Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן רכב חבוט למדי, קופץ לי מדי פעם ב FB ,פרסומות של קניית ערכה שכוללת צבע בגוון של הרכב בספריי ולכה בכמה מאות שקלים, מישהו ניסה ? זה יכול לשפר את המצב ?

IMG-20250702-WA0033.jpg

IMG-20250702-WA0034.jpg

IMG-20250702-WA0035.jpg

פורסם (נערך)

את האזורים המשופשפים איפה שיש שחור תנסה לשפשף חזק עם סמרטוט עדין טבול בבנזין. יוריד את כל הלכלוך ורוב השפשוף.

תלוי מה הציפיות. אני עשיתי את זה ובסוף יצאה תוצאה טובה פלוס. אבל שרפתי על זה הרבה שעות עד שזה רץ לי חלק וכמו שצריך והרבה תסכול כשזה לא הלך חלק כפי שחשבתי שילך. זה לא פשוט כפי שזה נראה בסרטונים.

ובסוף יש מה שנקרא "קליפת תפוז" על הצבע כי ספריי לא נותן תרסיס דק כמו פיסטולט מקצועי, אז צריך לעשות פוליש גס/ליטוש, ו-וקס. אבל זה רק מי שמחפש להתקרב לשלמות. היתרון שעד כמה ימים, טיפה בנזין על סמרטוט כל הצבע הטרי יורד ואפשר להתחיל מהתחלה או לרדת מזה. כך שלנסות לא יכול להזיק רק להועיל. אני בעד DIY.

עריכה אחרונה על ידי נירו72

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...