Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה 2012

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

היום ראיתי רכב, ניסאן מיקרה 2012 עם 107 אלף קילומטר,

הרכב היה שייך לאדם מבוגר שעשה טרייד אצל חבר ולכן אוכל לקנות את הרכב יחסית במחיר נמוך (כ10,000 ש״ח)

אני סטודנט שבקושי נוסע (לומד ליד הבית ועובד ליד הרכבת) אבל אני צריך רכב עבור נסיעות בשבת ובימים שאין בהם רכבת, הייתה לי אלטו ידנית עד שגילחו לי אותה בתאונה,

בבדיקה נאמר על ידי הבוחן שהרכב במצב טוב לגילו אבל הוא היה עם מפלס שמן נמוך ושצריך למלא ולנסוע ברכב כדי לדעת אם יש בעיה,

הוא אמר שהמנוע מרגיש לו בסדר גמור ובכללי לגילו הכל נראה בסדר רק שזה מצריך בדיקה,

האם ידוע על בעיות במנוע הזה? והאם זה יהיה יותר מדי להכניס את הראש למיטה חולה אפילו אם לוקחים בחשבון את העלמות היחסית נמוכה של הרכב

image.thumb.jpeg.f8b4ac4b17bf722d769557db74a32741.jpeg

תודה לכולם!

.Being second is to be the first of the ones who lose

(21.03.1960-1.5.1994) Ayrton Senna

פורסם

האם בוצע תיקון לגיר? הרכב הזה סובל מגיר רציף לא הכי אמין.

בנוסף מה העלות הבורר? לא ניתן להעביר מחום לקור? בעייתי.

מתי בוצע טיפול שחסר שמן? האם מתחת למינימום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הגיר הבנתי שהוא לא הכי אמין שיש, העניין שאין לנו מושג מתי והאם הגיר/הרכב טופל

הרכב נראה חיצונית ופנימית סך הכל מטופל, מחר ננסה להבין מהבעלים לגבי הטיפולים.

לגבי הבורר ראיתי סרטון של הכנופיה פשוט הרמנו את המדף של החימום/ קירור עם האצבע כי מתברר שתיקון של הבורר די יקר (תהליך שלקח לנו שניה)

.Being second is to be the first of the ones who lose

(21.03.1960-1.5.1994) Ayrton Senna

פורסם

יש למיקרה מתחרה - מיצובישי ספייס סטאר די דומות אבל שם אין תלונות לגבי הגיר, לנו היה כזה חדש משנת 2014 עם 205 אלף ק״מ.ֿֿ

ברציפים מומלץ מאוד לבדוק האם הוחלף שמן גיר, כזה החלפה כזאת עולה בערך אלף שקל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזו ספייס סטאר ניתן לקנות ב10000 שקל ?

בורר קור / חום הוא אכן מחלה של הרכב הזה.

לבן שלי יש מיקרה 2012 ידנית והבורר נתפס על קור והחליט לא לתקן.

המזגן ברכב הזה מעולה

פורסם

באזור ה 14-15אלף אפשר למצוא לספייס סטאר.

אמנם הק״מ פה נמוך, אך יש סיכון בגיר.

האם ספייס עם 150-160 אלף עדיפה? קשה לומר, אך לא נשמעו בעיות בספייס לעומת המייקרה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...