Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לא יודע אם זה המקום לנושא (מנהלים, תרגישו חופשי להעיף אותי לאזור המתאים אם טעיתי.. 😏),
אבל,
אני טס לנהוג בחו"ל בחגים עם בת הזוג וקבוצת חברים,
חשבתי שיכול להיות נהדר להקליט (GPS) ולשמור את כל המסלולים שאני עושה בטיול,
שכל יום יהיה מסלול שאני יכול לראות על מפה,
אולי אפילו להכין מזה תמונה יפה בסיום עם כל המסלולים על מפת אירופה או משהו.

אני אמור לנהוג סביב 2,500-2,700 ק"מ, כולל מעבר של כמה מדינות, כמה וכמה Pass-ים בשוויץ וכאלה.. 
חיפוש בגוגל מחזיר כל מיני אופציות שלא באמת ברורות או רלוונטיות לי.

אני מניח שיש פה כמה וכמה חבר'ה שעשו טיולים כאלה,
האם אתם מכירים אופציה להקליט GPS-ית את הנהיגה ולשמור באופן מסודר?
אם יש מישהו שיודע גם איך מכינים מזה מזכרת יפה אז בכלל, אבל זה פחות חשוב..

תודה לעוזרים,
תבוא עליכם הברכה 🙏

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חיפשתי בגוגל gps trip recording וקיבלתי אינספור אפליקציות שלדעתי ימלאו את דרישותיך.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לשאלה, ואשמח להמלצה ממשהו שהשתמש באפליקציה כזו.. לחפש בגוגל כולנו יודעים.. עוד שניה גם נקבל תשובה מאיזה צ'אט מטופש.

יום טוב גם לך

פורסם

פות״ש טען שהאפליקציות לא רלוונטיות. לי נראה שהן דווקא בדיוק מתאימות לדרישות. אבל צריך לבדוק את המחיר ואתֶהתכונותֶשל כל אפליקציה.

עוד הצעה משלימה - לנהל יומן שבו בסוף כל יום רושמים את המסלול והחוויות. לא מעט מההמלצות שאני מעלה בפורום מגיעות מיומן כזה. ה-timeline. של גוגל עושה עבודה מצויינת, אבל מראה רק את נקודות העצירה, כך שיכול לשמש כחלק מהיומן אבל לא לתאר את הפיתולים בדרך.

• משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Google timeline ? לא מדוייק אבל מספיק טוב...

חוץ מזה אם אתה מתכנן מסלולים מראש (דיי רצוי אם אתה רוצה לדעת לאן להגיע ואיזה פאסים טובים יותר או פחות באזורך), אז יש לך על הדרך גם תיעוד.

Miata ND2

פורסם

האמת גוגל טיימליין זה רעיון לא רע בכלל..

הנה מפה שקיבלתי מטיול בוקר עם האופנוע שעשיתי היום. חוץ מגליץ' אחד מוזר באיזור צומת אלייקים המסלול ניראה מושלם.

Screenshot_20250830_101327_Maps.thumb.jpg.5b2913aa831dfd94deb273b6180281b6.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

לפעמים זה לא מתעדכן לפי ה-GPS, אלא לפי האנטנה שהמכשיר מחובר אליה. 

אגב, נסה את GPS Essentials (אני חושב שהאפליקציה קיימת רק לאנדרואיד). יש לה אפשרות להגדיר Update interval משניות ועד שעה. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 29.8.2025 בשעה 14:18, Super_T כתב:

חשבתי שיכול להיות נהדר להקליט (GPS) ולשמור את כל המסלולים שאני עושה בטיול,

תבדוק את OsmAnd

בהחלט יכול להקליט מסלולים ולהציג אותם בהמשך על המפה.  יכול גם ליבא מסלולים (gpx).

תלוי לאן אתה נוסע, יתכן שתצטרך ליבא יותר מפות ממה שהגרסה החינמית מאפשרת.

פורסם

תודה לעונים.

בתור רוכב אופניים ותיק מאוד, אני מכיר את relive אבל אני לא יודע אם יש אופציית pause שאוכל להשתמש בה בעצירות (אוכל, מוזיאונים וכד׳). 

צריך לבדוק את זה; מה גם שזה פחות מתאים לנהיגה,

מצד שני, נהיגה לא שונה מרכיבת כביש בגדול מבחינת האפליקציה. 

אנסה ואעדכן.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא הכי עוזר לבקשה, אבל אני חייב לשבח את האפליקציה של BMW לאופנועים.

שומרת מסלול יומי ואם מאשרים לה, מהירות לאורך כל הדרך(עלול להפליל), זוויות הטייה,  זמן רכיבה, טמפרטורה, גובה, האצה והאטה, סל"ד.

גם מאפשרת יצוא לGPX.

פורסם

תבדוק את אפליקציית polarsteps - הבת שלי משתמשת בזה כתיעוד לנסיעות שלה ובנוסף זה מאפשר לאחרים (כמו ההורים שלה...) לעקוב אחרי המסלול שלה כמעט באופן חי. האפליקציה משרטטת את כל המסלול, ובנוסף אתה יכול להוסיף תמונות למקומות שבהם אתה נמצא.

מצרף תמונה לדוגמה מטיול שהיא עשתה לא מזמן בספרד:

image.thumb.png.c0d6a88f46d235a542977b35d4b44457.png

וכשאתה עושה זום למקומות, אתה מקבל עוד יותר פירוט:

image.thumb.png.b3276fc70515d907ad508a9d75407cbb.png

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...