Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נוהג על קליאוB ידנית 1400 עם 52000 עקב המלצות של חברים החלטתי למלא 98 להפתעתי צריכת דלק ירדה ל1:10 לעומת12,13:1 ב95. השאלה שלי האם זו תופעה נורמלית ומה גורם לזה?

תודה!

Zoom-Zoom...

פורסם

בעיקר הטנק דלק המסוים הזה ואיך שנהגת בו ( כנראה בין עירוני יותר )

כזה הבדל לא קיים כי אחרת לא היה ולו בן אדם אחד שקונה דלק 95 , מעבר לזה אני אגיד לך , ברכב שלי עם חיישן נקישות ( שיודע להתאים את ההצתה לפי טיב הדלק ) ומנוע ספורטיבי עם יחס דחיסה גבוהה יותר ... ההבדל בין 98 ל95 הוא מ1-9.5 ל1-8.5 ... וזה המון , ככה שבמשפחתית כ"כ יותר זה אך ורק מקריות , אבל אל תתן לי לעמוד בפני התיאוריה שלך .... תבדוק לאורך 3-4 מיכלים , מקסימום , יצאת עם 100 ש"ח נזק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום!

אני נוהג על קליאוB ידנית 1400 עם 52000 עקב המלצות של חברים החלטתי למלא 98 להפתעתי צריכת דלק ירדה ל1:10 לעומת12,13:1 ב95. השאלה שלי האם זו תופעה נורמלית ומה גורם לזה?

תודה!

1- למה אתה שומע לעצות אחיתופל של חברים?

2- אין כל תועלת בשימוש באוקטן גבוה מהנדרש , ושלא לפי הוראות יצרן, וזאת בשום מקרה, דובר על

כך רבות בפורום והנושא נטחן עד דק!

3- אין קשר לעליה בתצרוכת הדלק בעקבות השימוש באוקטן גבוה מהנדרש, יש קשר לעליה בהוצאותיך על דלק בעקבות מחירו הגבוה יותר של אוקטן 98.

חזור לאוקטן 95 וסע לשלום!

בברכת חג שבועות שמח

וזהירות בכבישים

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

:) תודה רבה חברה!

אני עשיתע ניסוי חד פעמי וחזרתי ל95, אבל בכל זאת היה לי מעוד מוזר לגלות שאוטו שלי באותם נסיעות צורך יותר את 98.

תודה ויום טוב!

Zoom-Zoom...

פורסם

אולי הנושא נטחן עד דק, אבל מנסיונות חוזרים ונשנים שלי , הפולו 1.6 בהחלט מתנהגת טוב יותר ומעט חסכונית יותר באוקטן 98. יש לציין שאצלי מותקן צ'יפ - אולי זה קשור לכך. המתקין אפילו המליץ על 98 לאחר המודיפיקציה. למי שלא נוסע המון - ההבדל במחיר לא מורגש.

פולו 1.6 שנת 2000

• תוכן חדש...