Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיזוג אוויר לדירה

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא הולך לגור אז לך על האופציה הכי זולה שיש.

אסטתיקה או כל שיקול אחר בתור בעלים של דירה להשקעה לא רלוונטי ביותר. זו דרך מעולה לבזבז כסף על משהו שהוא לא רלוונטי. אם היה מדובר בדירת יוקרה של 10 מיליון או יותר, הייתי נכנס לעובי הקורה בשביל לבחור מערכת מיזוג אוויר נורמלית כזו שתשרת את היעד והיא "יוקרה" וכל מה שנכנס בזה.

בתאריך 15.7.2025 בשעה 08:15, BRAVO_SX כתב:

WhatsApp Image 2025-07-14 at 15.14.54.jpeg

זה הפיר במצב הנוכחי? אם כן, למה יש מעבים בו? ולמה צריך להחליף אותם? 

אם יש כבר מזגנים בדירה, אל תשקיע שקל על מזגנים. זה סתם סיבוך מיותר.

ובהתחשבות שהקבלן שבנה את הדירות הללו במטרה לשכן שמה את ציבור היעד (חרדים) אזי נכנסו לתוך בחירת המזגנים וכו' כל השיקולים הרלוונטים.

כן, נבחרה האופציה הכי זולה שיש אבל לא מבין למה להיכנס להרפתקאה שהתוצאה היא אסטתית בלבד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

זה הפיר במצב הנוכחי? אם כן, למה יש מעבים בו? ולמה צריך להחליף אותם? 

לא, זו דוגמה,שצולמה בדירה אחרת בבניין. זה מה שהוא כתב.

אין אצלו מזגנים, זו הסיבה שבא להתייעץ.

בתאריך 15.7.2025 בשעה 08:15, BRAVO_SX כתב:

ותמונה הממחישה איך נראים חמישה מנועים במסתור כביסה בבניין.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 שעות, Nakamichi כתב:

כן. זה מאוד הגיוני לזרוק מזגן שעולה לפחות 25 אלף עם התקנה ולהתקין במקומות מערכת חדשה ב-25 אלף לפחות כדי לא לשלם עוד 300 שקל בחודש חשבון חשמל.

כי 50 אלף לחלק ל-300 זה 166 חודשים שזה אומר שאחרי 14 שנים המלך הזה הצליח לחסוך את ההוצאה שלו. 

אבל, אם רק חצי שנה יוצא מצב שהוא משלם יותר חשמל זה 28 שנה. אבל אז!!! איזה מהלך!

קצת פספסת בחשבון כי זה לא 5- אלא תוספת של "רק" 25 אבל הכיוון ברור ונכון (ושכחת גם את עלות ההון).

אם יש תוספת נוחות או משהו דומה אז המהלך יכול להיות מוצדק אבל אם השיקול כלכלי נטו נשארים עם הקיים עד שימות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אין מזגנים מתקין את הכי זולים שיש וסוגר עניין.

אם הותקנו כבר מזגנים על ידי הקבלן, לא הייתי מחליף.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן

לאחר סקר שוק, הגעתי ל 3 הצעות בתקציב שלי. 

עבור מזגן מיני מרכזי + עלי בכל חדר 

עכשיו יש אפשרות לבחור בין תדיראן 5 שנים אחריות או טורנדו עם 7 שנים אחריות 

איזה עדיף?

טל

IMG_9770.jpeg

פורסם

לא אוהב הצעות מחיר של צנרת נחושת בתקן גבוה (איזו צנרת ובאיזה תקן?) והנמכת תקרת גבס ברמה גבוהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי מה שאני יודע. למיני מרכזי יש 5 שנים אחריות. לעלעים יש 7 שנים אחריות. אני מדבר על טורנדו.

אם מרכיבים מיני מרכזי. מומלץ. ליצור פיתחי שרות. קוראים לזה פתח נסתר. אם צריך להחליף מפוח יחידה. או להגיע לכרטיס. או קבל מפוח.

שלא הצטרכו לשבור תגבס. על זה החברה לא נותנת השתתפות. אם צריך לפתוח.

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

דבר חשוב, לעשות את הפתח שירות נורמלי ולא להתקמצן על הפתח עצמו. תחשוב שמישהו יצטרך לעבוד עם החור הזה.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...