהו ?) וחייב להיות עם איוורור היקפי שקיים ברוב התנורים המודרניים

מעדיפים גם עם כפתורים מכאניים ולא טאץ'

רצוי גם שיהיה זמין בצבע לבן כדי שיתאים לשאר המטבח.

ראינו תנור של אלקטרולוקס שנראה נחמד אבל בחיפוש לפי הדגם גיליתי ביקורות על הפנים 🤔

מעניין שלכל הדגמים האחרים שראינו לא מצאתי אף ביקורת...

האמנם כצעקתה ? להתרחק מתנורים של אלקטרולוקס ? איך השירות של מיניליין ?

האלטרנטיבה היא תנור של בוש\סימנס שיקרים יותר, יש למישהו ניסיון איתם ? 

יש דגמים מומלצים ?

תודה מראש למגיבים

פורסם

יש לי תנור עם מראה חיצוני דומה, למעלה מ-9 שנים, סה״כ אישתי מרוצה מאוד. היו שתי תקלות - נורת תאורת פנים שנשרפה כמה פעמים ופס פלסטיק שמחזיק את הזכוכיות הפנימיות של הדלת שנשבר לו תופסן אחד משניים. לתנור 3 שכבות זכוכית והדלת יחסית לא מתחממת חיצונית. יש פליטת אוויר חם לצד הקדמי.

לפני כן היה לי בוש שמת אחרי כ-5 שנים, אבל אני חושב שנפגע במהלך מעבר דירה, כך שזה לא מייצג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו אלקטרולוקס לבן שנראה כמו התמונה של הדגם הזה, אבל אני לא זוכר בדיוק את מספר הדגם.

אצלנו שנתיים, אם אני זוכר נכון. לגבי התקלות שציינו בביקורות: לא נשברה השמשה ואין לי בעיות עם גומיות.

לגבי אפיה לא אחידה שהזכירו שם, הוא באמת מחמם יותר את החלק שקרוב לדלת (לפחות במצב טורבו שמשמש אותנו 99% מהזמן). אנחנו פחות אופים דברים שדורשים דיוק, אז זה לא כזה אישיו. מקסימום אני לפעמים מסובב את התבנית במהלך השימוש, אם ראיתי שצד אחד השחים וצד שני. פחות.

לפני כשעה, winner כתב:

אבל צריכים שיהיה קל לניקוי

הנקיון של התנור הוא באחריות של האשה או המנקה. לא שמעתי תלונות מיוחדות בקטע הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אצלנו התנור פועל 4-5 שעות פעמיים בשבוע לאפיה מרוכזת (ופה ושם לדברים קטנים), תבנית מוחלפת בתבנית, אני לא מכיר תלונה על חוסר אחידות באפיה. הסתייגות שהאפיה היא ממלכה של אישתי - אבל אני לא חש בהבדלים בין צידי התבניות.

אין קושי מיוחד בניקוי. גם בניקוי הפירוליטי שהיה לנו בעבר נעשה שימוש רק פעם בשנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פירוליטי בעיניי זה לא פיצ'ר מיותר בכלל.

גם אני משתמש בזה רק פעמיים בשנה אבל חד משמעית שווה את התוספתץ

לי יש אלקטרולוקס עד כה מרוצה.

פורסם

גם לי אלקטרלוקס,נקנה לפני 5 שנים. Made in Germany

כפתורים מכנים.

מרוצה,  מבשל ואופה, לא היו תקלות עד עכשיו.

פעם אחת שהייתי זקוק לשירות באו ועזרו לי להתקין מסילה שוררת. למרות שאת התנור התקנתי לבד

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מצטרף להמלצות על תנור של אלקטרולוקס, היה לנו דגם ממש דומה לזה שצירפת (לא פירולטי וללא אדים).
השתמשנו בו באופן יומיומי במשך 4 שנים (בישול, אפיה וחימום) ללא תקלות, והוא עוד נמכר לדיירים שחתמו חוזה בדירה אחרינו.

פורסם

אני מציע שתלכו ביחד לחנות ותבדוק. צריך לבדוק כיצד מתפרק לניקוי, היכן המנורה נמצאת (אתה לא רוצה לקרוא לגניקולוג לצורך החלפתה..) האם הכפתורים ברורים? האם יש שעון? וכדומה. אוהד

פורסם

היינו ובדקנו פיזית בחנויות, פרט למיקום המנורה שעליו לא חשבתי ולא בדקתי,

האלקטרולוקס מרגיש טוב ועם מפרט נדיב (לדוגמה, 2 זוגות מסילות טלסקופיות, 3 תבניות - מתוכן אחת עמוקה)

הביקורות בזאפ גרמו לי לחשוש ולכן שאלתי כאן

פורסם
בתאריך 25.1.2026 בשעה 15:01, winner כתב:

איך השירות של מיניליין ?

אמנם מדיח ולא תנור, אבל השרות של מיניליין החליפו מדיח אלקטרולוקס אצל ההורים שלי אחרי חודש של שימוש בגלל תקלה במכשיר. 

הוחלף אחד באחד בלי שאלות. הופתעתי לטובה. 

פורסם

אני מניח שאם התייחסו פה לנורה, כנראה שאנשים נתקלו בזה. אני אישית בכל 52 שנותיי מעולם לא נזקקתי להחליף נורה של תנור אפיה. גם כאלו שהיו אצלנו שנים רבות.

לפני 20 דקות, winner כתב:

מפרט נדיב (לדוגמה, 2 זוגות מסילות טלסקופיות, 3 תבניות - מתוכן אחת עמוקה)

כן, גם אנחנו ראינו בזה יתרון גדול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הייתי צריך להחליף נורה באלקטרולוקס 3 פעמים - בהחלט צריך טכניקה של רופא שיניים.

פורסם
בתאריך 26.1.2026 בשעה 08:18, winner כתב:

תודה

כפי שכתבתי, התנור יהיה מתחת לשיש ואין פתחי איוורור כך שפירוליטי לא אופציה

מה הכוונה אין פתחי איוורור?

מה זה משנה אם התנור מתחת לשיש או בטוח ארון מטבח?

התנור פולט את החום החוצה.

פורסם

כן, אבל הוא צריך דרך לשחרר את האוויר החם. בארון בגובה מלא משאירים רווחים בין המדפים לבין הקיר, כך שנוצרת מעין ארובה באחורי הארון, דרכה עובר אוויר חם הנפלט מאחורי התנור. בתנור המותקן מתחת לשיש מעבר זה חסום, על כן יש לוודא המצאות פתחי פליטה בחזית התנור.

• תוכן חדש...