Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כל המידע שאני מוצא באינטרנט חידוש רשיון נהיגה אמור להתבצע רק אחרי שנגמרת תקופת נהג חדש או כשמגיעים לגיל 70.

אני כבר לא נהג חדש בערך 15 שנים, ואני בשנות השלושים לחיי, ככה שאף אחד מהקרטיריונים האלה לא תקף לגבי, אבל בכל אופן תוקף הרשיון שלי ייגמר בספטמבר הקרוב. זה מה שרשום פיסית על גבי הכרטיס אבל גם באיזור האישי באתר משרד התחבורה.

אני מניח שזה קרה בגלל שהחוק היה שונה בפעם האחרונה שחידשתי את הרשיון... אז אני אמור לחדש אותו, לפי ״החוק הישן״? אם כן אז אין לי שום אפשרות לעשות את זה באתר משרד התחבורה, הוא מאפשר לי להוציא כפל רשיון עם אותו תוקף (רשום במפורש), אבל לא לחדש. ונשארו רק 3 חודשים עד שהוא יפוג.

מישהו נתקל במצב ההזוי הזה ויודע איך יוצאים ממנו?

פורסם

כנראה שעדיין לא הגעת לתאריך חידוש הרישיון. בדוק במרשתת פעם בכמה ימים עד שתמצא אפשרות לשלם. שים לב שהאגרה תחושב לפי מספר השנים עד גיל 70. יש הנחה למשרתי מילואים פעילים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באותו מצב כמוך

לפני שנתיים קיבלתי חידוש רשיון נהיגה למרות שמי שמוציא רשיון עכשיו זה עד גיל 70.

זה לא חל רטרואקטיבית, והחידוש הזה הוא עד גיל 70.

• אהבתי 2

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המתן עוד שבוע, עד תחילת אוגוסט. אם לא ישתחרר תתקשר ל-5678*

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקשרתי, אמרו לי שזה נפתח רק חודש לפני. אני אעדכן אם יהיו עוד בעיות, ואם לא אז לפחות שמי שנמצא באותו מצב יוכל לקרוא על זה פה, כי המידע הזה לא נמצא בשום מקום באינטרנט.

פורסם

אף פעל לא נמצא, וככל הנראה משוחרר במנות. תמשיך לנסות להכנס לאתר פעם בשבוע עד שיתאפשר לך 

אגב, אותו הדבר עם רישיונות הרכב, אם כי מדובר ב-6-8 שבועות לפני הפקיעה.

בחידוש הקודם שלי קיבלתי את ההודעה מספר חודשים לפני החידוש, אבל זה היה לקראת יום ההולדת ה-60 ואז נדרשה בדיקת ראיה, שבינתיים נדחתה עד גיל 70.

ולגבי מצבך כעת - נסה בשני מקומות - בדף האישי הממשלתי ובאתר משרד התחבורה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...