Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אף מתבגר היום לא ישתמש בשולחן 25 שנה. אורך חיים של חדר מתבגר היום, הוא לא יותר מעשור וגם זה רק אם הבחור ממש לא מפונק ולא רוצה לשנות אווירה, בין גיל 8 ל18.

אז הרהיטים באיכות כל כך טובה שהבכור לקח את השולחן לדירה שלו והצעיר משתמש בשולחן שנרכש כשהיה ביסודי בלימודי התואר השני. זה היתרון של רהיט איכותי, הוא נותר שימושי גם כשהילד מתבגר והצרכים משתנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אמנם זה נכון שהאיכות של עבודה אצל נגר הרבה יותר טובה מכל רהיטי הקרטון שנמכרים ברשתות, אבל כגבר נשוי אתה בטח יודע שאיכות זה לא מספיק ושהרהיטים גם צריכים להיות יפים. מה שיפה היום לא בטוח יהיה יפה בעוד 25 שנה, והמתבגר לא יחיה כרווק בודד כל חייו.

איקאה תמיד שווה לבדוק, יש להם פתרונות טובים במיוחד לחללים קטנים. רק ששם צריך לקחת בחשבון את נושא ההובלה וההרכבה. 

אופציה נוספת שיצא לי לחוות לאחרונה זה בננה שופס. הזמנתי משם ארון, יצא ממש טוב ביחס למחיר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק זורק רעיון ובורח:

לגשת לחנות ריהוט משרדי, לא מהפושטים, מההיי-אנד.

לקנות שם שולחן ו"ספריה".

קח לדוגמא את ווקסמן, מתוך אזהרה שהם מאד יקרים.

לגשת למקום שמוכר ארונות טובים, לקנות ארון הזזה רציני.

לקנות מיטה טובה ממישהו שהתמחותו היא מיטות ומזרנים.

כמובן שכל אחד יעצב לפי טעמו האישי, רק שהקטע של חדרי ילדים בנגרות עץ "תואמת",כשהכל מאותו יצרן, קצת עבר (בניינטיז בערך), כנראה ימאס על הילד מהר מאד, ויראה מיושן תוך זמן קצר.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

@SlowRide במקרה שלי אישתי דווקא אוהבת רהיטים בייצור ייעודי. אז יש לנו השולחנות שהזכרתי ועוד שולחן מייצור ייעודי שירשתי מאבי, והיה שולחן עם ספריה שנותר בדירה הקודמת כי הוא לא התאים לנוכחית. וגם כמה ארונות קטנים שיוצרו לפי מידה. כל הרהיטים שנועדו למקומת ״ייצוגיים״ שומרים על האסתטיקה לאורך שנים, ויש לי, למשל, שני ארונות שנבנו עבור חדר הכביסה וכעת, אחרי 12 שנות שימוש, עדיין נראים מצויין.

יש עוד נקודה חשובה: מיטות וארונות הם מוצרים די סטנדרטיים. היה לנו לא מזמן שרשור על מיטות לנוער והיו הרבה המלצות על ״וידר״. גם ארונות בגדים אפשר לרכוש סטנדרטיים (2/3/4 דלתות) וגם לעשות התאמות. לנו, למשל קיצצו מגובהו של ארון סטנדרטי שהזמנו כדי שיתאים לחדר עם קוקיות. לעומת זאת, שולחנות ובמיוחד ספריות הם רהיטים הדורשים הרבה התאמות אישיות, מבחר המידות באיקיאה מעיד על כך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

אז הרהיטים באיכות כל כך טובה שהבכור לקח את השולחן לדירה שלו והצעיר משתמש בשולחן שנרכש כשהיה ביסודי בלימודי התואר השני. 

לא כל אחד יודע להעריך. 

לא כל אחד ירצה. 

לא כל אחד יסכים לשלם את מה שהאיכות הזו עולה. 

לא כולם מחווטים אותו הדבר...

Just now, sperial כתב:

כדי שיתאים לחדר עם קוקיות

אתה יכול בבקשה לתת פירוש רש"י למשפט הזה?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

.

לפני 5 דקות, sperial כתב:

במקרה שלי אישתי דווקא אוהבת רהיטים בייצור ייעודי. אז יש לנו השולחנות שהזכרתי ועוד שולחן מייצור ייעודי שירשתי מאבי, והיה שולחן עם ספריה שנותר בדירה הקודמת כי הוא לא התאים לנוכחית. וגם כמה ארונות קטנים שיוצרו לפי מידה. כל הרהיטים שנועדו למקומת ״ייצוגיים״ שומרים על האסתטיקה לאורך שנים, ויש לי, למשל, שני ארונות שנבנו עבור חדר הכביסה וכעת, אחרי 12 שנות שימוש, עדיין נראים מצויין

הכוונה שאי אפשר לדעת אם המתבגר ירצה את הרהיט גם בעוד 20 שנה כשיהיה מבוגר. אם אתה קונה לעצמך משהו זה דבר אחד. אבל אם אתה מתכנן שמישהו אחר ירצה את זה, אל תבנה על זה.

אסתטיקה זה טעם אישי, לא בטוח שהטעם האישי שלך היום יקלע לטעם של מישהו אחר בעוד 20 שנה גם אם הרהיט בנוי היטב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ושאלה יותר חשובה - כמה כסף יהיה לו לצורך הזה.

@ברווז ״קוקיה״ זו תקרה משופעת, בדרך כלל מתחת גג רעפים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אף מתבגר היום לא ישתמש בשולחן 25 שנה. אורך חיים של חדר מתבגר היום, הוא לא יותר מעשור וגם זה רק אם הבחור ממש לא מפונק ולא רוצה לשנות אווירה, בין גיל 8 ל18.

גם כי אחרי 25 שנה, הוא גם כבר אינו מתבגר... 😀

נגר יהיה הפתרון האיכותי אך היקר מכולם כנראה.

לגבי המוצרים של איקאה, (מנסיון) הם "בסדר" עד כמה שהם יכולים להיות בין אם הם  בהרכבה עצמית או ע"י מרכיב שלהם ולא יהיו איכותיים יותר מאילו של חנויות לממכר רהיטים ובטח לא ממוצרים היוצאים מידיו של נגר.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

מאיפה לעזאזל בימינו אפשר עוד למצוא פוסטרים? 

עלי, נשמה. עלי. יש שם ה-כול, כולל רטרו של מה שאתה רוצה. יש אפילו רהיטים אבל עלויות המשלוח לא לעניין.

לפני שעה, חולגי כתב:

😀

ולא יהיו איכותיים יותר מאילו של חנויות לממכר רהיטים ובטח לא ממוצרים היוצאים מידיו של נגר.

לאיקאה יש רמות שונות של איכות, צריך מאוד לשים לב לזה. ברמה הגבוהה - זהה או עדיף על פני "חנויות ממכר רהיטים" שהאיכות שלהם מתפרסת על פני מנעד רחב מאוד, בדיוק כמו איקאה.

לגבי נגר - לא באופן גורף, זה בדיוק המקום להיעזר בהמלצות של שכנים וגו' כדי לא ליפול. היתרון העיקרי הוא בעיקר בניצול של החלל/צרכים, ללא ספק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

פוסטר עדכני של סמנתה פוקס יפריע לו יותר לדעתי.

במיוחד אם הוא יגלה שהיא הרביצה לזוגתה. פוסטר של לנצ'יה דלתא אינטגרלה יעשה את העבודה גם היום.

טוב אנחנו סוטים מהנושא. תיכף יבואו המנהלים ויפצלו לשרשור: סמנתה פוקס, קווים עגלגלים לדמותה.

🤪

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...