Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונה לחוכמת ההמונים, בתהליך בחירת ריהוט לחדר של מתבגר, בתחילת דרכו. מחפשים ארון, ספרייה עומדת ושולחן. בהתחלה, חשבנו לעדיף קניית ארון בנפרד ושולחן וספרייה בנפרד. אבל זה יראה לא קשור בצבע / גוון ובכלל. לאחר בדיקה בכמה מקומות כמו רהיטי דורון וברזילי. הבנו שהמבחר לא להיט וגם דיי מוגבל בהיקפו.

פנייה לנגר זו לא אופציה. האם יש חברות / אפשרויות אחרות? עצמלה לא רלוונטי...

מדובר על חדר שכל הריהוט אמור להיות מותקן לאורכו של אחד הקירות, מדובר על כ3.3 מטר סה"כ.

מיקום רצוי איזור חיפה והתקציב גמיש.

תודות לעוזרים.

פורסם

לאיקאה יש אחלה מוצרים, אפשר להגיע לקונפיגורציה מתאימה ובנראות יש קו אחיד.

המוצרים ה"לא זולים" שלהם הם עם איכות טובה ומקבילה לאחרים בחוץ. אין מציאות בהקשר הזה.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

אני לא מחפש מציאות. אני מחפש איכות טובה ומפרט שיתאים לדרישות שלנו ואני כמובן מוכן לשלם בעבור זה. לא מסופרי האפונים. פשוט הקובעת, מטילה וטו על נגר פרטי..

אם כבר איקאה, מבדיקה באתר לא ראיתי משהו שיכול להתאים. ניתן להגיע ולהזמין משהו בהתאמה אישית לפי דרישות מסויימות? יש להם ארונות עם דלתות הזזה במקרה?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

לפני כשנתיים רכשנו חדר לבן המתבגר שלנו מ"בן איתי" בראשון לציון.

הוא לא היה הכי זול אבל בחרנו בו באינטואיציה בגלל הרגשה של איכות טובה יותר ושירות מצויין בחנות, והיום בדיעבד אנו חושבים שעשינו בחירה טובה, האיכות באמת מצויינת, השירות שלהם גם בזמן הרכישה, וגם המתקינים שלהם  היו מצויינים, לשמחתי לא נאלצתי לגלות האם גם אחרי זמן מה השירות טוב.

נרכשה מיטה וחצי עם ארגז מצעים+ארון הזזה 1.60+שולחן +מגירות+קונסולה.

פורסם

המיטה והמזרון זה מה שחשוב. אבל לפי ההודעה הראשונה זה לא כלול?

לאיקאה יש מוצרים טובים בתחום השולחנות הספריות וההתאמות ביניהם. קח את הקובעת לחנות ותתרשמו, יש הבדל ויזואלי בין הקטלוג לבין איך שהדברים נראים במציאות. החסרון הגדול הוא אם אתם צריכים מידה לא סטנדרטית של הארון.

לגבי ספריה: המתבגר קורא או שהיא תהפוך לפסל סביבתי? 2-3 כרכים של בני גורן לא נחשבים והם בכל מקרה ישכבו בלוקר רוב חייהם.

מה עם ה"לקוח" הוא בסגנון הנרי פורד או שרק הקובעת מחליטה?

מהר ממה שאתם חושבים תגלו שהמתבגר כבר מבוגר עם רצונות שלו, ולכן העמידות להמון שנים פחות רלוונטית לטעמי..

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

רכשתי מיטה זוגית וארון הזזה בזמנו מ"ברוכאל רהיטים", באיזור הקריות. אני לא ממש יודע מה עוד הם מציעים, אם זה יתאים לך או לא- שווה בדיקה. איכות סבירה לגמרי לדעתי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

הקובעת כשמה כן היא. וברצינות, הספרייה היא יותר לציוד בית ספר...ספרים, מחברות וכאלה. לשליפה מהירה. כמובן כוננית מגירות נפרדת או משולבת בשולחן...פחות משנה. 

העניין שמביקור בחנויות, שצוינו מעלה, אין באמת גמישות בהתאמה לצרכים והם יותר עובדים עם דגמים קיימים ורק מתאימים מבחינת מידות צבעים...מה שמאוד מוגבל בשורה התחתונה ולא כלכך עונה לצרכים / רצונות.

אגב, לגבי המיטה, נפתח שרשור נפרד והכיוון, כרגע, הוא למיטת מטה וחצי מהיצרנים ד"ר גב / וידר / סימונס

אבל זה האמת, שוב, תלוי בריהוט מבחינת צבע...

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

המוצרים ה"לא זולים" שלהם הם עם איכות טובה ומקבילה לאחרים בחוץ. 

זה משפט קצת חזק מדי לדעתי, המוצרים היקרים שלהם הם עם איכות סבירה בלבד, שלא מצדיקה את המחיר שלהם בעיניי. במחיר הזה עדיף ללכת על משהו אחר. 

נאמר מתוך ראייה של נגר חובב, שבוחן את הדברים לפי איכות החומר גלם ואיכות ההרכבה, FIT AND FINISH וכדומה. במקומות אחרים מקבלים תמורה טובה יותר בסכומים דומים. 

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

זה משפט קצת חזק מדי לדעתי, המוצרים היקרים שלהם הם עם איכות סבירה בלבד, שלא מצדיקה את המחיר שלהם בעיניי. במחיר הזה עדיף ללכת על משהו אחר. 

זה בהחלט איכות סבירה, ובמחיר הזה זה לא יהיה שונה כנראה מ"רשתות" עממיות. איזה משהו אחר עדיף? נגר פרטי הם לא רוצים.

פורסם

חד משמעית - נגר. אם הכוונה להשאר בדירה עוד כמה שנים תסביר לזו שיודעת יותר טוב שנגר ייצר לכם פינת עבודה מותאמת למידות החדר כך שניצול השטח יהיה אופטימלי. 

יכול לומר לך שבמעבר הדירה האחרון העברתי שני שולחנות עבודה שנבנו על ידי נגר (לא את הספריה שמעליהם בגלל שינוי בצרכים) וגם שולחן custom made של אבי, מדובר במוצרים שממלאים את ייעודם היטב כבר 25 שנה אם לא יותר.

הייתי שמח לתת לך את פרטי הנגר, אבל אחרי כל כך הרבה שנים מי זוכר?

עוד רהיטים בעלי אופי משרדי שמחזיקים מעמד אינסוף אלה הרהיטים של זרועות ברקן, אני לא יודע האם עדיין נמכרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

כבר 25 שנה

אף מתבגר היום לא ישתמש בשולחן 25 שנה. אורך חיים של חדר מתבגר היום, הוא לא יותר מעשור וגם זה רק אם הבחור ממש לא מפונק ולא רוצה לשנות אווירה, בין גיל 8 ל18.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש באיקאה דברים שלא מופיעים בקטלוג, או לחלופין, דברים שנראים שונה לגמרי מהקטלוג.

על הדרך יש שם מיזוג אחול שקשוקה. ממליץ בחום לעשות סיבוב, אולי תופתעו.

יחד עם זאת ואף על פי כן, אם צריך קיר ארונות שלם בהתאמה מדויקת - איקאה פחות מתאים לעניין,

עדיף עסק מקומי שמתעסק ספציפית בזה. התאמת צבעים למתבגר, נו באמת... אם זה מפריע לו, תתלה לו פוסטרים של פרארי וסמנתה פוקס.

בקיצור - ארונות בנפרד, השאר - לקבץ במקום אחר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

אם זה מפריע לו, תתלה לו פוסטרים של פרארי וסמנתה פוקס.

פוסטר עדכני של סמנתה פוקס יפריע לו יותר לדעתי.

פלוס. 

מאיפה לעזאזל בימינו אפשר עוד למצוא פוסטרים? 

במכולת השכונתית ליד הגזוז או משהו? כמה לירות זה עולה? 

• מצחיק 1

• תוכן חדש...