Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

אתם מתפזרים

תנו לי הוכחה פשוטה, תיעוד

מישהו איבד את הבלמים

השתמש בהורדת הילוכים

וזה הציל אותו

כלום

נאדה

בסדיר, הוצאתי פיג'ו 205 צבאית מטיפול שכלל גם החלפת בלמים אחוריים.

יצאתי מהמוסך (בפתח תקווה) ובנסיעה בין צומת סגולה לצומת גנים הדוושה צנחה לרצפה והרכב פשוט המשיך קדימה כאילו כלום.

הורדת הילוכים + בלם יד לקראת הרמזור - והרכב עצר.

זה לא מנע ממני לעשות פרסה ולחזור על עקבותיי למוסך (שהיה באיזור התעשיה סגולה) ולעשות להם בלאגן שם.

איציק

( @discoTD5 ספריאל לא פרץ לי לחשבון).

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוא, יש הבדל בין 205 שאני זוכר שהיו חדשות לבין רום כרמל שאני זוכר שהיו חדשות, אבל הייתי בגיל חד ספרתי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 51 דקות, discoTD5 כתב:

בוא, יש הבדל בין 205 שאני זוכר שהיו חדשות לבין רום כרמל שאני זוכר שהיו חדשות, אבל הייתי בגיל חד ספרתי. 

זה לא ייגמר ברום כרמל, תכף יגיעו הסיפורים על הקונטסה...

• מצחיק 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להערכתי ימכרו יופי - יש לא מעט מכורים.

בן של שכן קנה יאריס (2006 אם אני לא טועה) עם 350K ק"מ על השעון והעדיף אותה על מכוניות אחרות עם קלומרג' סביר "זה יאריס" - אמין לנצח (-:

פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:

יש הרבה מכורים לז'אנר.

חותם לך שגם אם המחיר יעלה תוך יום מ 143K ל 160K, העדר יקנה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 6 שעות, 3n כתב:

חייב להעיד שרכבי MG החדשים לא רק שנראים לא רע, הם מבצעים ונותנים תמורה טובה מאוד למחיר , החידוד האחרון במחירים מביא אותם לנקודה טובה מאוד , מה שחסר הוא תמיכה של היבואן בלקוח הפרטי שחסר למותג , מבצעים על קניה ללא ריבית והתחיבות לקניה חוזרת יכולות לשפר את הביטחון של הלקוח במותג .

ללקוח הליסינג מדובר על עיסקאות טובות מאוד למעסיק ולמקבל הרכב הצמוד אשר משלם שווי שימוש נמוך עקב ההטבה על רכבי חשמל מלא.

היבואן גם התחיל לתת אחריות 7 שנים על הרכב 

פורסם

להבנתי מי שנותן אחריות זה היצרן. 

אולי היבואן יכול להשיג אחריות ארוכה יותר, כחלק מהמשא ומתן עם היצרן, אבל הוא לא יאריך אחריות בלי הגב של היצרן. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 47 דקות, איציק נ. כתב:

יש הרבה מכורים לז'אנר.

חותם לך שגם אם המחיר יעלה תוך יום מ 143K ל 160K, העדר יקנה.

איציק

ועל זה היבואן בונה.

2 חברים עם קורולה קרוס קנו רכב אמין , מאוד מאוכזבים מהתמורה \ מהאיבזור \ ממערכת ההנעה , שילמו 180K על דגם הבינים והרכב בפנים נראה ...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, llaavvii כתב:

"זה יאריס" - אמין לנצח (-:

היה לנו יאריס, נקנה חדש מיבואן בכ-90 אלף, למרות שכל הטיפולים נעשו בזמן, אחרי 130 אלף ק"מ התחיל לצרוך שמן,

אבל מה? לפני זה באמת לא התקלקל אף פעם ב-12 שנים. אבל הרעש! כל דבר רעש בו והצבע התקלף.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

אתה סתם מזלזל. הרום היתה 81' וזה היה ב 92'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

היבואן גם התחיל לתת אחריות 7 שנים על הרכב 

רק חבל שאין להם מושג ברכבים האלה...

MG ZS היברידי 2025 של חברים מהעבודה חוו תקלות שלקחו אותם על גרר מהבית כי הרכב לא נדלק או לא בר נסיעה

אחד מהם למשל המפתח (גם הרזרבי) פשוט התנתק מהרכב , לא עזר כלום החליפו את כל המחשב.

עוד תקלה הזויה - אפליקציה כבר לא מתקשרת עם הרכב , מגיע טכנאי עם סורק תקלות מהיבואן יושב שעות , עושה שיחות עם כמה סינים בטלפון ואין להם מושג מה לעשות.

אני לא בא לומר שהרכב לא אמין וכו. רק שהידע הטכני של היבואן לא ברמה גבוהה לדעתי , אולי עד השנה ה7 הם ילמדו משהו.

עריכה אחרונה על ידי T_A
פורסם
לפני 3 שעות, 3n כתב:

ועל זה היבואן בונה.

2 חברים עם קורולה קרוס קנו רכב אמין , מאוד מאוכזבים מהתמורה \ מהאיבזור \ ממערכת ההנעה , שילמו 180K על דגם הבינים והרכב בפנים נראה ...

והם לא ידעו את זה לפני שקנו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, T_A כתב:

רק חבל שאין להם מושג ברכבים האלה...

MG ZS היברידי 2025 של חברים מהעבודה חוו תקלות שלקחו אותם על גרר מהבית כי הרכב לא נדלק או לא בר נסיעה

אחד מהם למשל המפתח (גם הרזרבי) פשוט התנתק מהרכב , לא עזר כלום החליפו את כל המחשב.

עוד תקלה הזויה - אפליקציה כבר לא מתקשרת עם הרכב , מגיע טכנאי עם סורק תקלות מהיבואן יושב שעות , עושה שיחות עם כמה סינים בטלפון ואין להם מושג מה לעשות.

אני לא בא לומר שהרכב לא אמין וכו. רק שהידע הטכני של היבואן לא ברמה גבוהה לדעתי , אולי עד השנה ה7 הם ילמדו משהו.

אין לי מושג אם זה מקרה קיצון אבל MG נמצאים כאן כבר לא מעט זמן אבל תקלות נדירות יכולות להתרחש (גם אני לא יודע אם יש מה להסיק על ה-ZS ביחס לדגמים החדשים S5 S6 S9...).

לפני שעתיים, yulianx כתב:

והם לא ידעו את זה לפני שקנו?

אל תהיה מצחיק, ברור שידעו ! אבל רצו מלכתחילה משהו שלא מתקלקל לעולם ושומר על הערך, אז התפשרו וקנו.

הסבל היום-יומי הוא גדול פי כמה וכמה מזמן המכירה ואיבוד הערך (שלא מרגישים אותם ביום-יום אלא רק במכירה).

1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...