Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

חשבתי להחליף פלאגים ברנו פלונס.

אבל העיצוב של המנוע תוכנן כך שסעפת הפליטה עוטפת את רובו העליון של מכסה השסתומים, ככה שאני אצטרך לפרק אותו (ואוליי עוד חלקים אחרים🙄).

1.האם צפוי לפרק עוד חלקים אחרים חוץ מסעפת היניקה בשביל החלפת הפלאגים??

2.אילו טיפולים/ניקויים/בדיקות ניתן לבצע כל עוד פירקתי כבר את סעפת היניקה.??(במקום לפרק אותה פעם נוספת בפעם אחרת).

3.האם יש סיכון לאיבוד אתימה/זליגת וואקום מסעפת היניקה לאחר הפירוק?

20260123_102658.jpg

פורסם

יש מצב שאני כותב לך משהו שכבר חשבת עליו, אבל תנסה לחפש ביטיוב renault fluence replace plugs לפי השנה של הרכב. אני רואה פה מדריכים לא ארוכים מדי ונראה שזה לא כזה מסובך.

לא הגיוני שחברה ששווה יותר מ-10 מיליארד דולר תייצר רכב בנזין שקשה להחליף בו את הפלאגים.

פורסם
לפני 6 שעות, גולדן191 כתב:

יש מצב שאני כותב לך משהו שכבר חשבת עליו, אבל תנסה לחפש ביטיוב renault fluence replace plugs לפי השנה של הרכב. אני רואה פה מדריכים לא ארוכים מדי ונראה שזה לא כזה מסובך.

לא הגיוני שחברה ששווה יותר מ-10 מיליארד דולר תייצר רכב בנזין שקשה להחליף בו את הפלאגים.

היי

זה עדיין לא עונה על שאלות 2 ו3.

פורסם

תראה לי בבקשה סרטון שמסביר שצריך לפרק משהו של יניקה כשצריכים להחליף פלאגים... לא יודע אם צריך.. ראית לדעתי משהו לא נכון או מישהו אמר לך משהו לא נכון. לא ברור.

פורסם
לפני 12 שעות, גולדן191 כתב:

אתה חדש ברכבים? ועוד בצרפתיות? :rofl:

רואים בבירור בתמונה שני סלילי הצתה והשניים האחרים כנראה אכן מתחת לסעפת היניקה (ולא פליטה כפי שנרשם כנראה בטעות במשפט הראשון).

לפני 12 שעות, רוכברכב כתב:

3.האם יש סיכון לאיבוד אתימה/זליגת וואקום מסעפת היניקה לאחר הפירוק?

בכל פירוק והרכבה של חלק כזה או אחר, ובייחוד של חלקי פלסטיק/גומי למיניהם שחשופים לחום המנוע, יש את הפוטנציאל שמשהו ישבר/יקרע וכד'. תעבוד מסודר (בעדיפות, עם גישה למידע של היצרן לגבי הרכב/מנוע) ובזהירות ותהיה ערוך לבלת"מ.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

אתה חדש ברכבים? ועוד בצרפתיות? :rofl:

רואים בבירור בתמונה שני סלילי הצתה והשניים האחרים כנראה אכן מתחת לסעפת היניקה (ולא פליטה כפי שנרשם כנראה בטעות במשפט הראשון

ביוטיוב לא היה נראה מסובך לטפל בזה😂

• פיתרון
פורסם
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

תראה לי בבקשה סרטון שמסביר שצריך לפרק משהו של יניקה כשצריכים להחליף פלאגים... לא יודע אם צריך.. ראית לדעתי משהו לא נכון או מישהו אמר לך משהו לא נכון. לא ברור.

הוא ראה נכון. אחרי הפייסליפט של 2012 מנוע רנו הוחלף במנוע ניסאן שם צריך לפרק סעפת יניקה בשביל להחליף מצתים, זה פעם ב 90 אלף ק"מ. 

במנוע רנו הישן יותר לא צריך. כנראה ראית סרטונים של המוע הישן יותר. 

לגופו של עניין.

1. בית מצערת.

2. אפשר על הדרך לבצע ניקוי בית מצערת אבל אם ככל תקין ועובד טוב, אולי עדיף לא לגעת. 

3. להכין מראש אטם סעפת ואטם בית מצערת חדשים ולהחליף.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Buki כתב:

הוא ראה נכון. אחרי הפייסליפט של 2012 מנוע רנו הוחלף במנוע ניסאן שם צריך לפרק סעפת יניקה בשביל להחליף מצתים, זה פעם ב 90 אלף ק"מ. 

במנוע רנו הישן יותר לא צריך. כנראה ראית סרטונים של המוע הישן יותר. 

לגופו של עניין.

1. בית מצערת.

2. אפשר על הדרך לבצע ניקוי בית מצערת אבל אם ככל תקין ועובד טוב, אולי עדיף לא לגעת. 

3. להכין מראש אטם סעפת ואטם בית מצערת חדשים ולהחליף.

תודה על התשובות👍

שסתום הpcv נמצא מתחת לבית מצערת או

הסעפת יניקה?? אם כן אוליי עדיף להחליף אותו באותו זמן...

ואוליי יש עוד שסתומים/רכיבים נןספים שווה להחליף באותו זמן?

לגבי האתמים של סעפת היניקה ובית מצערת, אם לא ימצא במיוחד עבור רנו פלונס.

מכיוון שציינתם פה שזה מנוע שקיים ברכבי nissan , אפשר דגמים ספצפים שאוכל לחפש אתמים שיכולים להתאים ב100% גם להם וגם לרנו?

עריכה אחרונה על ידי רוכברכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...