Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהבנת הנקרא - יבוא אישי

מעבר לפיתרון נפתר ע"י EliC25,

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לצחוק, אבל הוראת היבוא לשמנים היא זו:

כמות מותרת ליבוא אישי : 5 קילוגרם
הערות : הכמות המותרת ליבוא אישי מוגבלת ל 5 ק"ג למוצר, אך לא יותר מ - 15 ק"ג למשלוח. 

אני צריך לייבא נוזל תיבת הילוכים שאין בארץ (יש אצל היבואן רק במחיר אסטרונומי) האם ההוראה אומרת שאני יכול לייבא רק 5 ק"ג משמן מסוים אבל עד 15 ק"ג אם זה שלושה סוגים שונים של 5 ק"ג האחד? אני צריך כ-7 ק"ג מאותו הנוזל ולכן רוצה להבין אם אני צריך להפריד משלוחים. 

• פיתרון
פורסם

הבנת נכון

נשמח לדעת באיזה שמן מדובר? אני אנחש שסובארו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא יודע לענות על השאלה שלך, אבל כל הפעמים שייבאתי נוזלים - שמנים, נוזלי קירור, הגיע אלי בלי שום בקשה לאישורים. מעולם לא הזמנתי יותר מ5 ליטר.

תזמין על שם בעל הרכב שמופיע ברישיון, ואם תצטרך תוציא אישור פרטני.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

להתמודד עם אישורים וכו' זו פחות הבעיה שלי, הבעיה היא הגבלת הכמות שכן תיבת ההילוכים דורשת מעל ל-5 ליטר להחלפה חלקית ואם ארצה לבצע שני סיבובים של החלפה כדי שיהיה קרוב יותר להחלפה מלאה זה כבר דורש כמות של מעל ל-10 ליטר. לפי התקנה אני כן יכול להזמין מעל ל-10 ליטר של אותו נוזל רק שאני אאלץ לבצע את זה במשלוחים נפרדים וזה די טמטום. שלחתי שאילתה למשרד הכלכלה אך בספק שאקבל איזו תשובה בנושא. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...